Jump to content

Τι Φυλλομετρητή (Browser) Χρησιμοποιείτε;

astrolabos
 Κοινοποίηση

Τι Φυλλομετρητή Ιστού Χρησιμοποιείτε;  

388 members have voted

1. 1. Τι Φυλλομετρητή Ιστού Χρησιμοποιείτε;

• Internet Explorer 6
      175
    • Internet Explorer 4, 5, 5.5
      15
    • Netscape
      19
    • Mozilla
      83
    • Opera
      70
    • Άλλο (παρακαλώ προσδιορίστε)
      26

Recommended Posts

• Απαντήσεις 694
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EchiDNA (14 Ιούλ. 2004 , 14:37)

... άλλο αρνητικό η μη υποστήριξη από το FlashGet!!!

O Firefox υποστηρίζει ΟΛΟΥΣ τους download managers. Κατεβάζεις το extension "DownloadWith", και απο τις ρυθμίσεις του βάζεις το .exe του flashget ή όποιου άλλου θέλεις :) .

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (14 Ιούλ. 2004 , 16:56)

Παιδιά όπως έχω προαναφέρει δεν μου ανοίγει κανένα link από τα απαντητικά email του myphone και άλλων φόρουμ.

Toν έχω ορίσει ως default browser..

Μήπως παίζει ρόλο το outlook...δηλ δεν συνεργάζεται με τον firefox..?

Ηelp me ..δεν αντέχω άλλο να κάνω copy της andress...δεν αντέχωωωω :(

Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις το email client του firefox (ο Φίλιππος σίγουρα θα ξερει :p )

η να δοκιμάσεις να ανοίγεις τα email σου μεσω webmail (όπως κανω εγω και δεν εχω κανενα προβλημα με τα λινκ του myphone)

ελπίζω να βοήθησα.

Οσο για ασυμβατότητα outlook firefox :alien: δεν εχω ιδεα :o

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (14 Ιούλ. 2004 , 18:03)

Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις το email client του firefox (ο Φίλιππος σίγουρα θα ξερει :p )

Περισσότερα έχουμε επ' αυτού..?

Ι need a six month vacation, twice a year.

Δεν έγινε τίποτα οπότε αναγκάστηκα να δουλεύω τα φόρουμ μέσω ενός λογαριασμού που έφτιαξα στο webmail της Yahoo.

Φίλιππε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κ τον κόπο σου.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (14 Ιούλ. 2004 , 17:47)

O Firefox υποστηρίζει ΟΛΟΥΣ τους download managers. Κατεβάζεις το extension "DownloadWith", και απο τις ρυθμίσεις του βάζεις το .exe του flashget ή όποιου άλλου θέλεις :) .

Κατέβασα το download with v 0.0.7

Εχω το Getright.Πως το ρυθμίζω..? :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (14 Ιούλ. 2004 , 20:14)

Κατέβασα το download with v 0.0.7

Εχω το Getright.Πως το ρυθμίζω..? :worry:

Λοιπόν. Το εγκαταστείς πρώτα και αυτό και το extension. Ύστερα πας:

Tools -> Extensions. Επιλέγεις το DownloadWith, και πατάς το "τικ" (σαν ν που μοιάζει) και στην πρώτη καρτέλα, πατάς Create new application. Απο εκεί και πέρα είναι εύκολο. Ελπίζω να βοήθησα :)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (14 Ιούλ. 2004 , 20:46)

Λοιπόν. Το εγκαταστείς πρώτα και αυτό και το extension. Ύστερα πας:

Tools -> Extensions. Επιλέγεις το DownloadWith, και πατάς το "τικ" (σαν ν που μοιάζει) και στην πρώτη καρτέλα, πατάς Create new application. Απο εκεί και πέρα είναι εύκολο. Ελπίζω να βοήθησα :)

Eυχαριστώ πολύ.

Κόλλησα γιατί δεν έκανα restart τον firefox αφότου εγκατέστησα το download_with κ δεν μου έβγαζε καμία επιλογή στο extensions box.

K πάλι ευχαριστώ! :happy: :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (14 Ιούλ. 2004 , 17:47)

Ευχαριστώ φίλε μου...... πολύ καλό!!!

Αλλά επιμένω ότι είναι πιο αργός από τον IE...... στο μηχάνημά μου!!! Δεν ξέρω μπορεί να είναι η ιδέα μου..... :cool:

Φιλικά Γιώργος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EchiDNA (15 Ιούλ. 2004 , 10:38)

Ευχαριστώ φίλε μου...... πολύ καλό!!!

Αλλά επιμένω ότι είναι πιο αργός από τον IE...... στο μηχάνημά μου!!! Δεν ξέρω μπορεί να είναι η ιδέα μου..... :cool:

Ιδέα σου είναι...

Ο Firefox είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΑΧΥΣ από τον ie....κ που τους συγκρίνεις πολύ του είναι του ie.. :whistle:

Mήπως γνωρίζει κανένας που κρατάει τα extensions και τις ρυθμίσεις που κάνουμε σ' αυτά για να τα μεταφέρουμε όπως είναι και σε άλλο υπολογιστή?
Φιλικά Γιώργος

Έβαλα αριστερά τα navigation icons, στη μέση την location bar και δεξιά την toolbar με τα links.

Η βλακεία είναι πως η location bar μίκρυνε τελείως και δε μπορώ να την κάνω resize.

Επίσης μου δείχνει 2 "go" κουμπιά κι όταν παώ να βηάλω το ένα, φεύγει μαζί και η location bar. :wacko:

Υπάρχει καμιά λύση;

1.Πρέπει να βγάλεις το δεύτερο GO button, το πρώτο είναι κολλημένο πάνω στην location bar. (όχι από τη μαμά του, κάποια extension το έκανε. το ίδιο έκναε και σε εμένα αλλά βαριέμαι να ψάχνω ποιά).

2.Και να μπορούσες να την κάνεις resize, κάποια buttons δεν θα χορούσαν. πώς το έχεις φανταστεί; (σίγουρα υπάρχει λύση, απλά πες μου πώς το έχεις φανταστεί, γιατί μάλλον κάτι δνε κατάλαβα καλά)

Όπως το βλέπεις θέλω να το κάνω. Απλά να μεγαλώσει η adress bar κι ας χαθούν κουμπιά από τα links.

Aπό τα GO δε φεύγει κανένα. Και τα δύο κολλημένα είναι. Έπαιζα με τα κουμπιά και τα themes και κάπου έγινε η βλακεία. :mad:

Cant help you, το μόνο workaround που μπορώ να σκεφτώ για:

Όπως το βλέπεις θέλω να το κάνω. Απλά να μεγαλώσει η adress bar κι ας χαθούν κουμπιά από τα links.
είναι: μετακινείς αλλού τα Links που δε χρειάζεσαι. Στα bookmarks, από τον φάκελο "Bookmarks Toolbar Folder". AFAIK, στο Ffox δεν μπορείς να έχεις περισσότεορα κουμπιά στην toolbar από όσα χωράνε, όπως στον IE που όσα περισσεύουν τα κρύβει και εμφανίζει το βελάκι...

Εβαλα τον thunderbird αλλά κ πάλι το πρόβλημα δεν λύθηκε.

Τον κράτησα όμως γιατί είναι πολύ πιο όμορφος κ λειτουργικός από τον Outlook..!

Ενα προβληματάκι μόνο..μου βγάζει αλαμπουρνέζικα τους ελληνικούς τίτλους των εισερχόμενων email..δοκίμασα από το Character encoding αλλά τζίφος!

Τι φταίει..?

Και εγώ κατέβασα τον thunderbird αλλα δε μου πολυαρέσει... Τι να πεις γούστα...

Αλήθεια πώς γίνεται να παίρνω mail από HTTP server (πχ. hotmail)??? Έψαξα αλλά δε βρήκα τπτ, μόνο POP3 και IMAP. (για thunderbird μιλαω πάντα)

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Παιδία κατεβασα σήμερα το νεα version του MyIE2 (οχι τη beta με το νεο ονομα) και δεν μπορώ με τίποτα να κανω το Open in a new tab με τη ροδελλα μεσα πανω σε link. Πως γίνεται;; Το χα κάνει στη προηγούμενη έκδοση του MyIE2 Που είχα...

Εγω εχω firefox στον εναν μου υπολογιστη και ΙΕ6 στον αλλο.Το firefox ειναι

γρηγοροτερο αλλα δεν ξερω τι παιζει απο ασφαλεια.Παντως αυτο που εχει

με τα cookies να τα ρυθμιζεις σε οποιο site μπαινεις ειναι πολυ καλο.Με τον ΙΕ6 πρεπει να βαζεις και να βγαζεις καθε φορα που μπαινεις σε διαφορετικα

sites αλλιως την εκατσες...Νομιζω οτι ο download manager που εχει ειναι

πολυ σφαιρα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Darkorigin (17 Ιούλ. 2004 , 11:50)

Εγω εχω firefox στον εναν μου υπολογιστη και ΙΕ6 στον αλλο.Το firefox ειναι

γρηγοροτερο αλλα δεν ξερω τι παιζει απο ασφαλεια.

Ο Firefox είναι πολύ πιο ασφαλής απο τον IE, καθώς:

1. Είναι Open-Source

2. Δεν χρησιμοποιεί ActiveX

3. Ανανεώνεται συχνά

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (17 Ιούλ. 2004 , 13:45)

Τι διάφορα έχει ο mozilla firefox από τον απλό mozilla ?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=479561#post479561

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 8 Ιούλ. 2004 , 18:08)

Αμέ! Οι λόγοι είναι πολλοί, οι τρεις κυριότεροι είναι:

1.Tab-browsing: Μπορείς να είσαι σε πολλές σελίδες ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις πολλά παράθυρα. Μπορείς να ανοίξεις ένα link σε καινούργιο tab πατώντας το μεσαίο πλήκτρο το ποντικιού, δε χρειάζεται να κάνεις δεξί κλίκ->άνοιγμα σε νέο παράθυρο.

2.Δεν κολλας (ή τελοσπάντως είναι σχεδόν αδύνατο να κολλήσεις) spyware.

3.Είναι πολύ ασφαλής, ενώ ο IE είναι γεμάτος τρύπες. Πριν λίγες μέρες βρέθηκε μια νέα, και πολλά υπουργία/υπηρεσίες/κλπ προειδοποιούσαν τον κόσμο να μη χρησιμοποιεί IE (πηγή)

Απο όλα αυτά κατάλαβα μόνο λίγα πράγματα αλλά η βασική μου ερώτηση είναι

Έχω περάσει τόσα χρόνια με τον ΙΕ...αν αποφασίσω για FireFox τι θα χάσω? Τι θα αλλάξει απο τις ενέργειές μου?

Namaste!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...