Jump to content

Doogee DG900 Turbo

chalk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχεις ψωνισει ποτε απο κει?

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

• Απαντήσεις 250
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχεις ψωνισει ποτε απο κει?

όχι και ούτε πρόκειται, δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα για το μαγαζί

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

πριν από λίγο μίλησα με την selina, θα είναι διαθέσιμο στις 25-10 στο vickmall

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θελω να το αγορασω για την κοπελα μου. Ξερετε εαν θα υπαρχουν ελληνικα στο κινητο; Επισης εαν δουλευει στο δικτυο της Ελλαδας; Γενικοτερα πως το καταλαβαινω; Απο τις συχνοτητες στις προδιαγραφες;

Θελω να το αγορασω για την κοπελα μου. Ξερετε εαν θα υπαρχουν ελληνικα στο κινητο; Επισης εαν δουλευει στο δικτυο της Ελλαδας; Γενικοτερα πως το καταλαβαινω; Απο τις συχνοτητες στις προδιαγραφες;

Ελληνικα θα εχει οπως και ολα. WCDMA κοιτας μιας που το κινητο ειναι 3G

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Στο gearbest σου λεει κουπονι 20 usd αλλα στο τελος ειναι μονο 6 usd.τη μειωση την κανουν απο την τελικη και οχι τη presale τιμη.βαλε και αναπροσαρμογη usd με euro απο 178 ευρω πληρωνεις 173 ενω επρεπε να ειναι στα 166.

σε στοκ απο σημερα στο κουλ με τσιμπιμενη ακομα τιμη αλλα καρτα 16αρα και ωραια θηκουλα δωρο:)

http://www.coolicool.com/doogee-dg900-mt6592-17ghz-octa-core-5-inch-fhd-ogs-gorilla-glass-3-screen-android-44-3g-smartphone-g-34593?currency=USD

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Τελικα 16 εχει η 18? Γιατι εχω δει και 13 καμερα χδ παιδια λετε να αξιζει; ειναι παρα πολυ ωραιο..

Σε διαφορα site αναφερουν 13αρα sony και με software παει 16. Αν ολα αυτα που λεει οτι εχει ισχύουν και παίζουν με τετοιο design θα πουλήσει τρελα.
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Στο gearbest σου λεει κουπονι 20 usd αλλα στο τελος ειναι μονο 6 usd.τη μειωση την κανουν απο την τελικη και οχι τη presale τιμη.βαλε και αναπροσαρμογη usd με euro απο 178 ευρω πληρωνεις 173 ενω επρεπε να ειναι στα 166.

Εγω παλι, μολις μπηκα στο GEARBEST και το βλεπω 163 ευρω, μπορω να το παρω τωρα! απλα περιμενω να δω κανα review. Τωρα πως το coolicool το εχει απο τωρα αναρωτιεμαι.

ΥΓ: το κουπονι ειναι -30$ δηλαδη 20€...

Ναι, θα βολευε κανα ρεβιου οχι απο εταιρια που τα εμπορευεται... Επισης, ξερει κανεις σιγουρα αν κυκλοφορει ηδη το τηλεφωνο η αν θα ερθει στις 20 η πρωτη παρτιδα?

Ναι, θα βολευε κανα ρεβιου οχι απο εταιρια που τα εμπορευεται... Επισης, ξερει κανεις σιγουρα αν κυκλοφορει ηδη το τηλεφωνο η αν θα ερθει στις 20 η πρωτη παρτιδα?

Τα video απο προμηθευτες δεν ειναι ασχημα για μια πρωτη εικονα.

Οριστε αλλο ενα

φυσιολογικα θα ερθει 20. τωρα καποια site το λενε in stock. Αν σου αργησει να ερθει 30 μερες θα καταλαβεις αν λενε αληθεια.

Η βλακεια ειναι οτι τα περισσοτερα το εχουν 229$. Αν το minideal το βαλει οσο λεει εχει καλως.

Edited by chalk

μίλησα τώρα με Minideal και στην ερώτηση ΄΄ποτε θα είναι διαθέσημο΄΄, η απάντηση ήταν ΄΄δεν είμαστε σίγουροι για το πότε ΄΄

μίλησα τώρα με Minideal και στην ερώτηση ΄΄ποτε θα είναι διαθέσημο΄΄, η απάντηση ήταν ΄΄δεν είμαστε σίγουροι για το πότε ΄΄

Την επομενη ρωτα τους αν θα κρατησουν την τιμη ιδια ή την εβαλαν για κραχτη. ;)

Κατω απο 210 που το δινει το gearbest δεν βλεπω να το δινει κανεις και το minideal λογικα μουφα το χει εφοσον δεν κανεις και preorder. Kαπου διαβασα οτι θα παει στα 240 στην κυκλοφορια... Πολυ πιθανο να το χτυπησω απο gearbest και να το ρισκαρω. Δεν εχω δει γενικα αρνητικα σχολια για την εταιρια αν και δεν ειναι πολυ γνωστη οποτε ας παιξουμε ενα στοιχηματακι!!! ;)

Α, και τα βιντεο απο κατασκευαστες ναι μια χαρα απλα δεν θα σου πουν για τα ελατωματα ποτε... Βεβαια και να εχει θα μου πεις σιγα μην φανουν τις πρωτες μερες οποτε...

Επισης οσον αφορα την διαθεσιμοτητα το official site της doogee εβγαλε ανακοινωση οτι θα το διαθεσει απο τις 15 (χτες) που ηταν αρχικα στις 25.

Edited by alkerath

Και vickmall ιδια τιμη με minideal. Μπας και ειναι πρωτα ξαδερφια??

Φιλε Alkerath πολυ δυσκολα θα ανεβει η τιμη του γιατι απλα δεν θα το παρει κανενας πανω απο αυτα τα χρηματα. Μετα υπαρχουν καλυτερες επιλογες απο doogee.

Ξεκίνησε το minideal presale 210$. οτι φαμε και οτι ποιούμε μεχρι να ξεκινήσει διάθεση στις 22 του μηνα

Edited by chalk

Οποιος παρει απο gearbest να μου πει τη τιμη.Εμενα μου δεσμευσαν 173 ευρω για το presale.με χρηση του κουπονιου φυσικα...

Και vickmall ιδια τιμη με minideal. Μπας και ειναι πρωτα ξαδερφια??

Φιλε Alkerath πολυ δυσκολα θα ανεβει η τιμη του γιατι απλα δεν θα το παρει κανενας πανω απο αυτα τα χρηματα. Μετα υπαρχουν καλυτερες επιλογες απο doogee.

Ξεκίνησε το minideal presale 210$. οτι φαμε και οτι ποιούμε μεχρι να ξεκινήσει διάθεση στις 22 του μηνα

μίλησα με vickmall και μου ανέφερε διαθεσιμότητα ( ίσως) από 25-10:rolleyes:

Απο το official site της εταιριας.

http://www.doogee.cc/news_detail/newsId=142.html

Και φιλε περσεα δεν ξερω γιατι σου βγαζει αλλη τιμη εσενα, εμενα 210$ μου δινει ακομα και στο checkout.

Και σε μένα από gearbest στα 163 περίπου με το κουπόνι. Μήπως στη πληρωμή με paypal δεν επέλεξες την μετατροπή της ισοτιμίας από την τράπεζα σου και άφησες να την κάνει το paypal που ως γνωστόν χρεώνει περισσότερα;

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_89859.html#customer_review

Τελεια φαση το gearbest εχει πελατες που εχουν το κινητο απο τον αυγουστο! xD

Δεν ξερω αν ειναι για γελια η για κλαματα... Παντως ολοι ευχαριστημενοι φαινονται! :lol:

Μας κούφανε το vickmall, μέχρι προχτές η selina μου έλεγε για in stock 25-10 και αν..... και σήμερα το βλέπω διαθέσιμο http://www.vickmall.com/doogee-dg900-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-smartphone-fhd-corning-gorilla-glass-3-screen-18-0mp-camera-black.html