SpirosKara Δημοσιεύτηκε October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2014 Καλημερα! Σκεφτομαι να παρω ενα κινητακι οχταπυρηνο αλλα να εχει και gorilla glass και ενοειται με 2gb ραμ και 13αρα καμερα.... Ψηνομουν για το ΤΗL 5000 αλλα απ οτι διαβασα παιζονται θεματα με υπερθερμανσεις, "ξεπλυμενες" οθονες και κατι αλλες μλκιες και ψιλοξενερωσα...Επισης μου κινησαν το ενδιαφερον τα collpad F1&F2....Οποιος εχει τιποτα στον νου ας προτεινει κατι...Απο θεμα "σκαλισματος" στο λογισμικο δεν εχω θεμα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Γιατί σώνει και καλά να έχει Gorilla glass; Με ένα Screen Protector Glass μια χαρά κάνεις την δουλειά σου..... Xiaomi Redmi Note.....η ψήφος μου.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpirosKara Δημ. October 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Κακομαθα απο το jiayu G3S που εχω τωρα....Το βαζεις στην τσεπη με κλειδια και δεν καταλαβαινει τιποτα...:p Το ειδα και αυτο το Redmi Note...Το εχω και ατο στα υποψην μου...Απο ποιοτητα καλο?? καμερα κτλ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Κακομαθα απο το jiayu G3S που εχω τωρα....Το βαζεις στην τσεπη με κλειδια και δεν καταλαβαινει τιποτα...:p Το ειδα και αυτο το Redmi Note...Το εχω και ατο στα υποψην μου...Απο ποιοτητα καλο?? καμερα κτλ??? Τίποτα δεν θα πάθει.. ...πολύ καλό, διάβασε περισσότερα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388830 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 +1 για το Note. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλο θα ηταν να βγει καποια στιγμη η Corning και να πει που δινει digitizer με Gorrilla Glass. Δεν γινεται στο επισημο site της να εχει 10 μαρκες και ολοι στην Κινα να βαζουν. Καπου εχει χαθει η μπαλα. Εκτος αν εχει βγει καμια Κινεζικη Corning και τους τροφοδοτει ολους. Βαζεις ενα screen protector και εισαι κομπλε. Παρες μια καλη συσκευη και μην σε ενδιαφερει αυτο. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλο θα ηταν να βγει καποια στιγμη η Corning και να πει που δινει digitizer με Gorrilla Glass. Δεν γινεται στο επισημο site της να εχει 10 μαρκες και ολοι στην Κινα να βαζουν. Καπου εχει χαθει η μπαλα. Εκτος αν εχει βγει καμια Κινεζικη Corning και τους τροφοδοτει ολους. Βαζεις ενα screen protector και εισαι κομπλε. Παρες μια καλη συσκευη και μην σε ενδιαφερει αυτο. Εχω προσεξει οτι ολοι σχεδον γραφουν σκετο Gorilla Glass και οχι Corning® Gorilla Glass που ειναι το πληρες ονομα, οπότε καποιο λακο εχει με μαιμουδες....ή απλα ειναι θεμα πιστοποιησης/πληρωμης δικαιωματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpirosKara Δημ. October 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλα τωρα...Για κινεζικη αγορα μιλαμε, ειναι δυνατον να μην παιζονται αντιγραφες και στα gorilla glass?? Τλος παντων, και με τζαμακι εξωτερικο συμβιβαζομαι...Βρηκα και το DOOGEE TUBRO2 DG900...Λεει τιποτα αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpirosKara Δημ. October 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Και αυτο...Lenovo Vibe z... http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-Lenovo-Vibe-Z-K910-K910e-Mobile-Phone-Android-Snapdragon-800-Quad-Core-2GB-RAM/2031735850.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpirosKara Δημ. October 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις & τις γνωμες σας....Τελικα κατεληξα στο Coolpad F1...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις & τις γνωμες σας....Τελικα κατεληξα στο Coolpad F1...:happy: Tσεκαρε και το ThL T11. Εχω τρια. Δεν θελει κανενα πειραγμα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts