Diafanos_21 Δημοσιεύτηκε September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 27, 2014 Καλησπέρα! Μετά απο 2 χρόνια χρήσης του Samsung galaxy ace 2 θέλω καινούριο κινητό και οι επιλογές μου στην κατηγορία των entry level είναι οι ακόλοθες: Sony xperia L Lg L9 optimus Motorola moto G ή εναλλακτικά εξετάζω και την πιο χαμηλή κατηγορία με τα εξης: Motorola moto e Sony xperia m Huawei Y530 Ποιο θεωρείτε καλύτερη επιλογή και value for money για καθεμία κατηγορία; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Φίλε η ποιο vfm επιλογή χωρίς να χάνεις επιδώσεις είναι το moto g! Εγγυημένα πράγματα! Αν την παλέψεις με τα 6gb διαθέσιμα της 8άρας, αλλιώς πας στην 16άρα, υποψιν αν πας για την πρώτη γενια δεν έχει επεκταση μνημης μεσω sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Να υποθέσω δεν κοιτάς για Κίνα, αλλά μόνο από Ελλάδα....σωστά!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. September 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Σωστά. Φαντάζομαι οτι στα κινέζικα θα υπάρχουν καλύτερες επιλογές και σε πιο προσιτές τιμές πχ lenovo κλπ αλλά δεν θα ήθελα κινέζικο τώρα.. γι αυτό έχω μείνει σε αυτές τις επιλογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Σωστά. Φαντάζομαι οτι στα κινέζικα θα υπάρχουν καλύτερες επιλογές και σε πιο προσιτές τιμές πχ lenovo κλπ αλλά δεν θα ήθελα κινέζικο τώρα.. γι αυτό έχω μείνει σε αυτές τις επιλογές H ουσια ειναι οτι με αυτα τα λεφτα αγοραζεις 2 κλασεις ανωτερα κντ,και εννοειται απο επωνυμους κατασκευαστες απο Κινα(huawei-lenovo-zte-coolpad). Τελος παντων Motorola moto G 2014 (το νεο μοντελο δηλαδη) θα πας να παρεις στα 199 ευρο και εισαι απολυτα καλλημενος. Τα αλλα απλα προσπερασε τα.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. September 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 H ουσια ειναι οτι με αυτα τα λεφτα αγοραζεις 2 κλασεις ανωτερα κντ,και εννοειται απο επωνυμους κατασκευαστες απο Κινα(huawei-lenovo-zte-coolpad). Τελος παντων Motorola moto G 2014 (το νεο μοντελο δηλαδη) θα πας να παρεις στα 199 ευρο και εισαι απολυτα καλλημενος. Τα αλλα απλα προσπερασε τα.......:) Απο τα κινέζικα μ'αρεσει η σχεδίαση της Huawei αλλα το μόνο κινητό που έχω βρει στα χαρακηκτηριστικά και στην τιμή που κοιτάζω είναι το Υ530 (το οποίο αν δεν είχε τη φτωχή μνήμη των 512mb θα το είχα χτυπήσει χωρίς να συζητάμε τώρα), υπάρχει κάτι άλλο σε huawei που προτείνεις οικονομικό και value for money; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Σωστά. Φαντάζομαι οτι στα κινέζικα θα υπάρχουν καλύτερες επιλογές και σε πιο προσιτές τιμές πχ lenovo κλπ αλλά δεν θα ήθελα κινέζικο τώρα.. γι αυτό έχω μείνει σε αυτές τις επιλογές Πάντως Lenovo μπορείς να αγοράσεις επίσημα και από Ελλάδα με εγγύηση και απ' όλα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398696 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Απο τα κινέζικα μ'αρεσει η σχεδίαση της Huawei αλλα το μόνο κινητό που έχω βρει στα χαρακηκτηριστικά και στην τιμή που κοιτάζω είναι το Υ530 (το οποίο αν δεν είχε τη φτωχή μνήμη των 512mb θα το είχα χτυπήσει χωρίς να συζητάμε τώρα), υπάρχει κάτι άλλο σε huawei που προτείνεις οικονομικό και value for money; Mεχρι τι ποσο εχεις σκοπο να διαθεσεις φιλε μου?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. September 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Πάντως Lenovo μπορείς να αγοράσεις επίσημα και από Ελλάδα με εγγύηση και απ' όλα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398696 Lenovo a536 τίμια επιλογή αλλά μονο 196ppi pixel density? Και έρχομαι απο τα 245ppi της Samsung.. δεν θα είναι μεγάλη διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. September 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Mεχρι τι ποσο εχεις σκοπο να διαθεσεις φιλε μου?? 150 διαθέτω για κινέζικα και χαμηλή κατηγορία και σε ακραία περίπτωση 199 αλλά μόνο για ένα απο τα motorola moto g, sony xperia L άντε και ίσως το Lg αλλά να είναι πραγματικά value for money και να αξίζουν τα λεφτά τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Σωστά. Φαντάζομαι οτι στα κινέζικα θα υπάρχουν καλύτερες επιλογές και σε πιο προσιτές τιμές πχ lenovo κλπ αλλά δεν θα ήθελα κινέζικο τώρα.. γι αυτό έχω μείνει σε αυτές τις επιλογές 150 διαθέτω για κινέζικα και χαμηλή κατηγορία και σε ακραία περίπτωση 199 αλλά μόνο για ένα απο τα motorola moto g, sony xperia L άντε και ίσως το Lg αλλά να είναι πραγματικά value for money και να αξίζουν τα λεφτά τους Τελικά κοιτάς για κινέζικο ή όχι..... με μπέρδεψες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. September 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Τελικά κοιτάς για κινέζικο ή όχι..... με μπέρδεψες! Ναι μεχρι 150 απο Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 στην θεση σου θα εκανα υπομονη να μαζεψω και τα υπολοιπα 50 ευρω και θα εφευγα σφαιρα για moto g 2014 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. September 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 στην θεση σου θα εκανα υπομονη να μαζεψω και τα υπολοιπα 50 ευρω και θα εφευγα σφαιρα για moto g 2014 Τα εχω απλά το κοιτάζω απο όλες τις πλευρές, βασικά για να το θέσω πιο σωστά το κινητό που αναζητώ θέλω σίγουρα να έχει ppi>240 ram 1gb τουλάχιστον αξιοπρεπές design καλή αυτονομία value for money Δεν με πειράζει να έχει και 5αρα κάμερα αλλά σίγουρα να έχει φλας και δεύτερη. Επίσης δεν με πειράζει ποια έκδοση φοράει ακόμα και παλιότερη γι αυτό έβαλα μέσα και τα sony,lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Τα εχω απλά το κοιτάζω απο όλες τις πλευρές, βασικά για να το θέσω πιο σωστά το κινητό που αναζητώ θέλω σίγουρα να έχει ppi>240 ram 1gb τουλάχιστον αξιοπρεπές design καλή αυτονομία value for money Δεν με πειράζει να έχει και 5αρα κάμερα αλλά σίγουρα να έχει φλας και δεύτερη. Επίσης δεν με πειράζει ποια έκδοση φοράει ακόμα και παλιότερη γι αυτό έβαλα μέσα και τα sony,lg. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο φίλε μου στα χρήματα που διαθέτεις! Είναι ευκαιρία και όλοι στο προτείνουν! Κινέζικα κινητά εγώ προσωπικά δεν παίρνω! 199€ Public Moto G 2014 Dual Sim :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts