Jump to content

Κινητό dual sim android με καλή οθόνη και κάμερα

sv2evs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού dual sim,quad core,android, οθόνη τουλάχιστον 4,5 inch και καλή κάμερα. Κόστος 150-170 euro max.

Προσανατολίζομαι σε αυτό ή αυτό.

Ευχαριστώ..

υ.γ είναι για δώρο.

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού dual sim,quad core,android, οθόνη τουλάχιστον 4,5 inch και καλή κάμερα. Κόστος 150-170 euro max.

Προσανατολίζομαι σε αυτό ή αυτό.

Ευχαριστώ..

υ.γ είναι για δώρο.

Ασυζητητί Lenovo θα σου έλεγα. Η εταιρεία είναι από τις πρώτες, ξέρω το Κ900 της γυναίκας μου, αλλά και το S860 της αδερφής της αγορασμένο από εδώ, ότι είναι πολύ καλά.

Μου αρέσει το lenovo αλλά λιγο η ανάλυση θα ήθελα να ειναι κατι τις καλύτερη.

Για 5 ίντσες και χωρίς έστω hd ανάλυσή το θεωρώ απογοήτευση.όχι πισωγυρισματα.

Δες και το new motorola g

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγώ θα αου προτεινα και το nokia lumia 630 dual.

και αυτό στα ίδια χαρακτηριστικά είναι, με την διαφορά του λειτουργικού...από οθόνη πως πάει (χρώματα, απόκριση ; )

Για 5 ίντσες και χωρίς έστω hd ανάλυσή το θεωρώ απογοήτευση.όχι πισωγυρισματα.

Δες και το new motorola g

χμ, είναι 50 ευρώ πάω απο τα χρήματα που έχω θέσει σαν όριο, αλλά τα specs είναι όντως καλά...;)

θα πρότεινα sony xperia m dual που έχει 128 ευρώ και είναι αρκετά φθηνό με καλή κάμερα και επιδόσεις

Απλά δεν είναι quad core, το έπιασα προχθές στα χέρια μου...θέλω λίγο μεγαλύτερη οθόνη.

Edited by navi55
συνεχόμενα μηνύματα

ωραίο αλλά έχουμε ξεφύγει στα χρήματα που μπορώ να δώσω...ταβάνι είναι τα 170 σε εξαιρετική περίπτωση...150 τα δίνω.

ωραίο αλλά έχουμε ξεφύγει στα χρήματα που μπορώ να δώσω...ταβάνι είναι τα 170 σε εξαιρετική περίπτωση...150 τα δίνω.

κάτι άλλο αξιόπιστο δεν υπάρχει, και εδώ που τα λέμε δεν ξεφευγεις 149 ευρώ το έχει στο to2c

αλλιώς πάρε το asus η το zte red bull στα 148 αν και αυτό δεν θέλεις τοτε θα αρκεστεις στης μετριοτιτες τύπου thl κλπ

Edited by egodemis

σε ποιό asus αναφέρεσαι egodemis ?

zte red bull δεν βλέπω να υπάρχει ελλάδα με μια γρήγορη αναζήτηση στο google.

σε ποιό asus αναφέρεσαι egodemis ?

zte red bull δεν βλέπω να υπάρχει ελλάδα με μια γρήγορη αναζήτηση στο google.

όπα από Ελλάδα θελςις? δεν έχεις τότε πολλές επιλογές εγώ μιλούσα για αγορά από την Κίνα.. σε αυτά τα λεφτά ΞΕΧΝΑΣ κάτι καλό από την Ελλάδα

προσανατολιζόμε για Ελλάδα, αλλά βλέπω ότι σε αυτά τα λεφτά απο έξω παίρνω π.χ αυτό (edit:μία sim έχει αυτό) ή καλύτερα αυτό που είναι στα λεφτά που μπορώ να δώσω. τι λέτε οι υπόλοιποι που προτείνατε ήδη ; Edited by sv2evs

προσανατολιζόμε για Ελλάδα, αλλά βλέπω ότι σε αυτά τα λεφτά απο έξω παίρνω π.χ αυτό (edit:μία sim έχει αυτό) ή καλύτερα αυτό που είναι στα λεφτά που μπορώ να δώσω. τι λέτε οι υπόλοιποι που προτείνατε ήδη ;

Το ΖΤΕ το κοιταζα και εγω αλλα ειδα οτι δεν το φερνει Ελλαδα οποτε και οι rom δεν θα εχουν Ελληνικα και η υποστηριξη τουλαχιστον απο Ελλαδα θα ειναι καπως.

Πηγαινε Κωτσοβολο να δεις κανενα Lenovo και το περνεις απέξω εννοειτε. Οπως ανεφερα και σε ενα αλλο ποστ υποκειμενικα το S850 ειναι απο τα ομορφοτερα και ποιοτικοτερα κινητα που εχω δει τελευταια. Το μονο μειον το 1G μνημη αλλα αν κανει καλη διαχειρηση δεν θα εχεις προβλημα. Επισης εχει 2150 μπαταρια και οχι 2000 που λενε οι Κινεζοι. Και η καμερα του ειναι παρα πολυ καλη.

Για το S660 υπαρχει αναλυτικό θεμα

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

ήμουν media market πριν λίγες μέρες κοιτόντας τα μοντελα που έχει...όμως με ψιλο-χάλασε η ανάλυση που είναι η κλασική και όχι hd μιλώντας για μοντέλα 4,5-5.0 ίντσες.

ήμουν media market πριν λίγες μέρες κοιτόντας τα μοντελα που έχει...όμως με ψιλο-χάλασε η ανάλυση που είναι η κλασική και όχι hd μιλώντας για μοντέλα 4,5-5.0 ίντσες.

Μονο το S660 δεν εχει hd Οθονη. Για κοιτα σε οικονομικο και καλο τηλ και το THL 4400.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Ξεφύγαμε πάρα πολύ αν το πάρω απο ελλάδα

Ξεφύγαμε πάρα πολύ αν το πάρω απο ελλάδα

Να το παρεις απ'εξω

70+€ κατω

πριν λίγο μιλούσα με έναν φίλο και μου σύστησε το site που έχεις Link και 1-2 ακόμα και το ψάχνω..έχει πολύ ενδιαφέροντα τηλέφωνα σε πολύ πιο προσιτές τιμές. Edited by sv2evs

Το s820 το εχει και στο minideal απο EU warehouse (αποσστολή σε λιγότερο από μια βδομάδα και σίγουρα όχι τελωνεία κλπ)

Ωραία τα χαρακτηριστικά του 820, μου αρέσει.

Ωραία τα χαρακτηριστικά του 820, μου αρέσει.

Αν σου αρεσει που ειναι το σημαντικοτερο εδω

φθηνοτερα

Edited by chalk

Κατι τέτοιες προσφορες βλέπω και λεω που ειναι τώρα τα ευρω