Jump to content

Official Φθινοπωρινό myPhone meeting

vampyre
 Κοινοποίηση

Που θα το κάνουμε? (το meeting εννοώ)  

121 members have voted

1. 1. Που θα το κάνουμε? (το meeting εννοώ)

• Κυριακή 7 Νοεμβρίου Flocafe Μαρουσι ( Village Center ) @ 17.00
      53
    • Κυριακή 7 Νοεμβρίου Flocafe Ρέντη ( Village Park ) @ 17.00
      49
    • Κυριακή 7 Νοεμβρίου Olympico ( ΣΕΦ ) @ 17.00
      19

Recommended Posts

43 ατομα , 45 mb φωτογραφιες , μια χαρα περασαμε , την μεγαλυτερη συμμετοχη ποτε σε myphone.gr meeting ( να φανταστειτε κλεισανε ολο τον πανω οροφο για εμας - εδιωξαν και μια παρεα που καθοταν εκει ) vampyre , στελνω το mail τωρα :whistle:
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

• Απαντήσεις 404
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πάντως εγώ ξαναήρθα στα ίσα μου :D ( δεν με συμπάθησε κάποιος -οι :confused: :p :whistle: )

εντάξει κάναμε ένα λάθος/.///45 τα κινητά :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly ( 7 Νοέ. 2004 , 23:48)

.................... ( δεν με συμπάθησε κάποιος -οι :confused: :p :whistle: )

εεεε?

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 7 Νοέ. 2004 , 23:56)

εεεε?

τι δεν κατάλαβες κυνηγέ? :confused: :blink: :D

την μια...ήμουνα καταπράσινη :alien: και την άλλη...ξεπρασίνησα :wacko: :p απλό :happy:

45 τα μέτρησα και γω. Πάντως μερικά δεν είναι κινητά όπως τα iPAQ 1940, Jornada 720 και το PPC με το ενσωματωμένο gps Που δεν θυμάμαι τι μοντέλο ήταν, καθώς και μερικά που δεν μπορούν να θεωρηθούν κινητά όπως τα 9110, S700, Κ700 και πολλά ακόμη. :p :p :D

Υπάρχουν και 2 bluetooth hands free, δεν ξέρω αν τα μετράτε και αυτά. :D

Απο την φώτο πάντως λείπουν μερικές συσκευές: Το laptop 1, το 4700 του alexkass και πολλές ψηφιακές φωτογραφικές. Αλλά δεν πειράζει. Το τραπεζάκι ήταν περιορισμένης και μη επεκτάσιμης χωρητικότητας. :wacko: :blink:

Πολύ ωραία ήταν πάντως. Πολύ χαβαλέ. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow ( 8 Νοέ. 2004 , 00:00)

Eσένα πώς δεν σε πήρα χαμπάρι; :confused:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

E, καλα, αμα βαζαμε το Laptop πανω στο τραπεζι που θα χορουσαν τα κινητα; :p (Kακιες... :alien: )
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 7 Νοέ. 2004 , 23:38)

vampyre , στελνω το mail τωρα :whistle:

Cannot find server Teo.. :(

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow ( 7 Νοέ. 2004 , 22:00)

45 τα μέτρησα και γω. Πάντως μερικά δεν είναι κινητά όπως τα iPAQ 1940, Jornada 720 και το PPC με το ενσωματωμένο gps Που δεν θυμάμαι τι μοντέλο ήταν, καθώς και μερικά που δεν μπορούν να θεωρηθούν κινητά όπως τα 9110, S700, Κ700 και πολλά ακόμη. :p :p :D

Υπάρχουν και 2 bluetooth hands free, δεν ξέρω αν τα μετράτε και αυτά. :D

Απο την φώτο πάντως λείπουν μερικές συσκευές: Το laptop 1, το 4700 του alexkass και πολλές ψηφιακές φωτογραφικές. Αλλά δεν πειράζει. Το τραπεζάκι ήταν περιορισμένης και μη επεκτάσιμης χωρητικότητας. :wacko: :blink:

:p :D :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly ( 7 Νοέ. 2004 , 22:05)

είσασταν και κοντά :D :lol: :lol: :happy:

Βασικα για καποια στιγμη ο lewton καθοταν διπλα μου, που καθομουν διπλα στον mirrorofsorrow... :cool: :whistle:

Άτυχος ο mirror, έχασε την ευκαιρία να με γνωρίσει. :whistle:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και για το λογο του αληθες

http://www.solsoftnet.com/myphone/DSCN1695.JPG

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly ( 8 Νοέ. 2004 , 00:34)

παντως hunter....δεν αποκάλυψες τίποτα και για κανέναν :confused:

ντροπής :p

ψυχραιμια my dear.......all in good time

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre ( 7 Νοέ. 2004 , 22:58)

Τι λες βρε απατεώνα? Που ήσουν και δεν σε είδα? :confused: :worry:

53 δήλωσαν Μαρούσι , 43 ήρθαν. Μια χαρά μου κάνει. :)

Ηταν το μεγαλύτερο myPhone meeting ever. :up:

Μπράβο σε όλους που ήρθαν. :D Οσοι δεν ήρθαν ενώ είχαν δηλώσει , να περιμένουν PM μου. :whistle:

Φωτογραφίες θα ανέβουν μόλις ο ιδιοκτήτης της φωτογραφικής μηχανής Hunter μου τις στείλει.

Μια χαρα το οργάνωσε ο Hunter, ξέχασα όμως να του πω ότι έπρεπε να είχε πάει μισή ώρα νωρίτερα να κατευθύνει το προσωπικό να φτιάξει το χώρο. Σόρρυ Τεό, το θυμήθηκα όταν ήρθα αλλά ήταν αργά.

Κατά τα άλλα μια χαρά. Πάμε τώρα γερά για το επόμενο , που θα είναι Χριστουγεννιάτικο :D :up:

ΦΙΛΕ vampyre δεν φταιει ο ΚΥΡΙΟΣ Κυνηγος ,που αργησε

εγω φταιω. Ο Εισηγητης ξερει .Sorry Hunter!

Παντωσ απο συμμετοχη το meeting εσκισε .

Παντα τετοια.

WAR IS PEACE,FREEDOM IS SLAVERY,IGNORANCE IS STRENGTH.

Shinobi no Mono

να βρασω την vivodi και τα πεσιματα της :mad:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...