IRONMAIDEN Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 ναι αυτο με τις μηχανες το περασα..αλλα δεν μου ανοιγει η αλλη αποστολη.στο περιοδικο λεει πως πρεπει να εχω παρει την καρτα απο την κοπελα και να εχω ολοκληρωση την αποστολη saint marks bistro αλλα δεν την βρισκω αυτη την αποστολη.ειναι με τον rosie...αλλα που ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batrahian Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Ριξε μια ματια εδω τα εχει αναλυτικα και με screnshots http://www.gtasanandreas.net/walkthrough/lasventuras.php Παράθεση ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΑΕΤΖΙΜΑ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 ok α το κοιταξω ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 εχω περασει την αποστολη high noon και up up and away και λογικα επρεπε να με παρει τηλ ο rosie να παω να τον σωσω για να παρω την αποστολη saint marks bistro και αφου την βγαλω να μπορω να παιξω την breaking the bank at caligulas αλλα δεν με περνει...ουτε εχει εμφανιστει καποιο σημα στον χαρτη μου.γιατι?κολλησε?δεν εχω βγαλει ολες τις αποστολες του zero,το n.o.e και τις αποστολες quarry.στο περιοδικο που εχω λεει οτι για να παρω την αποστολη breaking the bank at caligulas πρεπει να εχω παρει την καρτα απο την κοπελα(την οποια πηρα) και να εχω ολοκληρωση την αποστολη saint marks bistro.αυτη την αποστολη δεν μου την εχει δωσει ο rosie ομως και δεν εχω τιποτα αλλο να κανω.που πρεπει να παω για να την παρω?δεν εχει κανενα σημα στο χαρτη...δεν ξερω τι να κανω,εχω απελπιστει...βοηθεια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Έχει κανείς προσέξει τι γέλιο έχουν οι ραδιοφωνικές εκπομπές σε όλα τα GTA? :lol: Δεν θυμάμαι να σας πω ατάκες αλλά ακούστε τις εκπομπές και τις διαφημίσεις και θα ξεραθείτε στα γέλια... :p Όπως επίσης όταν μιλάνε οι γκόμενες στον CJ και ότι και να του λένε λέει: "Yhea I see" κλπ :w00t: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Θυμάμαι για κάτι χάπια που διαφημίζονται (GTA3) για να τα δώσουν οι μάνες στα παιδια για να μην τις πρήζουν με φωνές και τσιρίδες :P Επίσης ένας ομιλιτής λεγόταν John Holmes (ο πορνοστάρ του '70) :lol: :rotfl: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Στο vice city μια διαφημιση για ενα μαχαιρι που σου λεει οτι και καλα εσωσε την Αμερικη στον πολεμο κτλ... και η αλλη για να αγοραζεις Αμερικανικα αυτοκινιτα... Θα πεθανει της πεινας το κοριτσακι.... Δεν τους φτανουν τα λευτα δλδ... Σαν το Ιρακ ενα πραγμα ειναι η Αμερικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Λοιπόν το εγκατέστησα ξανά, ο φάκελος εμφανίστηκε βάζω μέσα τα Mp3 κάνω scan αλλά δεν τα παίζει, χρειάζεται τίποτα άλλο??? Ξέρει κάποιος μήπως?Τι γκαντεμιά είναι αυτή!!! Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Εγω ειμαι στο 51 % του παιχνιδιου,εκανα δικο μου το εγκαταλελειμμενο αεροδρομιο και μου μενει μια αποστολη που δεν μπορω να περασω.Η FREEFALL.. Με Αυτη την γκομενα που ο cj βρηκε σε ενα sexshop εκει στο las venturas πρεπει να προχωρησω ή δεν εχει σημασια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Εγω ειμαι στο 51 % του παιχνιδιου,εκανα δικο μου το εγκαταλελειμμενο αεροδρομιο και μου μενει μια αποστολη που δεν μπορω να περασω.Η FREEFALL.. Με Αυτη την γκομενα που ο cj βρηκε σε ενα sexshop εκει στο las venturas πρεπει να προχωρησω ή δεν εχει σημασια; Και εγω μολις πηρα το διπλωμα αεροπλανου και τωρα ειμαι στις αποστολες του καζινου. Την γκομενα δεν την εχω πετυχει ακομα. Που θα παει ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Paidia exw ftasei aisios sto 71.66% :) :p Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Και εγω μολις πηρα το διπλωμα αεροπλανου και τωρα ειμαι στις αποστολες του καζινου. Την γκομενα δεν την εχω πετυχει ακομα. Που θα παει ομως... Αφου παρεις το αεροδρομιο,σου δινει λεφτα. Το καζινο εχει πολλη δουλεια...;) Παιδια,τη freefall πως την περασατε;:O Κανα hint;Κατι; Ειμαι συνεχεια πισω απο το αλλο αεροπλανο αλλα δε το φτανω με τιποτα!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Αφου παρεις το αεροδρομιο,σου δινει λεφτα. Το καζινο εχει πολλη δουλεια...;) Παιδια,τη freefall πως την περασατε;:O Κανα hint;Κατι; Ειμαι συνεχεια πισω απο το αλλο αεροπλανο αλλα δε το φτανω με τιποτα!:mad: Den thimame ta onomata stis apostoles... mou perigrafeis ligo tin apostoli na se help? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Eιναι αυτη που φευγεις απο το ''mafiα'' στο καζινο,παιρνεις ενα αεροπλανακι και κυνηγας τους hitmen Που εχουν ενα μεγαλο αεροπλανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Eιναι αυτη που φευγεις απο το ''mafiα'' στο καζινο,παιρνεις ενα αεροπλανακι και κυνηγας τους hitmen Που εχουν ενα μεγαλο αεροπλανο. Xm...diskoloutsiki...apla prepei na petixeis ton sigxronismo kai na giriseis apo nwris to aeroplano sou stin antitheti katefthinsi gia na prolaveis to megalo aeroplano... na exeis to nou sou ston xarti...kai molis fanei to aeroplano na giriseis amesos to diko sou... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Ρε παιδιά πως απενεργοποιούντε τα cheats? :worry: Ήρθε ένας γκάγκουρας ξαδερφός μου και δοκίμαζε τα cheats και έκανε save o λακαμάς με ενεργοποιημένο το cheat για να έχει full skill με τις μηχανές. Ας μου πει κάποιος πως βγαίνει! :O Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Ρε παιδιά πως απενεργοποιούντε τα cheats? :worry: Ήρθε ένας γκάγκουρας ξαδερφός μου και δοκίμαζε τα cheats και έκανε save o λακαμάς με ενεργοποιημένο το cheat για να έχει full skill με τις μηχανές. Ας μου πει κάποιος πως βγαίνει! :O Με τον ιδιο τροπο που μπηκε. :D Πληκτρολογεις παλι το cheat και σου βγαζει μηνυμα "cheat deactivated". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Ρε παιδιά πως απενεργοποιούντε τα cheats? :worry: Ήρθε ένας γκάγκουρας ξαδερφός μου και δοκίμαζε τα cheats και έκανε save o λακαμάς με ενεργοποιημένο το cheat για να έχει full skill με τις μηχανές. Ας μου πει κάποιος πως βγαίνει! :O Aν είναι όωπς στο ps2 ακόμα και να απενεργοποιήσεις τα cheat το σύστημα καταλαβαίνει ότι έχουν μπει και συνεχίζει να σου βγάζει το μήνυμα όταν πας να το κάνεις save Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Ποιο είναι όμως το συγκεκριμένο cheat για το skill των μηχανών? Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Δυο μικρες ερωτησουλες. :) 1. Η σχολη μηχανων, που βρισκεται? Πας μονος ή στο λεει οπως και με την σχλοη αυτοκινητου? Να προσθεσω, οτι βρισκομαι στις αποστολες του καζινου. 2. Με την μηχανη, μπορεις να πας πιο γρηγορα? Γιατι πηρα μια 900 και πηγαινε σαν χελωνα. Μηπως υπαρχει καποιο κουμπι για να σκυβει ο Carl ας πουμε και ετσι παει πιο γρηγορα? Λεω τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 1)βρισκεται εξω απο το αεροδρομιο του las venturas... παιδια ας μου απαντησει εμενα καποιος στο πανω ερωτημα μου. δεν με πηρε τηλ ο rosie...help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 IRONMAIDEN λογικά αν κάνεις βόλτες με τα πόδια πάνω κάτω θα χτυπήσει Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 θα το προσπαθησω κι αυτο...αλλα αν δεν δουλεψει?θα πρεπει να kανω new game? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Την αποστολη που πρεπει να σκοτωσεις τον Pulaski ,την περασα με την πρωτη.Καθως πηγαινα να το σωσω,σκοτωθηκα! Ε απο τοτε,προσπαθησα 20 φορες και δεν... θα το προσπαθησω κι αυτο...αλλα αν δεν δουλεψει?θα πρεπει να kανω new game? Την N.O.E. την περασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsolos Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Μολις βαζω το DVD μεσα παταω Install και μου βγαζει αυτο το μηνυμα....Πειτε μου τι να κανω... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts