diofar Δημοσιεύτηκε September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 26, 2014 Σε αυτό το θέμα μπορούμε να συζητάμε για το πολύ παρεξηγημένο tablet της Microsoft. Προτεινόμενες εφαρμογές, απορίες ή λύσεις σε τυπικά προβλήματα είναι ευπρόσδεκτα. Και θα ξεκινήσω με μία ερώτηση!: Γνωρίζετε κάποιον download manager όπως ο JDownloader για το Surface 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Αυτό θα μπορούσες να δοκιμάσεις εφόσον έχεις το tablet. http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/file-downloader/06b9927e-2da5-4433-a118-a0b29f2b800f Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. September 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Αυτό θα μπορούσες να δοκιμάσεις εφόσον έχεις το tablet. http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/file-downloader/06b9927e-2da5-4433-a118-a0b29f2b800f Σε ευχαριστώ πολύ. Φαίνεται ακριβώς αυτό που θέλω. Δυστυχώς δεν έχω αποκτήσει ακόμα το tablet. Περιμένω να δω αν ανακοινωθεί σύντομα το Surface 3 RT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ποια ειναι η φθηνοτερη τιμη που μοορουμε να το βρουμε αυτη τη στιγμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. September 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ποια ειναι η φθηνοτερη τιμη που μοορουμε να το βρουμε αυτη τη στιγμη? Μέχρι και σήμερα εδώ στη Γερμανία που μένω έκανε 300 ευρώ. Από αύριο θα δούμε. Περιμένουμε και το event της Microsoft την Τρίτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 καλη χρονια σε ολους .παιδια παραγγηλα αυτο .ακουω γνωμες Product Description Microsoft Surface Pro 2 10.6"|Core i5 3317U|Windows 8 Pro 64-bit|4GB RAM |128GB SSD System Type: Slate Tablet PC Operating System: Windows 8 Pro 64-bit Processor: Intel Core i5 (3rd Gen) 3317U / 1.7 GHz (turbo 2.6 GHz) / 3 MB Cache Memory: 4 GB DDR3 Storage: 128 GB SSD Display: 10.6" multi-touch ClearType Full HD 1920 x 1080 + stylus Graphics: Intel HD Graphics 4000 Connections & Expansion Interfaces: 1 x USB 3.0 |1 x Mini DisplayPort |1 x Headphone output Memory Card Reader: Yes ( microSDXC ) Networking: 802.11n dual 2x2 MIMO antennas(SUPERB Wi-Fi), Bluetooth 4.0 LE Features: Ambient light sensor, digital compass, Accelerometer, VaporMg enclosure, gyroscope Camera Integrated webcam: Resolution 1.2 Megapixel (back), 1.2 Megapixel (front) Sound: Stereo speakers , microphone Colour: Dark titanium Dimensions (WxDxH): 27.5 cm x 17.3 cm x 1.35 cm Mechanical Design: No keyboard Weight: 907 g Manufacturer Warranty: 1 year Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Χρόνια πολλά σε όλους Βασικά υπάρχει ήδη νήμα όπου αφορά το Surface Pro 1/2 μιας και αυτό που έκανες παραγγελία είναι το 1 με βάση τα χαρακτηριστικά του. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=348650 Άρα εκεί συνεχίζουμε μην γίνεται μπέρδεμα με το παρόν νήμα που αφορά άλλο εντελώς προϊόν και καμία σχέση τη σειρά Surface Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Έχω ενα sp2 απο γνωστό μεγαλο ελληνικό πολυκαταστημα. Το εχω παρει 2ο χερι, αλλα εχω τις αποδείξεις κλπ Εδω και καιρο ομως, δεν παταει καλα το βύσμα φορτησης. Συνηθως το κουναω λιγο μεχρι να πιασει, και οντως φορτίζει κανονικά. Τελευταία όμως παταει ολο και χειρότερα. Αφου το κουναω λιγο να αναψει το λαμπάκι που εχει πάνω το βυσμα, και υστερα απο λιγο σβηνει γιατι παύει να ακουμπάει.. Βασικά για να το φορτισω πρεπει να εχω να δουλευει το Surface , ωστε να δω πότε εχει ακουμπήσει καλα (γιατι απο το λαμπάκι δε βγαζεις ακρη, μπορει να ειναι αναμενο και να μη φορτιζει). Αλλα και τότε μπορει ανα πασα στιγμη να παψει να ακουμπάε, και την αλλη μερα παλι αφορτιστο να είναι.. Τωρα εξισα λιγο τους ακροδέκτες, εχω σφηνωσει και ενα χαρτί να παταει στραβα το βυσμα και φορτιζει.. Αλλα τοσο ωριακα που και απο τη θερμοκρασία μπορει να σταματήσει να παταει.. Ενας ακροδεκτης του βυσματος του φορτιστή φαίνεται λιγο ποιο μεσα απο τους αλλους, δεν ξερω αν φταίει αυτο, πιθανον.. Αν ανοιγα το βυσμα αν φταίει αυτο, θα το εφτιαχνα.. Το Surface ειναι στην εγγυηση (1ος χρονου) και το θεμα ειναι οτι το χρησιμοποιώ καθημερινα ως βασικο pc, οπότε να το στηλω για service μου κοβει τα ποδια.. Ουτε ειμαι σίγουρος αν φταίνε οι ακροδέκτες του φορτιστη ή του Surface, ωστε πχ να παρω αλλο φορτιστη. Αν το στηλω για service, λογικα το παω σε υποκατάστημα της αλυσίδας που αγοράστηκε? Αγοραστηκε Κρητη, ειμαι Γιάννενα, εχει υποκατάστημα εδω. Θα βρω πρόβλημα που η απόδειξη δεν είναι στο όνομα μου? Ακουω καμια γνωμη, ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 (edited) Αν εχει χαλάσει ο φορτιστής, είναι το καλό σενάριο, αν έχει χαλάσει η υποδοχή αν αναλογιστούμε ότι τα surface δεν φτιάχνονται στο 95% των περιπτώσεων μόνο αντικατάσταση συσκευής σε κόβω. Μιλα αρχικά με το κατάστημα να πιάσεις παλμό ανταπόκρισης Και αν δεν,Μιλα με ms Hellas πού αρμόδιοι είναι αυτή μετά την παρέλευση του DOA αναφέροντας ότι σου είναι απαραίτητο κλπ όπως έγραψες εδώ. Εγώ πάντως για να έχω τα νότα μου καλυμμένο έχω το ThinkPad 8 σε περίπτωση στραβης έτσι ώστε μην στηριζομαι αποκλειστικά σε τρίτους, περισσότερο για δική μου διευκολύνσει μην μείνω εντελώς χωρίς ένα pc έστω για τα βασικά. Στο νήμα του Pro 3 έχω δώσει τηλ επικοινωνίας με την ms. Edited November 13, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Thanks.. Εχω και εγω ενα lenovo lynx με atom και 2 γιγα μνημη.. Αλλα εχω κατι μακροεντολες σε excel (vba) που καθε φορα που αλλαζω ενα νουμερο σε ενα κελι θελει 1 λεπτο να ξανα υπολογίσει τα παντα και καταντα μαρτυριο.. Στο surface γινεται ακαριαια, μερα με τη νυχτα. Δεν το πουλησα αν και δεν το δουλεύω καθολου, μονο γι αυτο, ως backup.. Θα το παρακολουθησω λιγο ακόμα μιας και στο τελος το φορτιζω βαζοντας το βυσμα του φορτιστη να πατα στραβα.. Μέχρι αλουμινοχαρτο σκεφτηκα να βαλω σε εναν ακροδεκτη για να παταει καλυτερα να δω αν εκει ειναι το προβλημα.. :lol: Πάντως τασεις βγαζει κανονικα ο φορτιστής , το ελενξα με βολτομετρο. Θα δανειστώ εναν ιδιο φορτιστη απο φιλο με ίδιο surface, εκει θα φανει σιγουρα που ειναι το πρόβλημα .. Αλλιως όντως πρεπει να μιλησω με το μαγαζι.. Ειπα μην ειχε κανεις εμπειρία, μιας και το λογικο είναι να το παω εκεί, απλα δεν ξερω αν αλλαζει κατι που το εχω 2ο χερι και δεν ειναι η απόδειξη στο ονομα μου. Ετσι για τον φουτσο που ειναι τα μαγαζια, παω στοιχημα καποιο κολημα θα βρω εκει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Έχω ένα παροπλισμένο microsoft surface 2 64Gb σε πολύ καλή κατάσταση και δεν το χρησιμοποιώ πλέον,ξέρει κανείς πόσα πιάνει μεταχειρισμένο γιατί μου το ζήτησαν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Τσεκαρε μια στο amozon ποσο το εχουν και αποφασιζεις. https://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00FG7MEBK/ref=dp_olp_all_mbc?ie=UTF8&condition=all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Από 150 δολάρια ξεκινάνε από ότι βλέπω αλλά δεν ξέρω αν είχαν τιμή αγοράς όπως εδώ Ελλάδα εγώ το είχα αγοράσει 500€...Κάπου στα 200€ είναι καλή τιμή για μεταχειρισμένο νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts