Jump to content

Official Φθινοπωρινό myPhone meeting

vampyre
 Κοινοποίηση

Που θα το κάνουμε? (το meeting εννοώ)  

121 members have voted

1. 1. Που θα το κάνουμε? (το meeting εννοώ)

• Κυριακή 7 Νοεμβρίου Flocafe Μαρουσι ( Village Center ) @ 17.00
      53
    • Κυριακή 7 Νοεμβρίου Flocafe Ρέντη ( Village Park ) @ 17.00
      49
    • Κυριακή 7 Νοεμβρίου Olympico ( ΣΕΦ ) @ 17.00
      19

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brutus ( 5 Νοέ. 2004 , 22:33)

Κυνηγέ, δεν είναι στα δεξιά μας όπως ανεβαίνουμε την Κηφισίας (από Αθήνα) δίπλα στα Goody's ? :confused:

α καλα - εχω ξεφυγει μιλαμε, ναι Βρουτε εχεις δικιο στα δεξια ειναι - κανω τωρα EDIT :p

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

• Απαντήσεις 404
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 5 Νοέ. 2004 , 22:20)

εχεις PM :)

Κι εγώ σέλωωωωωωωωωωωωωωωω....

Μήπως και χαθώ....καταλαβαίνεις.....

Και δεν ξέρω αν τα τηλέφωνα που έχω είναι των ....συντονιστών..... :p

I want it ALL and I want it delivered!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia ( 5 Νοέ. 2004 , 22:39)

Κι εγώ σέλωωωωωωωωωωωωωωωω....

Μήπως και χαθώ....καταλαβαίνεις.....

Και δεν ξέρω αν τα τηλέφωνα που έχω είναι των ....συντονιστών..... :p

Done..............

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Παιδιά σκέφτομαι να έρθω κι εγώ με τον φίλο Flamenerve είναι κι αυτός μέσα...

Πρέπει να στείλουμε κάποιο ΡΜ σε κανέναν??? :o

οχι , just show up :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobilemaster ( 6 Νοέ. 2004 , 00:02)

Οκ Thanx μάλλον θα μας δείτε, πόσα άτομα θα είμαστε περίπου???

Από ότι φαίνεται θα είμαστε γύρω στους 100 και περιμένουμε άλλους 100 Θηβαίους και 100 Σπαρτιάτες και τον Μέγα Αλέξανδρο... :confused: :blink: :wacko: :lol:

Πόσοι πραγματικά θα έρθουν είναι άγνωστο και δεν σηκώνει προβλέψεις(εκτός κι αν είσαι ο Χορταρέας :p )... Ελπίζω να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί! ;) :)

Πως το βλέπω να χάνομαι... :whistle: :D

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

εμμμ αμα χαθεις χτυπας ενα τηλεφωνο και εφτασες :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 6 Νοέ. 2004 , 01:25)

Από ότι φαίνεται θα είμαστε γύρω στους 100 και περιμένουμε άλλους 100 Θηβαίους και 100 Σπαρτιάτες και τον Μέγα Αλέξανδρο...

Πόσοι πραγματικά θα έρθουν είναι άγνωστο και δεν σηκώνει προβλέψεις(εκτός κι αν είσαι ο Χορταρέας :p )... Ελπίζω να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί! ;) :)

Πως το βλέπω να χάνομαι... :whistle: :D

Χε χε ενας απ τους Σπαρτιατες θα μαι κι εγω :happy:

Αν δε κανω λαθος θα μαστε σε καποιο πανω οροφο?100 θα το κατεδαφισουμε ρε! :alien:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 6 Νοέ. 2004 , 01:58)

εμμμ αμα χαθεις χτυπας ενα τηλεφωνο και εφτασες :whistle:

Εχω βρει σπιτι και κανονιζω λεπτομερειες αυτη τη στιγμη να ρθω Αθηνα και επειδη ειναι δεδομενο οτι θα χαθω θα περιμενεις τηλεφωνο μου :o

ΟΚ, θα είμαι και εγώ εκεί. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca ( 3 Νοέ. 2004 , 16:58)

Γιωργο το 9110 θες να σου το φερω; :)

Θέλω εγώ :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don_VitoCorleone ( 6 Νοέ. 2004 , 12:21)

Χε χε ενας απ τους Σπαρτιατες θα μαι κι εγω :happy:

Αν δε κανω λαθος θα μαστε σε καποιο πανω οροφο?100 θα το κατεδαφισουμε ρε! :alien:

Εχω βρει σπιτι και κανονιζω λεπτομερειες αυτη τη στιγμη να ρθω Αθηνα και επειδη ειναι δεδομενο οτι θα χαθω θα περιμενεις τηλεφωνο μου :o

Μάλλον για μένα το έλεγε :rolleyes: Εσένα ήδη σου είχε στείλει pm ;)

Ας είμαστε 100 και μετά βλέπουμε τι θα το κάνουμε το μαγαζί... :whistle: :rolleyes: :lol: Τώρα καλοκαιρινό θα το κάνουμε... Για κατεδάφιση θα πάει... Βλέπουμε! Ανάλογα τα κέφια... :lol: :rotfl:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca ( 3 Νοέ. 2004 , 16:58)

Γιωργο το 9110 θες να σου το φερω; :)

Σε μένα απευθυνόταν η ερώτησή σου; Φυσικά και θέλω να το φέρεις. Θα έχουμε και ένα 9210, χαλασμένο βέβαια. Ελπίζω το 9110 σου τουλάχιστον να λειτουργεί. :D

Απ'ότι βλέπω, όλοι οι συμμετέχοντες στο series 60 meeting θα παρευρίσκονται και σε αυτό. Μπράβο παιδιά, Πανταχού παρόντες!! ;) :)

εγω προσωπικα θα ηθελα να δω και τα 32000 μελη του myphone αυριο εκει να δω μονο και μονο την αντιδραση του μαγαζατορα :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 6 Νοέ. 2004 , 15:02)

εγω προσωπικα θα ηθελα να δω και τα 32000 μελη του myphone αυριο εκει να δω μονο και μονο την αντιδραση του μαγαζατορα :p

Και μετά να πάμε για σουβλάκια όλοι μαζί... :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλά σταματάω... :o :rolleyes: :D

Ο κόσμος έχει βουήξει φίλε μου! :D

Ναι,τελικά στο Μαρούσι θα γίνει το meeting Κορυφής και σας περιμένουμε όλους... Έχει Kinder έκπληξη! :D

Πρώτο σου μήνυμα και με I-Mode κιόλας;;; :D Σωστόοοοοοοοοοοοοος! :)

Ναι Μαρουσι θα γινει, στην προηγουμενη σελιδα θα βρεις αναλυτικες οδηγιες πως θα ερθεις

Γεια σου Κυνηγέ...Γητευτή των DSL...

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

Να βάλουμε και πόστερ διπλα στη σκάλα Official Φθινοπωρινό myPhone meeting !!!!! -Είσοδος μόνο σε εγεγραμμένα μέλη !!!!!!!!! :D

Α κάτι που λέγατε πρίν ότι θα μειωθεί το κάρμα όσων δεν έρθουν....Ελπίζω να συμβεί το αντίθετο σε όσους έρθουν !!!! ;) :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobilemaster ( 6 Νοέ. 2004 , 17:08)

Να βάλουμε και πόστερ διπλα στη σκάλα Official Φθινοπωρινό myPhone meeting !!!!! -Είσοδος μόνο σε εγεγραμμένα μέλη !!!!!!!!! :D

Α κάτι που λέγατε πρίν ότι θα μειωθεί το κάρμα όσων δεν έρθουν....Ελπίζω να συμβεί το αντίθετο σε όσους έρθουν !!!! ;) :D

den ginetai αυτό :p :D οι φίλες μου απέξω θα μείνουν? :confused: :blink: :!: :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly ( 6 Νοέ. 2004 , 17:12)

den ginetai αυτό :p :D οι φίλες μου απέξω θα μείνουν? :confused: :blink: :!: :whistle:

οκ θα κάνουμε μία εξαίρεση για τις φίλες σου... :whistle: με αντίτιμο να τις γνωρίσουμε έτσι ????? ;) :D

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320))

isws erthw ke egw... :eek: tha prospathisw.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Dystyxws gia mena ta sxedia pane kata diaolou............. :(

Me ena thavma mono me vlepw na rxomai.

Paizei vevea na faw kai TRELO vidwma kai na erthw k o Theos voithos......

P.S. ektos ths periptwshs pou kapoios erthei apo Patra kai me parei mazi toy.....

:cry:

Πρόχειρα, μάζεψα τις εξής συμμετοχές:

Nikkosnet

Gregorisvas

Woca

Spyros86

Nikos_s3

seventh_heaven

OverClocker

Emufear

Dimangelid

GeoGlx

bill_viper

miaow

Trobocop®

Hunter

Agent M

tax_opari91

SakisPlayer

jane_butterfly

mirrorofsorrow

lewton

DeathAngel

Asymvivastos

Andy

maggie_25

antonis_wrx

ZLATKOGR

AquaSonic

Natalia

Mobilemaster

Flamenerve

BAHAMUTZ

Alexkass

azeppos

Αν λείπει κανείς, ας ξαναδηλώσει :)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...