Jump to content

Κατι καλυτερο απο το oppo7;

Lux
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο παιχνιδι μπαινει και το xperia z2. Τα θετικα οτι εχει ραδιοφωνο, και λιγο μικροτερη οθονη, που ειναι πιο βολικη..

Ισχυει οτι για πληρη φορτιση το z2 θελει 3,5 ωρες;; (!!!)

Το meizu ακυρο τελικα, ακουω καποια αρνητικα.

Οποτε, oppo 7a ή xperia z2;

Edited by Lux

Στο παιχνιδι μπαινει και το xperia z2. Τα θετικα οτι εχει ραδιοφωνο, και λιγο μικροτερη οθονη, που ειναι πιο βολικη..

Ισχυει οτι για πληρη φορτιση το z2 θελει 3,5 ωρες;; (!!!)

αν κατέβει και 0% μπορεί να κάνει και 4 ώρες ανάλογα.............

απο το 0 μέχρι κάποιο σημείο(20%) σχετικά γρήγορα πάει μετά μέχρι να φορτίσει άστα να πανε

Edited by egodemis

Ειδα απο κοντα το xperia z2. Πολυ ομορφο και το μεγεθος του ειναι πολυ καλο.. Αν και μου φανηκε λιγο σκοτεινη η οθονη του..

Το lg g3 οθοναρα εχει και πολυ φωτεινη, αν και εχει αρκετα προβληματακια..

Το oppo 7a δυστυχως δεν υπαρχει δυνατοτητα να το δω απο κοντα.

• 2 weeks later...

Στο ματι μου επεσαν επισης τα nokia 930 και z3c. Καποια αποψη;

Παρατηρω οτι δεν υπαρχει κινητο 1080p με οθονη κατω απο 4,95". Υπαρχει λογος που γινεται αυτο;

Το ψαχνω αρκετα το θεμα, γιατι δεν ειμαι ανθρωπος που αλλαζει κινητο καθε χρονο.. Ειμαι με το nokia n8 εδω και αρκετα χρονια. Και εδω και μισο χρονο εχει ραγισει η μιση οθονη!!

Για να συνοψισω. Θα ηθελα να μην ειναι τεραστιο, να εχει καλη αυτονομια, ομορφο, χαμηλο sar, αριστο GPS, ανετη και φωτεινη οθονη και να μη κολλαει στο σερφαρισμα. Αν μπορω να το χρησιμοποιω και ως mp3, ακομα καλυτερα! Εννοειται οτι θα ασχοληθω και με τις custom roms!

Το να τραβαει 4k βιντεο με αφηνει αδιαφορο, αφου δεν εχω καποιο μεσο αναπαραγωγης.

Διαβαζω οτι oppo 7 και 7a εχουν διαφορετικη καρτα ηχου;;

Σε αυτο το link τεσταρει τα δυο oppo, και φαινεται οτι το 7a ξεχωριζει.. Δε ξερω...

Παντως σιγουρα θα με βολευε κινητο με 5" οθονη.. 5,5" παραπαει.

Edited by Lux

• 2 weeks later...

Εχω ριξει αρκετο διαβασμα αυτες τις ημερες.. Βλεπω οτι δεν υπαρχει κινητο που να τα εχει ολα. Οχι επειδη ειναι δυσκολο να φτιαχτει, απλα οι εταιριες δε το κανουν. Τωρα γιατι συμβαινει αυτο το πραγμα, δε το ξερω.. Οποιος μπορει να δωσει καποια εξηγηση..

Ωραια τα oppo find 7,7a , αλλα δυστυχως εχουν αθλια ακουστικη.. Σοβαρος λογος για να μη τα αγορασω..

Και ποια κινητα εχουν καλη ακουστικη; Το htc one (m8), το οποιο εχει αθλια καμερα και μπαταρια, ισως και κακο interface.. Και το lg g3, το οποιο εχει αρκετα προβληματα με θερμοκρασια, μπαταρια και lags..

To droid turbo φαινεται εξαιρετικο, αλλα ακουστηκαν αρνητικα σχολια για την ποιοτητα του ηχου στο xda.

Απο τα υπολοιπα κινεζικα, huawei, xiaomi, meizu κτλ.. τα αφηνω στην ακρη.. Ακουγονται πολλα προβληματα με support και updates.. Θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο.. Το μονο πειραμα που θα κανω απο κινα μερια θα ειναι το doogee dg900 turbo για την κοπελα μου.. Ελπιζω να μη το μετανιωσω.

Δε μενουν και πολλα κινητα μετα.. Iphone οχι, samsung s5 μετριο. sony xperia ακυρο τελικα.. Δεν ειναι καλο ουτε σε φωτο, ουτε στον ηχο.

Και το νεο google που ερχεται ειναι τεραστιο.

Και σιγουρα ειμαι ψιλο απαιτητικος στη μουσικη, σε σχεση με αυτο που ακουγα τοσα χρονια απο το nokia n8 στα ακουστικα. Οχι το αριστο, αλλα καλυτερο απο το oppo find.. Και υποτιθεται οτι εχει και καλη καρτα ηχου.

Ντεν καταλαμπαινο..

Τα updates της Xiaomi και της Huawei(σειρά honor) για να τα φτάσουν οι μεγάλοι έχουν πολλά χρόνια μπροστά τους.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Και κατι αλλο που ξεχασα.. Εχω σαν κριτηριο στην ακουστικη τα tests απο το gsmarena. Δε ξερω ομως κατα ποσο ειναι σωστα..

Ολοι λενε οτι το oppo find 7 εχει απιστευτο ηχο. Το gsmarena το βγαζει απο τα χειροτερα.. Επισης εψαξα και ειδα οτι κορυφαιο ηχο εχει και το meizu mx3. Επισης το gsmarena το βγαζει μετριο..

Απορω γιατι δε βγαζουν κινητα τερατα, οπως ηταν παλαιοτερα το n8. Ακομα ξεπερναει καποια κινητα στο τομεα φωτογραφια, εχει hdmi, fm + fm transmitter, xenon flash, δωρεαν lifetime καθοδηγηση gps..

Το κινητό Έχει ίσως καλύτερο ήχο από το m8 ...το arena είναι Samsung ...και σε οθόνη είναι απίστευτο..Υπάρχουν πολλά test στο Ίντερνετ..Εγώ δεν έχω διαβάσει κανένα θέμα στον ήχο από το oppoforum..βασικά το Ν8 χάνει σε όλα τα σημεία..Αλλά στην εποχή του ήταν κορυφή..άθλια ακουστική είχε το one x το find Έχει κορυφαίο ήχο όπως και εξαιρετική κάμερα

Φιλικά Γιώργος

σήμερα δούλεψα για αρκετή ώρα ένα note4, ωραία συσκευή καλή οθόνη και camera κλπ αλλά όταν το ζωρισα είδα να πετάει force close διάφορες εφαρμογές που τρέχουν στο background... δεν βλέπω η Samsung να φτιάξει ποτέ πλήρως το software της

Το κινητό Έχει ίσως καλύτερο ήχο από το m8 ...το arena είναι Samsung ...και σε οθόνη είναι απίστευτο..Υπάρχουν πολλά test στο Ίντερνετ..Εγώ δεν έχω διαβάσει κανένα θέμα στον ήχο από το oppoforum..βασικά το Ν8 χάνει σε όλα τα σημεία..Αλλά στην εποχή του ήταν κορυφή..άθλια ακουστική είχε το one x το find Έχει κορυφαίο ήχο όπως και εξαιρετική κάμερα

Τι εννοεις οταν λες οτι το arena ειναι samsung; Αποκλειεται να εχει πεσει τοσο εξω για το 7a.

Είναι φιλικα προσκυμενο προς την Samsung..σου είπα στο YouTube Έχει αρκετά τεστ αν γράψεις speaker test find7a με κάποια τηλέφωνα και με m8..εμένα τα αυτιά μου ακούν λίγο χειρότερο ήχο Μόνο από το m8..Βασικά μιλάμε για την oppo..είναι κορυφή σε ότι αφορά εικόνα,ήχο ,κατασκευή στα br player της...Όσο και να μην πρόσεχαν τον ήχο του μέτριο Δεν μπορεί να ηταν

Φιλικά Γιώργος