Jump to content

Elephone P10C ή THL T6S

MakTheo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προκειται να αναλαβω μια αγορα για συγγενικο προσωπο και θελει ενα σχετικα φθηνο και αξιοπιστο smartphone. Δεν θα παιζει παιχνιδια κτλ (αντε κατι πολυ απλο, πχ πασιεντζα), λιγο σερφαρισμα μονο (μαλλον μονο μεσω wifi) και θελει να λειτουργει σωστα ως τηλεφωνο (κλησεις και sms), να μην χανονται μυνηματα, να μην κανουν διακοπες οι κλησεις και ο συνομιλητης να ακουγεται και να ακουει καλα..

Τι προτεινετε? Θεωρειτε την THL ανωτερη της Elephone?

Use your Illusions..

αν θελεις αξιοπιστηα κοιτας τα Huawei/zte/ziaomi/lenovo/zoppo/oppo/asus αντε και coolpad ολα τα άλλα έχουν ανύπαρκτο quality controll kai einai ουσιαστικά joker για να πάρεις κάτι σωστό

αν θελεις αξιοπιστηα κοιτας τα Huawei/zte/ziaomi/lenovo/zoppo/oppo/asus αντε και coolpad ολα τα άλλα έχουν ανύπαρκτο quality controll kai einai ουσιαστικά joker για να πάρεις κάτι σωστό

Στην τιμη που παραθέτεται εννοειται οτι δεν μιλαμε για ποιοτητα apple..

Παρακολουθω πολλα θεματα εδω, τοσο για κινεζικα κινητα, οσο και για επωνυμα και βλεπω παντου να υπαρχουν προβληματα, αλλοτε σπανια και αλλοτε πολλα (οπως το L9II που χανει sms, και κανει διακοπες κατα την κληση, το εχω και εχω αλλα εγω ευτυχως δεν αντιμετωπιζω τιποτα)..

Αξιοπιστια σε αυτην την τιμη θελω σε 2-3 απλα πραγματα, δεν με νοιαζει αν λοκαρει γρηγορα το gps κτλ ή αν τριζει λιγο το καπακι...οπως ειπα κλησεις/sms/wifi μας ενδιαφερουν κυριως..

Εχει κανεις καποια εμπειρια απο τα παραπανω κινητα?

Edited by MakTheo
Use your Illusions..

Στην τιμη που παραθέτεται εννοειται οτι δεν μιλαμε για ποιοτητα apple..

Παρακολουθω πολλα θεματα εδω, τοσο για κινεζικα κινητα, οσο και για επωνυμα και βλεπω παντου να υπαρχουν προβληματα, αλλοτε σπανια και αλλοτε πολλα (οπως το L9II που χανει sms, και κανει διακοπες κατα την κληση, το εχω και εχω αλλα εγω ευτυχως δεν αντιμετωπιζω τιποτα)..

Αξιοπιστια σε αυτην την τιμη θελω σε 2-3 απλα πραγματα, δεν με νοιαζει αν λοκαρει γρηγορα το gps κτλ ή αν τριζει λιγο το καπακι...οπως ειπα κλησεις/sms/wifi μας ενδιαφερουν κυριως..

Εχει κανεις καποια εμπειρια απο τα παραπανω κινητα?

εγω μιλάω για ποιότητα το πήρα σήμερα και χάλασε αύριο....... (εκτός αν σου πετύχει καλή συσκευή.......) κοινός joker

απο τα δυο που ανεφερες, το t6s ειναι πιο vfm, αλλα οριακα θα επελεγα το p10c.

γενικα και τα 2 κινητα ειναι ικανοποιητικες επιλογες (συμφωνα παντα με την τιμη τους).

το t6s εχει καλυτερο gps.

το p10c εχει περισσοτερους αισθητηρες.

το t6s αν και εχει "χαμηλη" αναλυση, η οθονη ειναι ανελπιστα καλη.

οι καμερες του p10c ειναι καλυτερες (η εμπρος καμερα του t6s δεν κανει για selfies).

και τα δυο οθονες μονο 2 σημειων.

μπαταριες+αναλυσεις εχουν ως αποτελεσμα περιπου ιδια αυτονομια.

Edited by telefoneri

Χθες το βράδυ είδα το Elephone P10C, το είχε ένας φίλος μου, και το έχει 4 μήνες και όλα λειτουργούν μια χαρά.. το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι το GPS από τι μου είπε.. δεν μου ανέφερε κάτι άλλο.. για 100 ευρώ που το πήρε είναι υπερ ευχαρηστιμένος.. Εγώ αν και δεν το χειρίστικα για πολύ ώρα.. είναι πολύ όμορφο,και από τα πιο λεπτά κινητά.. αυτά..

Βαλε και την THL μεσα . ειναι καλη και σταθερη εταιρια τουλάχιστον σε rom και μπαταρια. Δεν σπαει δεν χαλαει τουλαχιστον αυτο που ειχα εγω.

Ως αναφορα τον φιλο σε αυτα τα λεφτα υπαρχει και το doogee dg310 που απο οτι λενε να παιδια στο νημα του τα παει πολυ καλα.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Βαλε και την THL μεσα . ειναι καλη και σταθερη εταιρια τουλάχιστον σε rom και μπαταρια. Δεν σπαει δεν χαλαει τουλαχιστον αυτο που ειχα εγω.

Ως αναφορα τον φιλο σε αυτα τα λεφτα υπαρχει και το doogee dg310 που απο οτι λενε να παιδια στο νημα του τα παει πολυ καλα.

με τπτ............ ακόμη τουλάχιστον κάθε τόσο παραγγέλνω κινητά(και οχι μόνο εγώ)( και έχω δει αρκετά thl τα μισά όλο και κάποια θέματα είχαν (κακο quality controll κυρίως)

για την ώρα όχι όταν σοβαρευτεί ναι...... βγαζει καλο hardware με κακο quality controll ετσι ειναι joker να παρεις κατι απροβλημάτιστο (ειδικά στο βαθος χρονου)

Απο τα 2,THL T6s.Πολυ καλυτερη εταιρεια απο την αστεια Elephone.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

+ Meizu, αν και πιστεύω πως δεν την ανέφερες γιατί απλά ξέχασες :D

Ναι αλλά δεν έχει και σχέση στην τιμή, είναι σαφώς ακριβότερη.

You can do anything, but not everything.

David Allen