smaro87 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 καλησπερα ειμαι καινουργιο μελος.. στην πρωτη επιλογη που εβαλες τι κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaro87 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 υπάρχει κάπου αυτή η διαδικασία που έκανες να την δούμε και εμείς ; μπορεις να με βοηθησεις να κανω downgrade την συσκευη μου ? ειμαι καινουργιο μελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 βαλε εδω το ΙΜΕΙ για να δεις απο που ειναι το κινητο σου http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaro87 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 βαλε εδω το ΙΜΕΙ για να δεις απο που ειναι το κινητο σου http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 το εκανα. την ολοκληρωσα την διαδικασια δυστυχως όμως δεν υποστηριζει ελληνικα. ποια χωρα να βαλω για να μου βγαζει ελληνικα μεχρι και ελλαδα εβαλα. σευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 το κινητό όταν το αγόρασες είχε kit kat ή lollipop ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaro87 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 το κινητό όταν το αγόρασες είχε kit kat ή lollipop ? kitkat 4.4.2 kernel 3.4 d722 και κατεβηκε από γαλλια.το περαρα ξανα το κιτκατ όλα τελεια δεν μπορω να πω.. αλλα δυστυχως η γλωσσα είναι στα αγγλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaro87 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 που μπορω να βρω πακετο ελληνικης γλωσσας για lg g3 beat 4.4 kitkat ? γνωριζει καποιος γιατι είμαι ασχετη στο θεμα των κινητών ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 κάτι συνβαίνει , δεν μπορεί να είναι από Γαλλία και να μην έχει Ελληνικά , πηγες -ρυθμισεις-γλώσσα και εισαγωγή-γλώσσα- και δεν έχει ελληνικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaro87 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 (edited) κάτι συνβαίνει , δεν μπορεί να είναι από Γαλλία και να μην έχει Ελληνικά , πηγες -ρυθμισεις-γλώσσα και εισαγωγή-γλώσσα- και δεν έχει ελληνικά ? ναι. δυστυχως. δεν μπορω να βρω ελληνικα ουτε με το g3 twinksbox, ουτε με developers settings, ουτε με τους κωδικούς για hidden settings. δωσε μου μια προταση.. ποια άλλη χωρα μπορω να περασω ? ουτε καν η ελλαδα δεν εχει. Edited October 17, 2015 by smaro87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 δοκίμασε την No 47 που είναι τις κοσμοτέ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaro87 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Αυτο πέρασα το απόγευμα. Τα ίδια. Ξερεις.. Αρχίζω να υποψιάζομαι πως το κινητό μου δεν ήρθε από Γαλλία. Ήρθε από αλλού και πριν το αγοράσω πέρασαν την Ελληνική γλώσσα. Από τα seven spot το αγόρασα κατά παραγγελία. Το απόγευμα το έκανα update d722 v20d και είχε Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 v20d ? πάλι lollipop ? για να μην έχει ελληνικά μάλλον από κάποια γειτονική χωρα θα είναι , βουλγαρία , αλβανία , σκοπια , ιταλία , το κάναν αυτό παλιότερα για να μην αγοράζουμε φτηνά τηλεφωνα από γειτονικές χώρες , όταν βάζεις εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1το IMEI σου βγάζει ότι είναι από Γαλλία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaro87 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Ναι μου βγάζει ότι είναι από Γαλλία. Τι να πω δεν ξέρω. Ότι χωρά και να πέρασα στο downgrade δεν μου δίνει Ελληνικά. Τώρα πλέον έχω το downgrade της cosmote Greece εκείνο που με έδωσες και το δουλεύω αναγκαστικά στα Αγγλικά. Γι'αυτό ρωτάω αν Ξερεις μήπως υπάρχει πακέτο Ελληνικής Γλώσσας να το περάσω; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοώ ότι όταν περνάω v20d δλδ lollipop μου δίνει Ελληνικά. Όταν περνάω v10a .b.c.e.d ε δεν μου δίνει Ελληνική γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.examobile.changelanguage&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaro87 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 Μπα δεν. .. Το άνοιξα και τπτ. Μου άνοιξε απλά τις ρυθμίσεις χωρίς κάποια Αλλαγή. Τεσπα δεν πειράζει. Θα περιμένουμε την lollipop 5.1. Σε Ευχαριστώ για τον χρόνο σου Και συγγνώμη αν σε κούρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 μη ζητάς συγγνώμη , το χόμπι μας κάνουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaro87 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Βασικά να σε ρωτήσω κάτι ακόμη. Γνωρίζεις εάν μπορώ να περάσω 4.2.2 Την jelly;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 δεν ξέρω αλλα όλα γίνονται , 4.2.2 είχε το παλιό lg g2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaro87 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 δεν ξέρω αλλα όλα γίνονται , 4.2.2 είχε το παλιό lg g2 Το ξέρω ότι το LG g2 την είχε. Άλλα όπου και αν έψαξα μου βγάζει ότι μπορώ να περάσω στο LG g2 Λογισμικό g3. Όχι το αντίθετο. Αν βρεις κάτι θα μπορούσες να με ενημερώσεις; Ή να περάσω 5.1 η 4.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 μην κανεις όνειρα για 5.1 !!! δεν νομίζω να ασχοληθούν άλλο με αυτό το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaro87 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 μην κανεις όνειρα για 5.1 !!! δεν νομίζω να ασχοληθούν άλλο με αυτό το τηλέφωνο Χμμμ. ..οκ τι να πω. Είναι Καλό τηλέφωνο πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Πολύ καλό μάλιστα για τα λεφτά του , ο μόνος λόγος που θα το αλλάξω σε λίγο καιρό με το G4 είναι για τις βραδινές φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaro87 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Πολύ καλό μάλιστα για τα λεφτά του , ο μόνος λόγος που θα το αλλάξω σε λίγο καιρό με το G4 είναι για τις βραδινές φωτογραφίες Χμμμ με βάζεις σε πειρασμό. G4 Ε;;;;; είναι Καλό Ναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 μόλις φτάσει στα 350 euro θα είναι super Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaro87 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 μόλις φτάσει στα 350 euro θα είναι super Τι λες για g flex??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts