minovg Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn ( 8 Νοέ. 2004 , 15:32) Εγώ κατα την εγγραφη μου πληροφορήθηκα πως μπορω αν θέλω μετα απο 24 ώρες να πάρω τηλέφωνο στο τμήμα λογαριασμών και να με ενημερώσουν για την αξια μιας κλήσης. Αν δε το κανουν θα τους πάρω τηλέφωνο θα αρχισω να ΑΠΑΙΤΩ την διαγραφη μου απο την Tellas καθως δεν κάνουν αυτο που μου ειπαν μέχρι που πιστεύω θα υποχωρήσουν... minovg παρ' τους παλι και απαιτησε να σου πουν μια χρέωση. Δεν μπορεί, παιξ' το τρελλος δικαίωμα σου είναι! Πες έχω την εντυπωση πως καποιος έκανε το Σαββατοκυριακο παρανομες κλήσεις απο το σταθερο σου! Παρ' τους και πρηξ' τους! Λοιπόν παιδιά μόλις πήρα την Tellas τηλέφωνο. Φίλε papajohn να σου πουν την χρέωση μιας κλήσης ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ με τίποτα!!! Το μόνο που μπορούν να σου πουν είναι για το αν έγινε μια κλήση συγκεκριμένα και στο περίπου να σου πουν πόσα λεπτά. Εγώ το συνέχισα. Ρώτησα τι κλήσεις έχουν γίνει. Μου είπαν όντως ότι έγιναν κλήσεις στο 210... που αντιστοιχεί στον αστικό ISP, τους ρώτησα πόσο χρεώθηκα, δεν ξέρει λέει, θα ξέρει μόνο όταν εκδοθεί ο λογαριασμός, αλλά αφού επέμενα αναρωτήθηκε γιατί με ενδιαφέρει τόσο, εφόσον είμαι στο πρόγραμμα 50% με προεπιλογή φορέα χρεώνομαι λέει μόνο τα 3 πρώτα λεπτά κάθε αστικής και υπεραστικής κλήσης. Είπα αν μιλούσα 4-5 ώρες σε αυτό το νούμερο πόσο θα χρεωνόμουν? Μου είπε μόνο τα 3 λεπτά. Παιδιά μάλλον ορμίστε και σπάστε τα αστικά ISP. Πρέπει να είναι όπως τα λέμε. Δεν υπάρχει καμιά εξαίρεση και δεν πέφτει σε καμιά περίπτωση η κλήση αφού περάσει 1 ή 2 ώρες όπως είπε ένας φίλος από Αγγλία αν θυμάμαι καλά. Μη το παρακάνουμε όμως με 24ωρη σύνδεση, ας είμαστε με 3 αστικές μοναδούλες 4-5 άντε 6 ώρες, μετά ξαναμπαίνουμε με άλλες 3 αστικές μονάδες. Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω. Αν κάποιος άλλος μάθει κάτι άλλο ας μας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Λοιπόν μόλις μου ενεργοποιηθεί και εμένα η προεπιλογή αρχίζω και εγω χωρις ενοχές. Δεν μπορεί, αστικο είναι 1000%. Τεσπα, θα αναλωθω και εγω σε τηλεφωνηματα στο τμημα λογαριασμων μετα απο κανα 20ημερο μηπως πετύχω τίποτα. happy downloading minovg! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn ( 8 Νοέ. 2004 , 18:24) Λοιπόν μόλις μου ενεργοποιηθεί και εμένα η προεπιλογή αρχίζω και εγω χωρις ενοχές. Δεν μπορεί, αστικο είναι 1000%. Τεσπα, θα αναλωθω και εγω σε τηλεφωνηματα στο τμημα λογαριασμων μετα απο κανα 20ημερο μηπως πετύχω τίποτα. happy downloading minovg! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Μου αρέσει που κάποιος μιλούσε για πρωτοπορεία στην Tellas! Ναι πρωτοπορεία στη βλακεία! Αν είχαν και εκείνοι online παρακολούθηση του λογαριασμού το...downloading θα ήταν πολυ καλύτερο! :p ;) Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rebel21 ( 9 Νοέ. 2004 , 10:37) Μου αρέσει που κάποιος μιλούσε για πρωτοπορεία στην Tellas! Ναι πρωτοπορεία στη βλακεία! Αν είχαν και εκείνοι online παρακολούθηση του λογαριασμού το...downloading θα ήταν πολυ καλύτερο! :p ;) Έχεις δίκιο φίλε. Η on-line παρακολούθηση του λογαριασμού έπρεπε να θεωρείται αυτονόητη. Εγώ το προχωράω κιόλας. Το e-billing είναι αυτονόητο. Όμως e-billing ακόμα ούτε ο ΟΤΕ έχει, ούτε καν οι εταιρείες κινητής. Πάντως αυτό που κάνει η Tellas είναι όντως πρωτοποριακό... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Μήπως γνωρίζει κανείς το σταθερό αριθμό κλήσης για Internet στη hol; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spartak (14 Νοέ. 2004 , 11:22) Μήπως γνωρίζει κανείς το σταθερό αριθμό κλήσης για Internet στη hol; 210-6685200 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Θέλω να σας ενημερώσω για δυο γεγονότα τα οποία μου κινούν πολλές υποψίες... Το πρώτο είναι ότι από χθες η αστική κλήση της panafonet που χρησιμοποιούσα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ και ή δεν απαντάει καθόλου (το μόντεμ συνέχεια καλεί δηλαδή) ή είναι συνεχώς απασχολημένο... :worry: Το δεύτερο είναι ότι σε επανειλημμένες κλήσεις μου προς την panafonet τους ζήτησα να μου πουν τον αστικό αριθμό για κλήση internet. (Τον είχα εγώ, αλλά επειδή δεν έμπαινε από χθες λέω ας τους πάρω μήπως και υπάρχει κανένας άλλος). Μου είπε πάλι ότι δεν υπάρχει και ότι μόνο ο ΕΠΑΚ δίνεται ΕΜΠΟΡΙΚΑ , αλλά μετά τα επίμονα ερωτήματά μου (δεν το έκλεινα με τίποτα αφού ξέρω ότι μου έκρυβαν κάτι) μου είπε ότι τους έχουν πει να μην το δίνουν και ότι δεν το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι. Αυτό το εμπορικά πώς το εννοούσε άραγε; Γιατί μας κρύβουν πράματα; :whistle: Τώρα θα μου πείτε και τι σχέση έχει αυτό με το θέμα μας... Και όμως νομίζω ότι υπάρχει άμεση σχέση. Μάλλον πρέπει να έπεσε σύρμα από Tellas και δεν μπορούμε να καλέσουμε πλέον αστικό internet με 210... Και δεύτερον αυτοί στην panafonet δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε. Ή είναι στόκοι και δεν γνωρίζουν πραγματικά ή τους είπανε να μην το δίνουν. Υ.Γ. Εννοείται ότι έχω προεπιλογή Tellas και είμαι στο πρόγραμμα 50%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (14 Νοέ. 2004 , 22:18) Και όμως νομίζω ότι υπάρχει άμεση σχέση. Μάλλον πρέπει να έπεσε σύρμα από Tellas και δεν μπορούμε να καλέσουμε πλέον αστικό internet με 210... Και δεύτερον αυτοί στην panafonet δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε. Ή είναι στόκοι και δεν γνωρίζουν πραγματικά ή τους είπανε να μην το δίνουν. Δε νομίζω ρε συ να συνεργάζεται η Tellas με τη Vodafone. Ας μας πουν και οι υπόλοιποι με άλλους ISP αν μπορούν να τους καλέσουν από Tellas. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Δεν είπα ότι έχουν συνεργασία, απλά όσο νά'ναι τους κινεί την υποψία στην panafonet γιατί να θες τον αστικό αριθμό και όχι τον ΕΠΑΚ.. Μ@λ@κ@ς είσαι σου λέει? Γιαυτό δεν το λένε, γιατί ίσως ξέρουν τι παίζει με Tellas. Και το δεύτερο είναι ότι εννοώ ότι μπορεί η Tellas να έχει μπλοκάρει τις αστικές κλήσεις προς internet γιατί απλά μας πήρε χαμπάρι. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση. Δεν νομίζω οτι θα είναι ΤΟΣΟ ******* οι της Vodafone - Panafonet ώστε να χάνουν συνδρομητές μη δίνοντας τον αστικό αριθμό, για να μην "χάσει" η Tellas λεφτά. Δοκίμασε αν κόβει εσένα μόνο ή αν κόβει όλους. (Πάρε από άλλο σταθερό το 210..) Άλλωστε ΟΛΟΙ οι ISP's ξέρουν οτι υπάρχουν άτομα (με φραγές κτλ) που δεν μπορούν να χρησιμοποιούν τον ΕΠΑΚ αλλά τον αστικό αριθμό. Και φυσικά τον δίνουν με κάθε χαρά για να μη χάνουν πελάτες (έχουν βέβαια πολύ λιγότερα modems) ...Πχ στο ntua, (λέω εγώ τώρα!) έχουν 10 modems στο 210-772-χχχ και 160 στο 8962-575χχχ) Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jheremias (15 Νοέ. 2004 , 19:06) Δεν νομίζω οτι θα είναι ΤΟΣΟ ******* οι της Vodafone - Panafonet ώστε να χάνουν συνδρομητές μη δίνοντας τον αστικό αριθμό, για να μην "χάσει" η Tellas λεφτά. Δοκίμασε αν κόβει εσένα μόνο ή αν κόβει όλους. (Πάρε από άλλο σταθερό το 210..) Τότε γιατί να μην δίνουν τον αστικό αριθμό μπορεί να μου απαντήσει κανένας??????? Και μάλιστα η φράση ότι εμπορικά δεν θα τον βρεις πουθενά (εννοώντας δηλαδή ότι μόνο στη λούφα θα τον βρω λες και πρόκειται για κανένα cr@ck!!) Ας με διαψέυσει κάποιος αν θέλει. Να πάρει στην panafonet και να ρωτήσει... Αν τους συμφέρει όπως λες (και η αλήθεια είναι ότι μου ακούγεται λογικό έτσι όπως το δικαιολόγησες) γιατί να μην τον δίνουν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Από άλλον αριθμό μη-τελλάς, παίζει το 210; Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jheremias (16 Νοέ. 2004 , 10:39) Από άλλον αριθμό μη-τελλάς, παίζει το 210; Απλά τώρα που το καλοσκέφτομαι νομίζω ότι όσο περισσότεροι το μαθαίνουν αυτό με την αστική χρέωση τόσο δυσκολότερο είναι να πιάσεις αστικό modem,λόγω του φόρτου των γραμμών. Απλά θα μπορούσαν να μας δώσουν πολλά αστικά νούμερα, δε νομίζω να υπάρχει μόνο ένα... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (16 Νοέ. 2004 , 12:12) Απλά τώρα που το καλοσκέφτομαι νομίζω ότι όσο περισσότεροι το μαθαίνουν αυτό με την αστική χρέωση τόσο δυσκολότερο είναι να πιάσεις αστικό modem,λόγω του φόρτου των γραμμών. Απλά θα μπορούσαν να μας δώσουν πολλά αστικά νούμερα, δε νομίζω να υπάρχει μόνο ένα... :worry: Από όσο ξέρω δεν έχει σημασία με ποιό νούμερο τουε έχεις καλέσει για να πιάσεις γραμμή. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jheremias (15 Νοέ. 2004 , 19:06) Πχ στο ntua, (λέω εγώ τώρα!) έχουν 10 modems στο 210-772-χχχ και 160 στο 8962-575χχχ) Αχ αυτες οι 24 ώρες την μερα, αχ.... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg (16 Νοέ. 2004 , 12:12) Απλά τώρα που το καλοσκέφτομαι νομίζω ότι όσο περισσότεροι το μαθαίνουν αυτό με την αστική χρέωση τόσο δυσκολότερο είναι να πιάσεις αστικό modem,λόγω του φόρτου των γραμμών. Δεν υπάρχει πρόβλημα, συνδέεσαι μια φορα και δεν ξαναβγαίνεις! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (16 Νοέ. 2004 , 19:44) Δεν υπάρχει πρόβλημα, συνδέεσαι μια φορα και δεν ξαναβγαίνεις! :D Πάντως παιδιά το 210-4276100 της panafonet ΔΕΝ καλεί εδώ και λίγες μέρες (συνεχώς είναι κατειλημμένο...) Το ΕΠΑΚ καλεί κανονικότατα... Αν κάποιος μπόρεσε και έβγαλε γραμμή στο 210-4276100 ας μας το πει να το ξέρουμε...Εγώ με προεπιλογή Tellas ΔΕΝ βγάζω γραμμή. :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Μάλλον έχουν λιγότερα μόντεμ στο 210 και είναι πιασμένα για τους γνωστούς λόγους....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spartak (16 Νοέ. 2004 , 20:59) Μάλλον έχουν λιγότερα μόντεμ στο 210 και είναι πιασμένα για τους γνωστούς λόγους....... Δεν το ξέρω σίγουρα, αλλά θεωρώ λογικό να είναι κοινά τα modem και όχι χώρια για κάθε νούμερο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 ligo apithano akoygete mipos omos oi telas gnvrizei oti tha to ekanan ayto osoi ebazan tin ypiresia dvrean astikes klhseis kai to apenergopoiei meto poy pas na kaleseis dokimaste na kalesete apo noymero xvris prothema tellas gnvrizei kaneis to astiko gia acn Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Πάρε την εξυπηρέτηση της acn και ζήτησέ το. Είναι υποχρεωμένοι να στο πουν. Πες και καλά έχεις φραγή σε ΕΠΑΚ και θέλω να μπαίνω για λίγο στο ιντερνετ και θέλω το αστικό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Minovg γιατι δεν δοκιμάζεις να κανεις dial στην panafonet με 1777 μπροστα ετσι απο περιέργεια; Μαλλον όμως όλες τους οι γραμμες θα είανι gull, μαθευτηκε... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (17 Νοέ. 2004 , 02:34) Minovg γιατι δεν δοκιμάζεις να κανεις dial στην panafonet με 1777 μπροστα ετσι απο περιέργεια; Μαλλον όμως όλες τους οι γραμμες θα είανι gull, μαθευτηκε... :( Δοκίμασα papajohn αλλά είναι κατειλημμένο ακόμα και με το το 1777... Λογικά δεν πρέπει να υπάρχει και άλλος αριθμός αστικός αφού ο ΕΠΑΚ είναι απλά αριθμός-προώθηση από αστικό? Δηλαδή όπως μπαίνω τώρα με ΕΠΑΚ και δεν είναι κατειλημμένο έτσι να βρούμε και το αντίστοιχο αστικό του... Αλλά οι στόκοι της panafonet δε βοηθάνε, δε λένε τίποτα... :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts