Lux Δημοσιεύτηκε September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 16, 2014 Υπαρχει κατι καλυτερο απο το oppo7 σε αυτη τη τιμη; Και απο που μπορω να το αγορασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Note 4, αλλα θα βγει σε λίγο καιρο στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Σε αυτή την τιμή τίποτα. Υπάρχει πιο φθηνό το πολύ ωραίο Oneplus one. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Δεν υπάρχει τίποτα...Μόνο το mx4 αν μπορείς να το βρεις....θέλει δουλειά ακόμη το one plus Για να πιάσει το find 7.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Δεν υπάρχει τίποτα...Μόνο το mx4 αν μπορείς να το βρεις....θέλει δουλειά ακόμη το one plus Για να πιάσει το find 7.. Σε τι ακριβώς θέλει δουλειά? Ίσως ελάχιστα καλύτερη κάμερα. Αλλιώς και τα 2 τρέχουν και ColorOs και cm... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 mx4 και όταν βγει το note 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Το find έχει καλύτερη οθόνη και Δεν μιλώ καν για το 7 άλλα για το α...hardware hdr ...έχει δύο χρόνια άψογη εγγύηση με δωρεάν μεταφορικά η αντικατάσταση στην εβδομάδα είτε είναι με color είτε με Rom κόπια της Sammy με δωρεά μεταφορικά... Έχει την τεχνολογία ταχείας φόρτισης που είναι από τα μεγαλύτερα ατού..Έχει πολύ καλύτερη κάμερα..το μεγάφωνο του είναι στέρεο και εξαιρετικής ποιότητας για να ακούς Μουσική ακόμη και αν πας τον ισοσταθμιστη στα τέρματα όλα..Δεν τρίζει...πολύ καλύτερη ποιότητα,αποσπομενη μπαταρία και κάρτα για όσους τα θέλουν..Η κάμερα ακριβώς λόγω του hardware hdr και τον αλλαγών από την oppo έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα,άσε που αν θυμάμαι το oneplus ακόμη και με color Δεν έχει καν την ρύθμιση αργού κλείστρου.. Οπότε υπάρχουν μικρές συμαντικες διάφορες..που αξίζουν τα χρήματα της διαφοράς για εμένα έναντι του plus..Δεν αναφέρω καν το ότι για να έχεις δύο χρόνια εγγύηση πρέπει να βρεις πρόσκληση και άνθρωπο να στο στείλει..Και αν πάθει κάτι Δεν ξέρουμε καλά καλά τι services υπάρχει Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Τι εννοεις οτι για την εγγυηση θελεις προσκληση και ανθρωπο; Για το oppo μιλας; Επισης, αξιζει το 7a ή να προτιμησω το 7; Η τιμη λετε να πεσει σε λιγο καιρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Προφανώς αναφέρεται στο one plus one σχετικά με την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Το one plus για να το πάρεις από Ευρώπη πρέπει να βρεις πρόσκληση..άλλα Ελλάδα Δεν στέλνουν..οπότε πρέπει να βάλεις Αγγλία η Γερμανία διεύθυνση για να πάει σε κάποιον γνωστό σου και να σου το στείλει εκείνος..Τώρα αν πάθει κάτι πρέπει να το προωθήσεις σε αυτόν και αυτός στην εταιρεία.....στο oppo στέλνεις email Αγγλία και στέλνουν courier το παραλαμβάνει από εσένα οπότε θες και σε μια εβδομάδα στο φέρνει πίσω με δωρεάν έξοδα..Για εμένα το 7Α αξίζει πιο πολύ μιας και Δεν καίγομαι για 2.5 Κ οθόνη ..Τώρα εσύ αν την θες πληρώνεις κάτι παραπάνω Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Αμα οντως δεν υπαρχει διαφορα στις αναλυσεις, τοτε δε βρισκω το λογο, γιατι να μη διαλεξω το 7a. Εξαλλου και στα Benchmarks βγαινει καλυτερο, και μεγαλυτερη διαρκεια εχει η μπαταρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Σωστά , η μεγαλύτερη ανάλυση μόνο κακό κάνει σε αυτές τις ίντσες , η διαφορά δεν φαίνεται . Το μόνο ουσιαστικό - είναι ο οπτικός σταθεροποιητής στην camera . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Μια γνωμη για το nexus 5; Αν και απο χαρακτηριστικα δε τα παει και αψογα, ακουω οτι δεν κολλαει καθολου. Αν παντως ισχυει αυτο με το φοιτητικο πασο και το 10% εκτπωση, το oppo 7a θα μπορω να το εχω με 360 ευρω. Το nexus 5 στα 32gb κανει 340. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Δεν συγκρίνονται..το πλεονέκτημα του nexus είναι μόνο η άμεσες αναβαθμίσεις...Από την άλλη Μέχρι και στην μπαταρία είναι καλύτερο το oppo..στην κάμερα ,στον ήχο και στην κατασκευή είναι σαν να συγκρίνεις fiat με mazerati Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Δλδ σε αυτα τα λεφτα, το oppo 7a ειναι μονοδρομος; Δε κοιταω ουτε για καποιο αλλο κινεζικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Αυτό το meizu mx4 ....το mi4 αν και πεσμένο σε ποιότητα κτλ..Και το LG g2 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Το lg g2 κοστιζει 100 ευρω φθηνοτερα απο το oppo 7a. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 359 βγαίνει με την έκπτωση το 7a...τόσο χαμηλά είναι το lg? Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Το lg g2 κοστιζει 100 ευρω φθηνοτερα απο το oppo 7a. στην oppo πληρώνεις και άψογη ποιότητα κατασκευής και φοβερά ηχεία (κάτι που λείπει για τα καλά από το g2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Δλδ σε αυτα τα λεφτα, το oppo 7a ειναι μονοδρομος; Δε κοιταω ουτε για καποιο αλλο κινεζικο; Ισως το meizu mx4 ή xiaomi m4, αν και λογω ποιοτητας , υποστήριξης αν παει κατι στραβα και ονοματος προτεινω το oppo. Δεν νομιζω επισης, κινητα στυλ sony, lg κτλ να μπορουν να συγκριθουν με την oppo (εννοειται για μενα, η oppo ειναι καλύτερη). Υποσημειώση : Δεν εχω oppo, αλλα ειμαι τυχερος γιατι εχω καποιον στο κοντινο μου περιβαλλον και το τζολεύω συνέχεια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Εκτός από την εξαιρετική εγγύηση και υποστήριξη της oppo, όσον αφορά στην ποιότητα του κινητού, η xiaomi και η meizu δεν κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο με την oppo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Εκτός από την εξαιρετική εγγύηση και υποστήριξη της oppo, όσον αφορά στην ποιότητα του κινητού, η xiaomi και η meizu δεν κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο με την oppo? λίγο ποιο κάτω για την ώρα η oppo κατέχει πρωτιά σε αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Η meizu πιστεύω πως είναι μισό κλικ πίσω από το N1 και μισό περίπου μπροστά από το 7...μιλάω πάντα για το 3 Γιατί το 4 δεν το ξέρω..Η xiaomi είναι κάτι αντίστοιχο με την one plus,λίγο καλύτερη..μιλάω πάλι για το mi3 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis24 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 λίγο ποιο κάτω για την ώρα η oppo κατέχει πρωτιά σε αυτά Σε ποιότητα κατασκευής θεωρώ την Xiaomi ανώτερη της Oppo, ειδικά στο Mi4. Για την Meizu δεν ξέρω. Παράθεση “Bitcoin is Cash with Wings” - Charlie Shrem :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Δεν ξέρω για το 4 αν και Δεν νομίζω...βέβαια όλα αυτά Μέχρι της 28 του μήνα Γιατί Μετά βγαίνει το Ν3...Και ξεχνάμε τι θα πει ποιότητα κατασκευής και υλικά θέλω να πιστεύω!!!ίσα ίσα τα xiaomi τα θεωρώ αρκετά μέτρια...Ενώ της oppo από αυτά που έπιασα ήταν αρκετά καλύτερα..βαφή αεροπορικου τυπου,αναδιωμενα ατσαλια και Μαγνησία κτλ η xiaomi δεν ξέρει που είναι ακόμη..Όπως και στις εκδηλώσεις κτλ Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts