Jump to content

Επιλογή οθόνης TFT

theka_2003
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα, θα ήθελα τα φώτα σας στην επιλογή οθόνης για το PC. Είμαι ανάμεσα στην EIZO L550 17'' και στη SONY SDM-HS73P 17''. Ποιά είναι καλύτερη; Α και κάτι άλλο ποιά είναι η διαφορά της SONY SDM-HS73P με την SONY SDM-HS73Β; :alien:

έγω πάλι σήμερα παραλαμβάνω την LG L1715S...:)

η μοναδική εταιρεία όπως μου είπαν με εγγύηση έστω και για ένα καμμένο pixel...:)

και από χαρακτηριστικά...not bad at all...;)

Χωρίς να ξέρω πολλά πράγματα, θα σου πρότεινα EIZO, είναι γενικότερα καλύτερες από τις SONY. Και όσο για την LG που ανέφερε ο Nikos_s3, αν και φθηνή, αν και η καλύτερη εγγύηση της αγοράς, προσωπικά δε μου αρεσε καθόλου η ποιότητά της. Δε συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με τις κορυφαίες της αγοράς, παρά μόνο στα μοντέλα πάνω από τις 17 ίντσες (έχει ένας φίλος μου 19' LG που είδα μεγάλη διαφορά με τη 1715 που είχα εγώ...)
Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr

Από τους περισσότερους μεγάλους κατασκευαστές μπορείς να βρεις πολύ καλές οθόνες. Αρκεί να το ψάξεις λίγο και να πας ο ίδιος να τις δεις από κοντά γιατί διαφορετικά άκρη δεν βγαίνει. Όσο για τις EIZO δεν ξέρω αν είναι καλύτερες από τις Sony αλλά προσωπικά δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι πολύ πιο ακριβές, για μένα χωρίς λόγο.

Και εγώ αυτές τις μέρες ήμουνα μεταξύ της ΕΙΖΟ και LG και σύγκρίνοντας και τις δύο κατέληξα στη δεύτερη. Είναι η L1730S και δεν το μετάνοιωσα καθόλου!!!!!!!!

ego tha sou protina na pareis tin sony hs74p to p sto telos tis markas simenei oti exei texnologia x-bright.oti dil kanei ta xromata pio zontana.ayti einai kai i diafora anamesa stis 2 sony pou rotas.sigoura prepei na tis deis prin katalikseis.ego pantos eida ayti tin sony pou leo (einai kounourgia) sto plaisio kai mou arese.an deis kai tin sigrineis me alles tha diafora...ego perimeno na kikloforisei ayti i sony gia na tin paro..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος niknik (14 Οκτ. 2004 , 23:55)

Και εγώ αυτές τις μέρες ήμουνα μεταξύ της ΕΙΖΟ και LG και σύγκρίνοντας και τις δύο κατέληξα στη δεύτερη. Είναι η L1730S και δεν το μετάνοιωσα καθόλου!!!!!!!!

λίγο ακριβή δεν ήταν η συγκεκριμένη σε σχέση με την 1715 αλλά και την 1720..?? :confused: και δε νομίζω ότι οι διαφορές στα χαρακτηριστικά δικαιολογούν αυτήν την διαφορά... :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (14 Οκτ. 2004 , 09:47)

έγω πάλι σήμερα παραλαμβάνω την LG L1715S...:)

η μοναδική εταιρεία όπως μου είπαν με εγγύηση έστω και για ένα καμμένο pixel...:)

και από χαρακτηριστικά...not bad at all...;)

Την εχω εδω και 4-5 μηνες απο e-shop και ειμαι 100% ευχαριστημενος. Οι φωτογραφιες απο καλη digicam ειναι οτι πιο ζωντανο εχω δει, και στο gaming κανενα προβλημα (πολυ χαμηλος χρονος αποκρισης - νομιζω 16ms)

δοξα το θεο δεν εχω αξιοποιησει ακομα την εγγυηση της

Rgrds

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zlimvos (15 Οκτ. 2004 , 15:41)

Την εχω εδω και 4-5 μηνες απο e-shop και ειμαι 100% ευχαριστημενος. Οι φωτογραφιες απο καλη digicam ειναι οτι πιο ζωντανο εχω δει, και στο gaming κανενα προβλημα (πολυ χαμηλος χρονος αποκρισης - νομιζω 16ms)

δοξα το θεο δεν εχω αξιοποιησει ακομα την εγγυηση της

Rgrds

ναι 16ms είναι ο χρόνος απόκρισης... ;) τελικά δεν την πήρα σήμερα και μάλλον έρχεται Τρίτη πρωί....αναμένω.. :)

φτου να μην τις ματιάσουμε κιόλας... :o :)

Φτού φτού... Έχω και εγώ την LG L1715S και είναι τζιτζί... :D

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 (15 Οκτ. 2004 , 20:40)

ναι 16ms είναι ο χρόνος απόκρισης... ;) τελικά δεν την πήρα σήμερα και μάλλον έρχεται Τρίτη πρωί....αναμένω.. :)

φτου να μην τις ματιάσουμε κιόλας... :o :)

Για την ιστορια.. εχω την 1715 εκανα λαθος πριν :) οποτε ακομα καλυτερα για σενα!

την πήρα σήμερα μόνο με 390 ευρουλάκια από Στουρνάρη...:)

πετάει η οθονούλα...:)

L1715s special edition/silver rulezzz...:)