Gaiden Δημοσιεύτηκε October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 10, 2014 Γεια παιδιά,ή καλύτερα καλησπέρα :p θα ήθελα να αναδιαμορφώσω έναν σκληρό δίσκο. Καταρχήν επειδή πρόκειται για παιχνιδομηχανή - κονσόλα (το xbox 1 ή original) http://xbmc.org/wp-content/uploads/2012/07/Original_Xbox.jpeg αυτό τέλος πάντων έχει περίπλοκη διαδικασία κάτι τέτοιο ( ) . Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά το ολο θέμα είναι ότι επειδή δεν έχω πρόχειρο PC στο οποίο να εργαστώ θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται είτε σε κάποιο internet cafe ή σε κάποιο τέλος πάντων χάρο να εργαστώ πάνω σε ένα και παλιό αν είναι υπολογιστή ώστε να κάνω την δουλειά μου!!!Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρετε κάποιο τέτοιο χώρο ( είμαι ψιλόάσχετος και μπορεί να λέω άκυρα πράγματα :lol: ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Αφού λογικά τον βάλεις σε εξωτερικό κουτί μπορείς να πας σε φίλο σου να κανείς την δουλειά η όπως λες και σε Ίντερνετ καφε. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts