Stergianos Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Kane anazitisi to arxeio gta_sa.set se olo to skliro disko. Den ginete na min to brei. Opou einai to arxeio einai kai ta saves. Το αρχείο αυτό βρίσκεται "C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\data" Φάκελος για τα mp3 δεν υπάρχει. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Το αρχείο αυτό βρίσκεται "C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\data" Φάκελος για τα mp3 δεν υπάρχει. Μπορεις να κανεις ενα screenshot τον φακελο GTA San Andreas να σου πουμε που ειναι; Γιατι συγουρα υπαρχει, δεν υπαρχει περιπτοσει να μην υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalimenos Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Μπορεις να κανεις ενα screenshot τον φακελο GTA San Andreas να σου πουμε που ειναι; Γιατι συγουρα υπαρχει, δεν υπαρχει περιπτοσει να μην υπαρχει mesa sto my document exei dimiourgithi enas fakelos gia to san andreas ekei masa tha deis exei user tracks,ekei vazeis ta mp3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Εδώ το screenshot: Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Εδώ το screenshot: Φιλε μου, πηγαινε my computer - xxx documents (οπου xxx το ονομα που εχεις βαλει) και μεσα θα βρεις ενα φακελο που θα γραφει GTA files (κατι τετοιο). Εκει ειναι τα saves και ο φακελος user tracks. Εκει ειναι σιγουρα!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Δεν είναι εκεί γι'αυτό και προσπαθώ να το βρώ αλλού! Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Δεν είναι εκεί γι'αυτό και προσπαθώ να το βρώ αλλού! Μα καλα πως γινεται αυτο? Αφου η θεση ειναι προεπιλεγμενη. Μηπως εχεις φτιαξει αλλο φακελο documents και μπηκε εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Tελικα ξεκολλησα απο το αεροδρομιο και ειμαι στις αποστολες του καζινο του Woozie! Πολυ ωραιο το Las Venturas (Las Vegas).Πηρα και 900αρα μηχανη!:w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 σε ζηλευω...πως περασες τις αποστολες απο το αεροδρομιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Να ρωτησω, τον Jizzy οταν τον κυνηγαω για να του παρω το τηλεφωνο, τον σκοτωνω ή τον ακουλουθω μεχρι να φτασω καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 σε ζηλευω...πως περασες τις αποστολες απο το αεροδρομιο? Εδωσα το savegame σε εναν και μου τις περασε.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Να ρωτησω, τον Jizzy οταν τον κυνηγαω για να του παρω το τηλεφωνο, τον σκοτωνω ή τον ακουλουθω μεχρι να φτασω καπου? Πρεπει να τον σκοτωσεις και να του παρεις το τηλεφωνο.Εγω πριν λιγο επιτελους μπηκα στο Las Venturas!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Εδωσα το savegame σε εναν και μου τις περασε.;) με βοηθησες παρα πολυ παντως...διαβαζοντας το μηνυμα σου που ελεγε οτι πηγες στις επομενες αποστολες απο το αεροδρομιο,πεισμωσα και βγαλα 3 αποστολες ενω τοσο καιρο ειχα κολλησει σε μια...να σαι καλα :D ! τωρα μου εμειναν 3...η 7 αποστολη ειναι η πιο δυσκολη απο οτι γραφει ενα περιοδικο. καποιος που να την εχει περασει καμια συμβουλη?πως θα καταστρεψω τα κινουμενα αυτοκινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Δεν είναι εκεί γι'αυτό και προσπαθώ να το βρώ αλλού! Gia psakse kai edw "C:\Documents and Settings\(user)\Application Data(krufos fakelos)\". Ekei mesa mallon brisketai o fakelos "GTA San Andreas User Files". Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Ούτε εκεί είναι... Viper: Υπάρχει ένας φάκελος στην επιφάνεια εργασίας, από ένα Back up που είχα κάνει αλλά ούτε εκεί είναι. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Ούτε εκεί είναι... Viper: Υπάρχει ένας φάκελος στην επιφάνεια εργασίας, από ένα Back up που είχα κάνει αλλά ούτε εκεί είναι. Α) Τι Windows έχεις; B) Σε ποιό partition είναι εγκατεστημένα τα windows? (c, d?) C) Πώς ονομάζεται ο χρήστης σου; Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Πρεπει να τον σκοτωσεις και να του παρεις το τηλεφωνο.Εγω πριν λιγο επιτελους μπηκα στο Las Venturas!! Ευχαριστω για την απαντηση!!!! Και αλλη μια ερωτηση. :O Για να πιλοταρω αεροπλανο, πρεπει να περασω καποια αποστολη? Γιατι παω στο αεροδρομιο και ολα τα αεροπλανα ειναι κλειδωμενα (δεν ανοιγει η πορτα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Ευχαριστω για την απαντηση!!!! Και αλλη μια ερωτηση. :O Για να πιλοταρω αεροπλανο, πρεπει να περασω καποια αποστολη? Γιατι παω στο αεροδρομιο και ολα τα αεροπλανα ειναι κλειδωμενα (δεν ανοιγει η πορτα). Θα πρεπει να παρεις αδεια για πιλοταρισμα(κατι σαν την αδεια οδηγησης στη σχολη οδηγων).Ειναι στο Las Venturas.Εχουμε ακομα για αυτο...Αν κανω λαθος διορθωστε με αν και απο αυτα που καταλαβα ετσι ειναι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Περασα επιτελους την αποστολη με την dj... αμα πια... 3-4 μερες να μου μενει μονο αφτη και να μην την περναω... Βεβεαι μου βγηκε σε καλο γιατι ανεβασα πολυ τα driving/ bike/ cycle skills εχω full musce και σχεδον full stamina! Και πολλα αλλα βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 http://img130.echo.cx/img130/4227/carl3xo.th.jpghttp://img163.echo.cx/img163/81/carl25is.th.jpg Γουσταρετε;;:p Ρε παιδια τελειωσα τη σχολη οδηγων με τις μηχανες και δεν εγινε τιποτα.. Δε θα επρεπε να μου βγαλει κανα δωρακι;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 κι εγω την εβγαλα αυτη...πολυ ευκολη...καλα τι να σου βγαλει?ουτε οι αλλες σχολες βγαζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Ούτε εκεί είναι... Dokimase na ftiakseis esu enan fakelo "User Tracks", ekei pou brisketai kai to arxeio "gta_sa.set", kai na baleis mesa ta MP3. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Κολυμπι πως μαθαινω( για την αποστολη του Woozie)? Υπαρχει σχολη ή παιρνω σβαρνα τις θαλασσες και κολυμπαω? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Αφού ξέρεις κολύμπι από την αρχή! Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 καποιος λιγη βοηθεια...πως πεναμε την 7η αποστολη στο παλιο αεροδρομιο?δεν μου λεει καν ποσο χρονο πρεπει να κανω.βοηθεια!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts