Jump to content

Tricks για ram στο 4700

kplr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320))

Αρχικό Μήνυμα από kostas73

ναι Αλεξ, αλλά υποψιάζομαι οτι μπορει να φταίει και η SD καρτα μου. Δεδομένου οτι ειναι μια παλια που εχω από το 5450 και δεν πήρα ακόμα καινούρια (περιμένω την 1G 66x απο Sandisk) μπορεί να φταίει και η αργή μεταφορα από και προς την κάρτα. Αν και ειναι μια Sandisk 128 και θεωρητικά ειναι καλη..... δεν ξέρω τι να πω.... και αν θυμάσαι εγω ειχα δώσει το link για το tweak2k2 όταν έκανες το ποστ εσυ....

μάλλον δε με πάει..... :wacko:

τα τρικ θα τα ανεβάσει ο kplr από εδώ ή θα πάμε σε άλλο Thread??

to 2k2 vale to sti ram.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• Απαντήσεις 64
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στη ραμ το έχω αλλα οταν παει να περασει dll στη καρτα κολλαει (σε που μου λεει οτι δεν βρηκε dll......) ε! αυτο ειναι που με καιει για το συγκεκριμένο...ολα τα αλλα καπως βολευονται....

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320))

Αρχικό Μήνυμα από kostas73

στη ραμ το έχω αλλα οταν παει να περασει dll στη καρτα κολλαει (σε που μου λεει οτι δεν βρηκε dll......) ε! αυτο ειναι που με καιει για το συγκεκριμένο...ολα τα αλλα καπως βολευονται....

tha perasis ta dll stin karta? thanatos! mono se ipaq file store.

Alex = the best!

νομιζω οτι το δοκιμασα και αυτο αλλα δεν χάνω τιποτα να ξαναδοκιμασω..... και το εβγαλα μετα το hard reset οποτε τωρα θα δείξει τι παιζει.....

τα νεα σε λίγο :p

ο nicksoti μου προτεινε μια - δυο εφαρμογες για κατι πιο ελαφρυ αντι του pocketplus. εγω πάνω που σκεφτομουνα να βαλω το batterypack γιατι το pocketplus δημιουργει σε πολλα μηχανηματα προβληματα και μάλλον εχει καποια ασυμβατοτητα με το PE αλλα σε μενα δεν εκανε τιποτε εξαιρετικα κακο....

τελοσπαντων το ποστ ειναι για να προτεινω τα εξης που θα δοκιμάσω εγω:

1. Magic Button

2.BatMemTime

φυσικά δεν ειναι τοσο σοφιστικε οσο το pocketplus αλλα με συνολικα 222kb αντί 2700 kb στη main μπορω και να συμβιβαστω......

:p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas73 (26 Οκτ. 2004 , 18:57)

νομιζω οτι το δοκιμασα και αυτο αλλα δεν χάνω τιποτα να ξαναδοκιμασω..... και το εβγαλα μετα το hard reset οποτε τωρα θα δείξει τι παιζει.....

τα νεα σε λίγο :p

το δοκιμασα...τα ιδια..... δεν βρισκει κανενα dll για να μετακινήσει..... τωρα αν τα κάνω move παω γυρευοντας ε?

πωωωω τρια συνεχομενα ποστ, μονος μου μιλαω μονος απανταω....

ti na pw. isws den ine 100% simvato me to 63xx.

Alex = the best!

Βρε παιδιά κάπου έχει αναφερθεί το πώς μεταφέρουμε τα cache και TEMP αρχεία του AvantGo και του IE στην SD και δεν το βρίσκω, ούτε εδώ ούτε στο 'Όλα για το 4700!!!'

My mobiles so far: Ericsson T28, T320s, T68i, P800, P900, Siemens SL45, Nokia 7650, Qtek S100, Qtek 9100

My PDAs : HP 620LX, Handspring Visor Prism , iPAQ h3950 , iPAQ h5550, Qtek S100, Qtek 9100

Now using: Smartphone:ETEN X500 (WM™ 6.0) PDA:iPAQ h4700 (WM™ 6.0)

to kami to tweak2k2 2.8 alla gia perisdotera des sto adistixo thread sto http://www.brighthand.com

kalitera na ta valis sto ipaq file store. giati an pai i bataria sto 9% i vgalis tin karta tha epistrepsun sti ram.

Alex = the best!

• 5 weeks later...

ΤΡΟΜΕΡΑ ΝΕΑ:

Αυτό που μέχρι τώρα έκανα manual Με τη μετακίνηση των dll , τώρα πλέον το MemMaid 1.4 το κάνει αυτοματοποιημένα!

Καταπληκτικό πρόγραμμα..

Αξίζει να το αγοράσετε!!

10$ δεν είναι τίποτα για αυτό που προσφέρει..

Τώρα το test-άρω σε όσα dll είχαν απομείνει στη ram μου (δεν είναι εύκολο να βρω dll πλέον :) )

Θα επιστρέψω με εντυπώσεις!

βρε παιδιά όταν μεταφέρομαι το ΒΤ manager σε νέα τοποθεσία για να κερδίσουμε μνήμη, πώς αλλάζουμε το shoρtcut στο start/menu programms στη νέα τοποθεσία ευχαριστώ :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gpx ( 3 Δεκ. 2004 , 23:25)

βρε παιδιά όταν μεταφέρομαι το ΒΤ manager σε νέα τοποθεσία για να κερδίσουμε μνήμη, πώς αλλάζουμε το shoρtcut στο start/menu programms στη νέα τοποθεσία ευχαριστώ :rolleyes:

Εγω πηγα με εναν file explorer στο \windows\Start Menu\Programs, βλεπεις πιο θελεις, επιλεγεις properties και το αλλαζεις απο εκει ;)

Μήπως γνωρίζει κανένας πως μπορώ να μετακινήσω το My Documents στο ipaq File Store ή αλλού εκτός κύριας μνήμης και φυσικά να εξακολουθήσει να γίνεται syncronised? Υπάρχει τέτοια δυνατότητα?
Σωτήρης

Το tweaks 2k2 εχει την επιλογη VGA Brute Force.

Αυτο "αναγκαζει" προγραμματα να τρεχουν σε vga mode μονιμα ?

(π.χ. το excel, τον PIE κτλ ?)

Μπορει να μας πει καποιος που το εχει δοκιμασει αν δουλευει χωρις να προκαλει προβλημα γενικοτερο στο ppc ?

• 1 month later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stsalkit ( 5 Δεκ. 2004 , 13:28)

Μήπως γνωρίζει κανένας πως μπορώ να μετακινήσω το My Documents στο ipaq File Store ή αλλού εκτός κύριας μνήμης και φυσικά να εξακολουθήσει να γίνεται syncronised? Υπάρχει τέτοια δυνατότητα?

μέσω του tweak 2k2 αλλά δεν ξέρω για το sync.

Alex = the best!