isolove Δημοσιεύτηκε September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 15, 2014 συμφωνα με τις εργοστασιακες ρυθμισεις ειναι P4 στα 2.4GHz Eλα μου ομως που παντου εδειχνε P4 στα 1,7 GHz.........Ακομα και μετα απο φρεσκια εγκατασταση windows xp!!!!!! Mπηκα λοιπον στο bios και αλλαξα cpu frequency στα 133MHz απο 100 που ητανε,και dram σε 133 απο 100 που ητανε. Και ναι επιτελους δειχνει 2.4 GHz!!!!!! Eκανα oc η απλα το εφερα στις σωστες ρυθμισεις? Η διαφορα μεγαλη αφου πλεον τα βιντεο του youtube τρεχουνε νερακι ενω πριν σερνοντουσαν!!!!!! Γενικα ειναι αισθητη η πιο γρηγορη αποκριση του αρχαιου αυτου pc........ Mπορω λοιπον να προχωρησω πιο περα,δηλαδη 166ΜΗz cpu και 166ΜΗz dram? Λογικα δεν εχω κανει οc μεχρι τωρα.......... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Το φερες στα νερά του ! Θα σου πρότεινα να το αφήσεις όπως είναι καθώς εαν δεν πάει το oc θα αναγκαστείς να κάνεις reset bios και λογικά θα στο κάνει πάλι 1.7. Βέβαια δεν έχεις να χάσεις και κάτι, αλλά δεν κερδίζεις και τίποτα αξιόλογο Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts