madmax Δημοσιεύτηκε October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2004 ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω....οταν ειχα πρωτοπαρει την καρτα και ειχα εγκαταστησει τους οδηγους της απο το συνοδευτικο CD,δεν ειχα κανενα προβλημα στο TV out...ηταν οι drivers detonator τις nvidia(διαμορφωμενοι απο την MSI), εκδοση (εαν θυμαμαι καλα) 56.xx Δεξι κλικ---->ιδιοτητες----->ρυθμισεις------>για προχωρημενους.εκει ειχε μια καρτελα FX5200 και απο ενα μενου επελεγες το TV out.(PAL,NTSC,χωρα,εικονα,κτλ...)ολα δουλευαν αξογα! Απο μια εκδοση οδηγων και μετα,δεν υπαρχει κανενα τετοιο μενου!!ειτε κατεβασω τους οδηγους απο την nvidia,ειτε απο την MSI που υποτειθεται οτι ειναι και καταληλοτεροι για τα προιοντα της,δεν υπαρχει τιποτα!!εσεις πως βλεπετε ΤV out;;θα με βοηθουσαν παρα πολυ καποια screen shot προκειμενου να δω ποια μενου μου λοιπουν....ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Τι λειτουργικό έχεις; Τα Windows XP, αν το καλώδιο του tv-out είναι ήδη συνδεδεμένο όταν ανοίγεις το pc σου, έχουν ενσωματωμένη επιλογή (ρυθμίσεις οθόνης, τελευταία καρτέλα, επέκταση της επιφάνειας εργασίας στην τηλεόραση). Ωστόσο εγώ με όλους τους drivers της κάρτας που ανά τους καιρούς είχα (τώρα πλέον τους 61.77) πάντα εμφάνιζε αυτό το μενού που λες στην επιλογή "για προχωρημένους". Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. October 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 και στα ME και στα XP το ιδιο προβλημα εχω...Θα σου ηταν ευκολο ενα screen shot; υπαρχει περιπτωση να το εχω μπροστα στα ματια μου...τι να πω...MSI FX εχεις και εσυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts