nec Δημοσιεύτηκε October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2004 Καλησπέρα, έχω έναν Η/Υ με win XP professional, κάθε φορά που κάνω shut down τον υπολογιστή, μετά απο περίπου 1 λεπτό , μπορεί και λιγότερο το pc κάνει restart απο μόνο του. Έχει ξανασυμβεί αυτό; Το έχει παρατηρήσει κάποιος αλλος αυτό; Φτιάχνεται, ή πρέπει να κάνω format και επανεγκατάσταση των windows (που δεν θα ήταν και η καλύτερη λύση...). Μέχρι τώρα το αντιμετωπίζω με το να μην το έχω συνδεδεμένο στο ρεύμα (όμως ούτε και αυτό είναι λυση...ε;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nec (13 Οκτ. 2004 , 18:05) Καλησπέρα, έχω έναν Η/Υ με win XP professional, κάθε φορά που κάνω shut down τον υπολογιστή, μετά απο περίπου 1 λεπτό , μπορεί και λιγότερο το pc κάνει restart απο μόνο του. Έχει ξανασυμβεί αυτό; Το έχει παρατηρήσει κάποιος αλλος αυτό; Φτιάχνεται, ή πρέπει να κάνω format και επανεγκατάσταση των windows (που δεν θα ήταν και η καλύτερη λύση...). Μέχρι τώρα το αντιμετωπίζω με το να μην το έχω συνδεδεμένο στο ρεύμα (όμως ούτε και αυτό είναι λυση...ε;). θες να πεις οτι ανοιγει. δεν το εχω ξανακουσει, παντως οντως δεν ειναι λυση να βγαζεις τον υπολογιστη απ'την πριζα :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Ένας υπολογιστής μπορεί να ανοίγει είτε με εντολή από πληκτρολόγιο, είτε με εντολή από το δίκτυο, είτε ακόμα και αν χτυπάει το τηλέφωνο από το modem. Έλεγξε (μέσω bios) ότι όλα αυτά είναι απενεργοποιημένα, αν έχεις 2ο τροφοδοτικό, δοκίμασε να αλλάξεις και αυτό (μπορεί να είναι πρόβλημα του τροφοδοτικού) και μετά προχώρησε σε format... Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Σε windows xp όπως έχω προτείνει χιλιάδες φορές :p η καλύτερη λύση άμα παθαίνει κάτι το pc έίναι να κάνεις επαναφορά συστήματος στην τελευταία μέρα που θυμάσαι ότι δούλευε καλά και τότε αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα δοκιμάζεις διάφορα άλλα πράγματα... :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 το πιο πιθανο σεναριο ειναι να ειναι προβλημα hardware και οχι Software, εμενα μου εχει τυχει πολλες φορες αυτο σε πελατες και με την αλλαγη τροφοδοτικου ( και σε μερικες ακραιες περιπτωσεις ολο το κουτι ) εχει διορθωθει το προβλημα Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts