mixailaggelos Δημοσιεύτηκε October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 8, 2014 καλημερα φιλοι μου! εχω ενα προβλημα με το τηλ μου απο χθες το βραδυ,(htc one m8) Μου βγαζει σφαλμα ,συγκεκριμενα αυτο. com.androit.systemui τι μπορω να κανω να το διορθωσω...???? ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixailaggelos Δημ. October 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 τελικα απ οτι εχω καταλαβει,για να παρεις απαντηση σε ενα προβλημα απο δω μεσα πρεπει να σαι της φαμιλιας κ κολλητος με το μισο myfhone!!! η να ασχολεισαι κ να παιρνεις 1500 απαντησεις στο τι χρωμα θηκη θα βαλεις στο κινητο σου κ αλλες τετοιες αερολογιες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ε καλά δε χρειάζεται να λες τέτοια. Το ότι κάποιος είδε το θέμα και δεν απάντησε μπορεί να είναι γιατί δεν γνωρίζει την απάντηση.Εγώ πχ... :p :lol: Και εκτός αυτού δε μας λες και πολλά!Είσαι τελείως στοκ;Χρησιμοποιείς το xposed framework ή κάτι παρόμοιο; Έβαλες κάποιο app τελευταία; Aυτο που μπορείς να κάνεις είναι να κρατήσεις κάποιο backup και να κάνεις επαναφορά του κινητού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixailaggelos Δημ. October 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 ελα βρε λεον,αφου ετσι ειναι! τεσπα.το εφτιαξα το θεματακι.ειμαι root viperone κ οντως,κατι με app καταλαβα κ γω οτι εγινε κ το εκανα εργοστασιακες ρυθμησεις κ εφτιαξε! απλα,τωρα θελω να το ξαναφτιαξω οπως ηταν κ ελεγα να το γλυτωνα το νταβαντουρι. παντως,αν το ξαναπαθει κι αλλος να ξερει οτι θελει μια επαναφορα κ ειναι οκ! κ επιμενω σ αυτο που ειπα,αν δεν εισαι πρωτη μουρη κ να εχεις στειλει κ 125000 μνματα απαντηση δε παιρνεις! χρονια διαβαζω εδω μεσα κ 2 φορες ζητησα βοηθεια κ ποτε δεν ειχα.. παντα οι γνωστοι μεταξυ τους βαρανε κουβεντα ...απειρα τα μνματα με το τι θηκη θα διαλεξει ο καθενας κ ποσες ωρες κραταει η μπαταρια φορτησμενη αν μιλας 28 ωρες το 24ωρο......απο ξερουρατισμα ξερεις να βοηθησεις...?? κ ευχαριστω που απαντησες!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Θα μπορούσες απλά να απευθυνθείς στο θέμα της συσκευής σου και να έχεις υπομονή. Θεωρίες συνομωσίας, κλίκες, φαμίλιες κλπ δεν έχουν θέση στο myphone ;) Ρωτάς την απορία σου στα υπάρχοντα θέματα, κι αν κάποιος γνωρίζει και ΟΤΑΝ μπορεί, θα σου απαντήσει, να είσαι σίγουρος! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 τελικα απ οτι εχω καταλαβει,για να παρεις απαντηση σε ενα προβλημα απο δω μεσα πρεπει να σαι της φαμιλιας κ κολλητος με το μισο myfhone!!! η να ασχολεισαι κ να παιρνεις 1500 απαντησεις στο τι χρωμα θηκη θα βαλεις στο κινητο σου κ αλλες τετοιες αερολογιες.... Φιλε, ειμαι γραμμενος στο myphone απο τοτε που ανοιξε τις πυλες του οπως θα δεις και εχω να σου πω οτι ειναι τοσος πολυς ο κοσμος εδω που δεν μπορουν να γινουν ουτε φαμιλιες ουτε κλικες. Απλα το προβλημα σου ηταν τοσο εξειδικευμενο και οι πληροφοριες που εδωσες ανυπαρκτες πχ. ποια rom, εκδοση rom, εξτρα tweaks κλπ που απλα θα ηταν απιθανο να σου δωσει κανεις μια λυση... Ειναι σαν να λεει κανεις σε φορουμ αυτοκινητων... "Το αμαξι μου εσβησε και αναψε το λαμπακι ! στο ταμπλο... τι εχει?" :lol: Χαλαρωσε λοιπον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts