sniper9496 Δημοσιεύτηκε September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 30, 2014 Καλημέρα, θέλω να αγοράσω ένα δίκαρτο android κινητό για επαγγελματική χρήση το οποίο δεν θα κολλάει και θα ανοίγει τις επαφές όταν θέλω και όχι όποτε θέλει, έχω καταλήξη στα παρακάτω δύο και θα ήθελα τις συμβουλές. 1) LENOVO A536. 2) Samsung Galaxy Grand Neo 3G Dual Sim i9060. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ιδιας κατηγοριας τηλ. Οποτε όποιο σου αρεσει εμφανισιακά πιο πολυ. Προσωπικα το lenovo. Samsung βαρετο κλασικο σχημα. Γουστα ειναι αυτα Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 από μένα το Lenovo (δεν έχει τόσο bloatware και δεν έχει την τρελή χαζομάρα της Samsung στο να είναι όλα της κινητά ίδια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scatman Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Κι από μένα Lenovo διότι είναι ελαφρώς καλύτερο σαν τεχνολογία και το βρίσκεις κ λίγο πιο φθηνά. Πάντως, δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Οπότε είτε το ένα είτε το άλλο πάρεις, θα μείνεις το ίδιο ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper9496 Δημ. September 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ευχαριστώ όλους σας για τις οδηγίες σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper9496 Δημ. October 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Γι' αυτό τι λέτε Lenovo A859 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scatman Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Ανεβαίνεις +50euros τώρα και υπάρχουν καλύτερες επιλογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper9496 Δημ. October 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Ποιές είναι οι επιλογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper9496 Δημ. October 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Είδα και αυτό Smartphone MLS iQTalk Color Dual Sim 16GB και όπως πάει μόνο θα βλέπω, πείτε μου από τα: 1) LENOVO A536. 2) Samsung Galaxy Grand Neo 3G Dual Sim i9060. 3) LENOVO A859 4) Smartphone MLS iQTalk Color Dual Sim 16GB Ποιό έιναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Είδα και αυτό Smartphone MLS iQTalk Color Dual Sim 16GB και όπως πάει μόνο θα βλέπω, πείτε μου από τα: 1) LENOVO A536. 2) Samsung Galaxy Grand Neo 3G Dual Sim i9060. 3) LENOVO A859 4) Smartphone MLS iQTalk Color Dual Sim 16GB Ποιό έιναι καλύτερο. Απο αυτα που αναφερεις και μονο απο Ελλαδα το (3). Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhs73 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Μακριά από MLS!!!! Lenovo και Samsung έχεις και κοιτάς MLS? Παράθεση Significant tags: achievement, dreams, failure, fear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Είδα και αυτό Smartphone MLS iQTalk Color Dual Sim 16GB και όπως πάει μόνο θα βλέπω, πείτε μου από τα: 1) LENOVO A536. 2) Samsung Galaxy Grand Neo 3G Dual Sim i9060. 3) LENOVO A859 4) Smartphone MLS iQTalk Color Dual Sim 16GB Ποιό έιναι καλύτερο. Εφοσον ανεβηκες 50€ απο Ελλαδα παιζει και αυτο http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-motorola-new-moto-g-dual-sim-8gb-leyko/prod6670118pp/ Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts