Jump to content

Συσκευη μεχρι 130 max

devilgene
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας για επιλογη κινητου απο Κινα. Ουσιαστικα ειναι το πρωτο smartphone ever απο κινα μερια. Ειμαι μεσος χρηστης δε χρειαζομαι τις τρελες επιδοσεις αρκει να μην εχει lag το κινητο με 4-5 εφαρμογες πανω και στην καθημερινη χρηση . Κυριως το θελω για skype , fb και ιντερνετ αλλα να ειναι και κατι ποιοτικο ωστε να μην αγχωνομαι π.χ. οτι μετα απο 6 μηνες θα χαλασει. Στα + να εχει καλη αυτονομια .

Υ.Γ Δε γνωριζω πολλα απο root και flashing roms :)

Μετα απο διαβασμα εδω τριγυρω :p , κατεληξα στα :

Iocean 7 HD : Ουσιαστικα το φθηνοτερο απο τα 3 και απο οτι διαβασα σχετικα χωρις προβληματα και αξιοπιστο.

Iocean x8 mini : Λιγο ακριβοτερο αλλα κατα πολυ ομορφοτερο απο τα αλλα δυο δεν ειμαι σιγουρος ομως αν ειναι το ιδιο αξιοπιστο

F1 coolpad : Καλυτερα χαρακτηριστικα κατα πολυ, και κοντα στην τιμη του x8 mini ( δε ξερω αν τα χρειαζομαι), αλλα θελει να ασχοληθεις μαζι του με rom κλπ απο οτι καταλαβα ομως πολυ ποιο ασχημο σε εμφανιση.

Οποτε πραγματικα δε ξερω ποιο να προτιμησω . Οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα . :)

Keep smiling :rolleyes:

αντι €130 δωσε €140 για το lenovo a806 απο vickmall.com

Το κινητο αυτο ειναι τηλεφωναρα αλλα να αναφερουμε οτι ειναι Single Sim

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Το κινητο αυτο ειναι τηλεφωναρα αλλα να αναφερουμε οτι ειναι Single Sim

Σιγουρα δεν ειναι κατι που θα με αποθαρρυνει η single sim αλλα σιγουρα η τιμη του καθως ξεφευγει σχετικα απο τα 110-120 που ειναι τα υπολοιπα καθως κοιτουσα κοντα στα 100 κ ηδη τ ξεπερασα κατα πολυ.

Κινηταρα πραγματικα ωστοσο σε ευχαριστω πολυ telefoneri.

XIAOMI HONGMI REDMI 1S MSM8228 1.6GHz 4.7 Inch HD Screen MIUI V5 - 113€ τελική από αξιόπιστο κατάστημα. Πάρα πολύ καλό κινητό, με μεγάλη ελληνική υποστήριξη από την πρώτη σε πωλήσεις κινητών στην Κίνα

και μερικά με 4000mAh για να το φορτίζεις μετά από 5-6 ημέρες περίπου...

LENOVO S860 MTK6582 1.3GHz Quad Core 5.3 Inch HD IPS Screen - ξεφεύγει λίγο...144€ τελική

Lenovo P780 MTK6589 1.2GHz Quad Core Android4.2 5.0 Inch HD IPS Smartphone with Dual Camera, 1GB RAM,UMTS/3G - 155€ τελική

XIAOMI HONGMI REDMI 1S MSM8228 1.6GHz 4.7 Inch HD Screen MIUI V5 - 113€ τελική από αξιόπιστο κατάστημα. Πάρα πολύ καλό κινητό, με μεγάλη ελληνική υποστήριξη από την πρώτη σε πωλήσεις κινητών στην Κίνα

και μερικά με 4000mAh για να το φορτίζεις μετά από 5-6 ημέρες περίπου...

LENOVO S860 MTK6582 1.3GHz Quad Core 5.3 Inch HD IPS Screen - ξεφεύγει λίγο...144€ τελική

Lenovo P780 MTK6589 1.2GHz Quad Core Android4.2 5.0 Inch HD IPS Smartphone with Dual Camera, 1GB RAM,UMTS/3G - 155€ τελική

Το κραταω το Xiaomi maddoc . Σε ευχαριστω πολυ. Απο vickmall βεβαια καθως ακουσα οτι ειναι σχετικα απο τα πιο αξιοπιστα και ειναι η πρωτη παραγγελια. Το εχει στα 111 € http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-1s-smartphone-red-rice-1s-msm8228-quad-core-1-6ghz-miui-v5-1g-ram-8g-rom-4-7-inch-hd-screen-3g-wcdma-grey.html

Πως ειναι σε σχεση με το iocean x7 hd και το χ8 mini ?

Το κραταω το Xiaomi maddoc . Σε ευχαριστω πολυ. Απο vickmall βεβαια καθως ακουσα οτι ειναι σχετικα απο τα πιο αξιοπιστα και ειναι η πρωτη παραγγελια. Το εχει στα 111 € http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-1s-smartphone-red-rice-1s-msm8228-quad-core-1-6ghz-miui-v5-1g-ram-8g-rom-4-7-inch-hd-screen-3g-wcdma-grey.html

Πως ειναι σε σχεση με το iocean x7 hd και το χ8 mini ?

Επειδη ειχα το τηλ στην διαθεση να σου δυο πραγματάκια.

Πολυ καλο τηλ πολυ καλη κατασκευη πολυ καλη υποστηριξη. Καλυτερη εταιρια και υποστηριξη απο την iocean μακραν.

Πολυ κακη διαχειριση των recourses με αποτελεσμα πολυ κακη μπαταρια. Αν κανεις πολυ απλη χρηση κινητου παρτο, αν ειναι εκτεταμενη θα εισαι με ενα φορτιστη στο χερι.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Επειδη ειχα το τηλ στην διαθεση να σου δυο πραγματάκια.

Πολυ καλο τηλ πολυ καλη κατασκευη πολυ καλη υποστηριξη. Καλυτερη εταιρια και υποστηριξη απο την iocean μακραν.

Πολυ κακη διαχειριση των recourses με αποτελεσμα πολυ κακη μπαταρια. Αν κανεις πολυ απλη χρηση κινητου παρτο, αν ειναι εκτεταμενη θα εισαι με ενα φορτιστη στο χερι.

Ναι η αληθεια ειναι πως την ηξερα και εγω ακομη την Xiaomi που ειμαι και οχι πολυ σχετικος , αλλα η αυτονομια ειναι σημαντικη το σκαλιζω συνεχεια :(

Ναι η αληθεια ειναι πως την ηξερα και εγω ακομη την Xiaomi που ειμαι και οχι πολυ σχετικος , αλλα η αυτονομια ειναι σημαντικη το σκαλιζω συνεχεια :(

s660 €116 vickmall.com

Redmi 1S και πέρασέ του CM11. Πλέον δεν υφίστανται προβλήματα με την διαχείριση πόρων και την μπαταρία.

Redmi 1S και πέρασέ του CM11. Πλέον δεν υφίστανται προβλήματα με την διαχείριση πόρων και την μπαταρία.

δλδ Bil σαν να λεμε ποσο κραταει η μπαταρια τωρα?. Βγαζει μερα?

δλδ Bil σαν να λεμε ποσο κραταει η μπαταρια τωρα?. Βγαζει μερα?

Στην πρώτη φόρτιση έβγαλε 49 ώρες αναμονής και 7 ώρες ενεργής οθόνης!

Στην πρώτη φόρτιση έβγαλε 49 ώρες αναμονής και 7 ώρες ενεργής οθόνης!

Ωραια νεα το θεμα δεν ειναι βεβαια τι γραφει αλλα πως τα παει σε χρηση. Θα θελαμε εντυπωσεις με αρκετη χρηση γιατι με καθολου και πριν εβγαζε 1 μερα.

Ωραια νεα το θεμα δεν ειναι βεβαια τι γραφει αλλα πως τα παει σε χρηση. Θα θελαμε εντυπωσεις με αρκετη χρηση γιατι με καθολου και πριν εβγαζε 1 μερα.

Σου είπα ότι έβγαλε 7 ώρες screen on time. Η χρήση ήταν normal, χωρίς παιχνίδια.

οση βελτιστοποιηση πορων και να γινει,

αλλο να εχεις μπαταρια 2000mah (και μαλιστα με υψηλοτερη αναλυση οθονης) και αλλο 3000.

Ετσι και αλλιως δεν εχω και πολυ σχεση για να αλλαξω την ρομ :) . Παντως θα ηθελα και τη γνωμη σας για τα 2 μοντελα της iocean αν γνωριζετε σε σχεση με το λενοβο καθως ειναι μεσα στα χρηματα που διαθετω. Διαβασα και για καποια προβληματα στο 660 και μονο καλα λογια για το Iocean 7 HD . Επισης για το χ8 μινι καποιος ?

αλλο να εχεις μπαταρια 2000mah (και μαλιστα με υψηλοτερη αναλυση οθονης) και αλλο 3000.

Φιλε telefoneri στην κατηγορια τιμης τους το 1s ειναι κλάσης ανώτερο κινητο. Το s660 ειναι καλυτερο μονο σε μπαταρια.

Αν του κραταει με full χρηση (γιατι εγω απο ωρες οθονες και τετοια δεν καταλαβαινω) μια μερα και το φορτιζει την 2 μια χαρα ειναι το 1S

Ρε telefoneri αγόρι μου, βλέπεις ότι δεν σχολιάζω για το ότι προτείνεις την παντόφλα που αγόρασες για 53η φορά, τι θες και πετιέσαι.

Με τετραπύρηνο επεξεργαστή που αποδίδει σαν διπύρηνος και οθόνη τεχνολογίας 2010 φυσικό είναι να έχει καλή μπαταρία το Lenovo.

Ρε telefoneri αγόρι μου, βλέπεις ότι δεν σχολιάζω για το ότι προτείνεις την παντόφλα που αγόρασες για 53η φορά, τι θες και πετιέσαι.

Με τετραπύρηνο επεξεργαστή που αποδίδει σαν διπύρηνος και οθόνη τεχνολογίας 2010 φυσικό είναι να έχει καλή μπαταρία το Lenovo.

@βιλλακο

αγορινα μιλα καλυτερα, δεν ειμαστε εδω για να λυσουμε τα θεματα σου. οταν μια συσκευη εχει 2000μαχ μπαταρια και υπολοιπα χαρακτηριστικα που την κανουν σχεδον να μη βγαζει τη μερα, τι να το κανω αν ειναι λιγο πιο καλος ο επεξεργαστης. εχει αναφερθει συχνα η γνωμη-συγκριση μεταξυ 1s και s660. η μπαταρια 2000 του 1s ειναι το τρωτο του σημειο, ενω η μπαταρια 3000 ειναι το ατου του s660. το s1 ξεχωριζει κυριως για τις συχνες ενημερωσεις. τα αλλα τους ειναι ως εμπειρια χρησης περιπου στα ιδια. ας μην το κουραζουμε παραπανω.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλε telefoneri στην κατηγορια τιμης τους το 1s ειναι κλάσης ανώτερο κινητο. Το s660 ειναι καλυτερο μονο σε μπαταρια.

Αν του κραταει με full χρηση (γιατι εγω απο ωρες οθονες και τετοια δεν καταλαβαινω) μια μερα και το φορτιζει την 2 μια χαρα ειναι το 1S

αν η βελτιστοποιηση cmod και η χρηση που θα του κανει ειναι τετοια που δεν τον απασχολει η αυτονομια, τοτε για αυτον ειναι καλη συσκευη το 1s και ας το προτιμησει αυτο. δεν εκπροσωπουμε καμια εταιρια. λεμε τη γνωμη μας και ο καθενας παιρνει οτι γουσταρει.

Edited by telefoneri

παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για τις αποψεις και ειμαι και σχετικα καινουριος στην παρεα . Οντως θα με βοηθουσε περισσοτερο μια πιο λογικη προσεγγιση ο καθενας εχει τις προτιμησεις του :) . Αν καποιος μπορουσε να βοηθησει στις αποριες σε σχεση με τα 2 της iocean και πως ειναι συγκριτικα μεταξυ τους αλλα και ως προς αυτα που μου προτεινατε εσεις θα το εκτιμουσα .

παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για τις αποψεις και ειμαι και σχετικα καινουριος στην παρεα . Οντως θα με βοηθουσε περισσοτερο μια πιο λογικη προσεγγιση ο καθενας εχει τις προτιμησεις του :) . Αν καποιος μπορουσε να βοηθησει στις αποριες σε σχεση με τα 2 της iocean και πως ειναι συγκριτικα μεταξυ τους αλλα και ως προς αυτα που μου προτεινατε εσεις θα το εκτιμουσα .

το x7 εχει μπαταρια-οθονη-αναλυση οπως το 1s.

ο συνδυασμος αυτος δε με ικανοποιει απο πλευρας αυτονομιας. μεταξυ 1s και x7 θα επαιρνα το 1s.

το x8 mini δεν εχει card slot αλλα δινει 32 gb.

την μπαταρια του θα την ηθελα εστω 2500mah αντι 2200 και δεν ειναι αφαιρουμενη, κατι που μετραει στα αρνητικα, αλλα αυτο βοηθαει στο ωραιο design. επισης καπου ειδα οτι δεν εχει led ειδοποιησης (αρνητικο, εκτος κι αν ειδοποιει με αλλα κολπα στην οθονη). ερχεται με android 4.4 out-of-the-box το οποιο ειναι πιο ελαφρυ-γρηγορο. μεταξυ x7 και x8 mini θα επαιρνα το x8 mini αλλα διαβασε και το νημα καθε συσκευης.

μεταξυ s660, 1s, x7, x8 mini, f1, προτεινω f1 και αν μπορεις a806. αυτα απο μενα.

Edited by telefoneri

Ειμαι κατοχος του coolpad f1 και πιστευω οτι σε αυτη την τιμη ειναι value for money. Το να αλλαξεις ROM δεν ειναι κατι δυσκολο και ενα ακομη θετικο ειναι οτι υπαρχει και αρκετη υποστηριξη μεσα στο forum.

Ειμαι κατοχος του coolpad f1 και πιστευω οτι σε αυτη την τιμη ειναι value for money. Το να αλλαξεις ROM δεν ειναι κατι δυσκολο και ενα ακομη θετικο ειναι οτι υπαρχει και αρκετη υποστηριξη μεσα στο forum.

εχεις δικιο Βασιλη το να αλλαζεις δεν ειναι δυσκολο, το να αλλαζεις συνεχεια για να δουλευει μια το ενα καλα και μια το αλλο ειναι σπαστικο.

εχεις δικιο Βασιλη το να αλλαζεις δεν ειναι δυσκολο, το να αλλαζεις συνεχεια για να δουλευει μια το ενα καλα και μια το αλλο ειναι σπαστικο.

Συμφωνω μαζι σου αλλα τα πραγματα εχουν κατασταλαξει αρκετα πιστευω για ενα μεσο χρηστη απο θεμα ROM για την συγκεκριμενη συσκευη.

Βασικα απο οτι ειδα και εγω καθως συνεχιζεται η αναζητηση και με τη δικη σας βοηθεια το coolpad ειναι πολυ καλο αλλα ειμαι πραγματικα μπερδεμενος. Κοιτουσα και κατι συγκριτικα video μεταξυ zenphone 5 , huawei honor 3c και Xiaomi 1s και εχω και το χ7 Hd που φαινεται καλο αλλα και φτηνο . Μαλλον την αποφαση θα την παρω με βαση το οικονομικο γιατι οσο το ψαχνω τοσο μπερδευομαι και τοσο νιωθω την αναγκη να ανεβει το budget πραγμα δυσκολο .

Αααα και συγγνωμη παιδες ειναι κουραστικο το ξερω οτι θα εχετε απαντησει χιλιαδες φορες σε τετοιες ερωτησεις :lol: