Jump to content

Δεν μπορω να δω καποια sites στον explorer

kostaspap
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα την επιστροφη μου απο τις διακοπες παρατηρησα οτι σε καποιες σελιδες στο Ιντερνετ ο explorer κανει το εξης:δειχνει οτι φορτωνει κανονικα την σελιδα που του ζηταω στο loading status(αυτα τα τετραγωνακια που γεμιζουν σιγα σιγα) αλλα οταν δειχνει done η σελιδα παραμενει τελειως κενη.

Αυτο το προβλημα με απασχολει κυριως για την σελιδα http://www.dpgr.gr που αφορα την φηφιακη φωτογραφια.

Με ενα πρωτο ψαξιματακι που εκανα βρηκα καπου οτι επρεπε να απενεργοποιησω καποιoν JIT compiler for virtual machine απο τις advanced ρυθμισεις του explorer .Το προβλημα παρεμεινε.Εβαλα και τα security settings στο low,ματαιος κοπος.Αυτα σε περιβαλλον win me που εχει Java.

επειδη εχω dual boot λεω κατσε να δοκιμασουμε και ta xp που δεν εχουν java.Το ιδιο προβλημα ακριβως.Το site λειτουργει κανονικα κι αυτο ειναι εξακριβωμενο απο φιλους.

Τι corrupt ειναι αυτο ρε παιδια και δεν μπορει να βλεπει την συγκεκριμενη διευθυνση;Για καμια δυο ακομα δεν με νοιαζει γιατι δεν τις πολυχρησιμοποιω.Παιζεται τιποτα με την registry;Που να ψαχνω εκει μεσα τωρα.

Αν εχει κανεις καμια ιδεα ή το εχει αντιμετωπισει στο παρελθον περιμενω την βοη8εια του.Ευχαριστω για την οποια βοη8εια ερ8ει.

σκεφτομαι αρα υπαρχω

Αφού έχεις το ίδιο πρόβλημα και με Millenium και με XP σημαίνει οτι δεν φταίει το λειτουργικό, αλλά η σύνδεση που χρησιμοποιείς. Δοκίμασε με κάποια άλλη σύνδεση και λογικά θα ανοίξουν τα sites. Το πιο λογικό είναι να είχε κάποιο πρόβλημα ο provider που χρησιμοποιείς. Με ποιον συνδέεσαι?
Phantom Of The Opera

οτενετ εχω.Κατα περιοδους αντιμετωπισε σοβαρα προβληματα με εξωτερικο αλλα τουλαχιστον φαινομενικα τα ελυνε.Λετε να ειναι απο κει;

Θα δοκιμασω καμια 10ωρουλα να δω αν γινει τιποτα.Αλλα μου κανει εντυπωση που το 99 % των σελιδων ανοιγουν κανονικα.

σκεφτομαι αρα υπαρχω

Προσπάθησε μέσα από κάποιον anonymizer. Δες, βλέπεις;

Αν ναι. Φταίει ο ISP σου.

Don't criticize... what you can't understand...!

Εχεις τιποτα καλο να μου προτεινεις για anonymizer?Δεν εχω ξαναδουλεψει με τετοια μαραφετια :confused: :lol: Για να σου πω την αληθεια το σκεφτομουν αλλα δεν ξερω ποιο κανει καλη δουλεια.

Τα φωτα σας με οδηγουν :lol:

σκεφτομαι αρα υπαρχω

Τελικα οντως ειναι 8εμα provider.Ατιμη οτενετ!Το προβλημα που εχουν με τα link του εξωτερικου θα το φτιαξουν ή περιμενουν να φτιαξει μονο του;Την συνδρομη ξερουν να την εισπραττουν παντως.Με το anonymizer βλεπω την σελιδα κανονικα.Υπαρχει κανενα link να το κανουμε download ή κανενα παρομοιο αλλα αξιοπιστο?Ριξτε μου ενα pm οποιος ξερει και ευχαριστω πολυ για την βοη8εια.
σκεφτομαι αρα υπαρχω