mossikukulas Δημοσιεύτηκε September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 18, 2014 Καλημερα παιδια ZTE Nubia Z5S Mini vs Asus Zenfone 5(2GB) μεταξυ αυτων των 2 πιο ειναι καλυτερο σε ποιοτητα κατασκευης, αξιοπιστια, καμερα, οθονη, μπαταρια κτλ? Απο πλευρας αποδοσης και τα 2 στο antutu δινουν παρομοια σκορ αν ειχα παραπανω ελεγα να τα δωσω για το Z7 mini αλλα μεταξυ αυτων των 2 τι λετε? δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια στο κινητο οτιδηποτε αλλο ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 To nubia είναι μάλλον πιο καλή επιλογή, κυρίως λόγω της αρχιτεκτονικής του επεξεργαστή του (arm). To asus έχει χ86 επεξεργαστή και εμφανίζει ασυμβατότητες με κάποιες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. September 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 To nubia είναι μάλλον πιο καλή επιλογή, κυρίως λόγω της αρχιτεκτονικής του επεξεργαστή του (arm). To asus έχει χ86 επεξεργαστή και εμφανίζει ασυμβατότητες με κάποιες εφαρμογές. καποιο παραδειγμα απο εφαρμογες που εμφανιζουν ασυμβατοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 nubia είναι ποιο γρήγορη (με miui με μαμά λογισμικό είναι μουφα) καλύτερο σε gaming κατά πολύ καλύτερη σε θέμα οθόνης και cameras. έχει ένα αρνητικό όμως... πολύ ευαίσθητη σαν συσκευή (λόγο μικρού πάχους) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. September 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 nubia είναι ποιο γρήγορη (με miui με μαμά λογισμικό είναι μουφα) καλύτερο σε gaming κατά πολύ καλύτερη σε θέμα οθόνης και cameras. έχει ένα αρνητικό όμως... πολύ ευαίσθητη σαν συσκευή (λόγο μικρού πάχους) ευαισθητη συσκευη οταν λεμε εννοουμε αν πεσει 2-3 φορες αντιο ζωη? καλα για gaming δεν ενδιαφερομαι καθολου ομως :lol: το nubia UI δεν ειναι καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 ευαισθητη συσκευη οταν λεμε εννοουμε αν πεσει 2-3 φορες αντιο ζωη? καλα για gaming δεν ενδιαφερομαι καθολου ομως :lol: το nubia UI δεν ειναι καλο? 1 φορά να πέσει αντίο.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Καλημερα παιδια ZTE Nubia Z5S Mini vs Asus Zenfone 5(2GB) μεταξυ αυτων των 2 πιο ειναι καλυτερο σε ποιοτητα κατασκευης, αξιοπιστια, καμερα, οθονη, μπαταρια κτλ? Απο πλευρας αποδοσης και τα 2 στο antutu δινουν παρομοια σκορ αν ειχα παραπανω ελεγα να τα δωσω για το Z7 mini αλλα μεταξυ αυτων των 2 τι λετε? δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια στο κινητο οτιδηποτε αλλο ναι Δουμενα και τα 2 απο εμενα,θα ελεγα zte,εαν δεν σε πειραζει η μικροτερη οθονη βεβαια.Κοιτα το Coolpad F1,καλυτερο και απο τα 2.... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. September 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 καλυτερο απο ποια αποψη? σιγουρα ειναι φτηνοτερο αλλα απο ποιοτητα κατασκευης/αξιοπιστια ειναι καλυτερο απο τα αλλα 2 απο τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι καλο βλεπω και μπαταρια καλη μεγεθος οθονης ειναι καλο οντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 καλυτερο απο ποια αποψη? σιγουρα ειναι φτηνοτερο αλλα απο ποιοτητα κατασκευης/αξιοπιστια ειναι καλυτερο απο τα αλλα 2 απο τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι καλο βλεπω και μπαταρια καλη μεγεθος οθονης ειναι καλο οντως το έχω δει το f1 είναι κατώτερο σε θέμα οθόνης (κατά πολύ) ηχείο camera γενική λειτουργεια είναι ανώτερο σε αντοχή μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. September 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 τα ZTE εχουν θεμα γενικα με τις πτωσεις η μονο το συγκεκριμενο μοντελο? το Asus Zenfone 5 απο πτωσεις πως παει? ξερει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 τα ZTE εχουν θεμα γενικα με τις πτωσεις η μονο το συγκεκριμενο μοντελο? το Asus Zenfone 5 απο πτωσεις πως παει? ξερει καποιος? όλα τα nubia λόγο πολύ μικρού πάχους και βάρους που έχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 το έχω δει το f1 είναι κατώτερο σε θέμα οθόνης (κατά πολύ) ηχείο camera γενική λειτουργεια είναι ανώτερο σε αντοχή μπαταρια Φιλε μου κανεις πολυ μεγαλο λαθος σε αυτα που γραφεις........εχοντας περασει απο τα χερια μου και τα 2 ποy λες,μεχρι και videoπαρουσιασεις εχω κανει και για τα 2 στα τοπικ τους,να πω τα οτι σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερο σε οθονη,ισα-ισα που το asus εχει θεμα με την χαμηλη φωτηνωτειτα σε σχεση με το f1 και το zte.........μετα σε οτι εχει να κανει με ηχο-καμερα(εχει sony φακο το f1,δεν εχει το παραμικρο προβλημα,ειδικα με τι νεες ΚΚ.Το κντ παει νερακι σε οτι και να του κανεις,οσο και να το φορτωσεις. Aυτο το γενική λειτουργεια που αναφαιρεις τι ειναι ακριβως??? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. September 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 ισως εννοει γενικη χρηση των μενου, αν κολλαει και τα σχετικα απο πλευρας αξιοπιστιας το coolpad F1 τι λεει? ποσο καιρο το εχεις? :) δεν το ειχα σκεφτει το Coolpad F1 να πω την αληθεια θα κοιταξω reviews και τα σχετικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 ισως εννοει γενικη χρηση των μενου, αν κολλαει και τα σχετικα απο πλευρας αξιοπιστιας το coolpad F1 τι λεει? ποσο καιρο το εχεις? :) δεν το ειχα σκεφτει το Coolpad F1 να πω την αληθεια θα κοιταξω reviews και τα σχετικα Ορεξη να εχεις να διαβαζεις...........:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388832 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Φιλε μου κανεις πολυ μεγαλο λαθος σε αυτα που γραφεις........εχοντας περασει απο τα χερια μου και τα 2 ποy λες,μεχρι και videoπαρουσιασεις εχω κανει και για τα 2 στα τοπικ τους,να πω τα οτι σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερο σε οθονη,ισα-ισα που το asus εχει θεμα με την χαμηλη φωτηνωτειτα σε σχεση με το f1 και το zte.........μετα σε οτι εχει να κανει με ηχο-καμερα(εχει sony φακο το f1,δεν εχει το παραμικρο προβλημα,ειδικα με τι νεες ΚΚ.Το κντ παει νερακι σε οτι και να του κανεις,οσο και να το φορτωσεις. Aυτο το γενική λειτουργεια που αναφαιρεις τι ειναι ακριβως??? zte έχει από της καλύτερες οθόνες το f1 το έχω και τώρα έχει πολύ φετινή οθόνη αλλά από θέμα ποιότητας δεν... camera έχει μεν Sony φακό αλλα σε μεγάλη οθόνη χάνει (θόρυβος θόρυβος) γενική λειτουργία ενώ οθόνη +ήχος +software +συμ+gps κλπ στο σύνολο + ποιότητα ηλιακού είναι like Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 zte έχει από της καλύτερες οθόνες το f1 το έχω και τώρα έχει πολύ φετινή οθόνη αλλά από θέμα ποιότητας δεν... camera έχει μεν Sony φακό αλλα σε μεγάλη οθόνη χάνει (θόρυβος θόρυβος) γενική λειτουργία ενώ οθόνη +ήχος +software +συμ+gps κλπ στο σύνολο + ποιότητα ηλιακού είναι like Samsung Φιλε μου μαλλον εισαι ο μοναδικος κατοχος με αυτην την αποψη.......το τοπικ του κντ το διαβαζεις καθολου?? Το κντ το εχεις στα χερια σου αυτην την στιγμη? Αυτα τι σημαινουν?? ....φετινή οθόνη.....ποιότητα ηλιακού είναι like Samsung...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Φιλε μου μαλλον εισαι ο μοναδικος κατοχος με αυτην την αποψη.......το τοπικ του κντ το διαβαζεις καθολου?? Το κντ το εχεις στα χερια σου αυτην την στιγμη? Αυτα τι σημαινουν?? ....φετινή οθόνη.....ποιότητα ηλιακού είναι like Samsung...... δεν χρειαζεται να διαβασω εχω και τα δυο (και κάποια αλλα κινητά ) ειναι προσωπική μου γνώμη μετά απο την επαφή με την συσκευή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. September 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Φιλε μου μαλλον εισαι ο μοναδικος κατοχος με αυτην την αποψη.......το τοπικ του κντ το διαβαζεις καθολου?? Το κντ το εχεις στα χερια σου αυτην την στιγμη? Αυτα τι σημαινουν?? ....φετινή οθόνη.....ποιότητα ηλιακού είναι like Samsung...... τα γραφε γρηγορα με predictive text και κανα 2 λεξεις βγηκαν οτι ναναι? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 δεν χρειαζεται να διαβασω εχω και τα δυο (και κάποια αλλα κινητά ) ειναι προσωπική μου γνώμη μετά απο την επαφή με την συσκευή :) Α μαλιστα παρα πολυ ωραια,κανε λοιπον ενα video με τις 2 συσκευες διπλα διπλα να δουμε διαφορες,και μετα να κανω και εγω ενα παρομοιο.Για να δουμε τις τοσο μεγαλες διαφορες που γραφεις παραπανω.:) Με ποιες συσκευες θες να το κανουμε? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. November 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 ανασταινω το εν λογω τοπικ για μερικες ακομα ερωτησεις! το coolpad F1 απο πτωσεις πως τα παει? το htc desire s που εχω πεφτει καθε τρεις και λιγο αλλα εχω παχυ silicone case οποτε απορροφοαει κραδασμους οποτε θα ηθελα ενα κινητο που να αντεχει στους κραδασμους :lol: μαρεσει πολυ το nubia αλλα δεν με παει η καρδια να παρω κινητο που τα κακαρωνει απο πτωσεις και μετα θα το κλαιω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts