Merlin12 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 sto 1) Firmware Files δες εδω http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=99 Σ' ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Merlin12 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 sto 1) Firmware Files δες εδω http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=99 Δυστυχώς! File not found για Poland V10d ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 δοκίμασε στην ίδια σελίδα με τα firmware το νούμερο 151 , είναι τις πολωνίας και ίσος στην εκκίνηση του κινητού να έχει μια διαφήμιση τις εταιρίας κινητής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Merlin12 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Μπορώ να βάλω οποιασδήποτε άλλης ευρωπαϊκής χώρας (χάνοντας βέβαια την εγγύηση); Η συσκευή θα λειτουργεί κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 κάπου είχα διάβαση ότι γίνετε αλλα νομίζω σε άλλη μάρκα κινητού , μη σε πάρω και στο λαιμό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimanis83 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 όταν αποφασίσεις να περάσεις την cm 13 πες μου καλημερα geo29,, εχω lg g3 s kitkat,, με ενδιαφερει να περασω αυτο που εχεις και εσυ,, μηπως θα μπορουσες να με βοηθησεις με τα βηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimanis83 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 γεια σας,, θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει ωστε να περασω την cm13 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Θα σας πω το βράδυ ή αλλιώς αυτιών το πρωί λεπτομέριες . Δεν είμαι σε pc σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimanis83 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 γνωριζεις καποιος να με πει ποια η διαφορα της lollipop 5.0 με την lollipop 5.1 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Λογικά χωρίς να είμαι σίγουρος είναι καθαρά λειτουργικό κι όχι κάτι εμφανές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimanis83 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Λογικά χωρίς να είμαι σίγουρος είναι καθαρά λειτουργικό κι όχι κάτι εμφανές γεια σου .. προσπαθησα να περασω την 6.0 αλλα αντιμετωπιζω θεμα.. ειναι ευκολο να μου πεις τα βηματα ? εμενα φτανει στο σημειο που λεει error exetuting binary zip in Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Αύριο το πρωί φιλαράκι να είμαι στο pc είμαι εκτός σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimanis83 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Αύριο το πρωί φιλαράκι να είμαι στο pc είμαι εκτός σήμερα βασικα ειμαι γυναικα.. και ναι θα περιμενω γιατι εκλεισε μετα to fastboot και δεν ανοιγει καν.. και ειμαι χωρις τηλ..οποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Μέχρι ποιό σημείο έχεις φτασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimanis83 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Μέχρι ποιό σημείο έχεις φτασει καλημερα.. περασα την cm 13 και το τηλ εκλεισε απλα και δεν ξανα ανοιξε.. δεν ανοιγει οθτε σε download mode, ουτε σε recovery mode, δεν φορτιζει και κυριως δεν το αναγνωριζει ο υπλογιστης στις συσκευες.. ααα και επισης to adb shell δεν αναγνωριζει την συσκευη..:cry: ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επισης δεν μπορω να περασω την κιτκατ που ειχα μεσω φλαστουλ στο κομ41 δυστυχως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Την μπαταρία δοκίμασες να την βγαλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimanis83 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Την μπαταρία δοκίμασες να την βγαλεις φυσικα... αλλα τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Πατας το up vol και το βάζεις το sub χωρίς να πατάς άλλο κουμπι και δεν σου ανοίγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimanis83 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Πατας το up vol και το βάζεις το sub χωρίς να πατάς άλλο κουμπι και δεν σου ανοίγει μολις εκανα τον συνδιασμο πληκτρων και μου βγαζει εγκατασταση λογισμικου προγραμματος οδηγησης στο πσ... ανοιξε η οθονη του κινητου και εδειξε 0% και εκλεισε παλι.. το προγραμμα διασυνδεσης usb εγκατασταθηκε.. και ειναι ετοιμο γιαχρηση λεει.. αλλα αναβοσβηνει η οθονη του κινητου στο 0% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Κατέβασε το lgflashtool και την κιτκατ απο την σελιδα της lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimanis83 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Κατέβασε το lgflashtool και την κιτκατ απο την σελιδα της lg τα εχω.. τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Άνοιξε το lgtool Εκεί που λέει selectors βάλε την Rom που κατέβασες (κιτκατ) πάτα Svetlana και start θα σου ανοίξει ένα παράθυρο διαλέγεις different country και Greek language και πατάς οκ και η αφήνεις μέχρι ν ανοίξει το κινητό Περιμένω να μου πεις ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άνοιξε το lgtool Εκεί που λέει selectors βάλε την Rom που κατέβασες (κιτκατ) πάτα Svetlana και start θα σου ανοίξει ένα παράθυρο διαλέγεις different country και Greek language και πατάς οκ και η αφήνεις μέχρι ν ανοίξει το κινητό Περιμένω να μου πεις Select kdz cse flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimanis83 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Άνοιξε το lgtool Εκεί που λέει selectors βάλε την Rom που κατέβασες (κιτκατ) πάτα Svetlana και start θα σου ανοίξει ένα παράθυρο διαλέγεις different country και Greek language και πατάς οκ και η αφήνεις μέχρι ν ανοίξει το κινητό Περιμένω να μου πεις ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Select kdz cse flash σταματαει και γραφει retry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Στο κινητό δείχνει να γεμίζει η μπάρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimanis83 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 ξερεις τι μου ειπανε απο την lg ? αλλαγη μητρικης πλακετας.........:oops: και οχι δεν δειχνει το εικονιδιο του firmware.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts