octap79 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Ήθελα να αλλάξω συσκευή του χρόνου τέτοιο καιρό. Άνετα κρατούσα το Note. Τώρα, από δικό τους κατασκευαστικο λάθος, αλλάζουν τα σχέδια μου και αναγκάζομαι να δώσω ένα αξιοσεβαστο πόσο, εκτός προγραμματισμου, για άλλη συσκευή. Πρέπει να μας σκάσουν στα μούτρα για να παραδεχτούν το λάθος τους δηλαδή; Απαράδεκτο. Ακριβώς το ίδιο έχω πάθει και γώ φίλε. Κάνω πολλές αγορές το χρόνο αλλά το θέμα κινητού το είχα γράψει στα @@ μου απο τη στιγμή που δεν μου έλειπε κάτι με το note 4 (ίσα ίσα που σε σχέση με τα υπόλοιπα flagships της Sammy είχα και περισσότερα πράγματα ουσίας για εμένα). Είμαι με wake lock απο εχθές και ελπίζω να κρατήσει όσο γίνεται περισσότερο γιατί αυτή τη στιγμή σκέφτομαι για το LG V30 το όποιο αργεί λίγο ακόμα (μέχρι να έρθει και μέχρι να φύγουν οι πρώτες μέρες που θα το έχουν στο θεό τα 1-2-3 μαγαζιά που θα το φέρουν στο skroutz). Για Samsung...ούτε λόγος, δε τους κάνω τη χάρη ξανά, τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Ήρθε και σε μένα η λυπητερή. Το έστειλα στην Smartec για να το τσεκάρουν, επειδή κολλούσε μετά το update του Απριλίου ακόμα και μετά απο factory reset , και σήμερα μου είπαν ότι βρέθηκε πρόβλημα στην πλακέτα, και πρέπει να αλλαχθεί μαζί με την καλωδιοταινία και την μπαταρία, και κοστίζει 368€ :wacko: Η εγγύηση είχε λήξει 20 μέρες πριν τον update του Απριλίου. Τι να πω ρε παίδες.....μου χάλασε την διάθεση η Samsung πάνω που γλυκοκοίταζα το Note 8 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Ήρθε και σε μένα η λυπητερή. Το έστειλα στην Smartec για να το τσεκάρουν, επειδή κολλούσε μετά το update του Απριλίου ακόμα και μετά απο factory reset , και σήμερα μου είπαν ότι βρέθηκε πρόβλημα στην πλακέτα, και πρέπει να αλλαχθεί μαζί με την καλωδιοταινία και την μπαταρία, και κοστίζει 368€ :wacko: Η εγγύηση είχε λήξει 20 μέρες πριν τον update του Απριλίου. Τι να πω ρε παίδες.....μου χάλασε την διάθεση η Samsung πάνω που γλυκοκοίταζα το Note 8 :( Απαράδεκτοι πραγματικά ενώ είναι 100% δικό τους θέμα. Μην λέμε μόνο για την LG. Η samsung με το Note 4 910F με τον Snapdragon 805 τα σκατωσε και δεν ανέλαβε και καμιά ευθύνη. Τελικά όσοι πήραν το 910C έκανα την καλύτερη επιλογή δεν έχω ακούσει τίποτα για αυτό. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Απαράδεκτοι πραγματικά ενώ είναι 100% δικό τους θέμα. Μην λέμε μόνο για την LG. Η samsung με το Note 4 910F με τον Snapdragon 805 τα σκατωσε και δεν ανέλαβε και καμιά ευθύνη. Τελικά όσοι πήραν το 910C έκανα την καλύτερη επιλογή δεν έχω ακούσει τίποτα για αυτό. Send From Note 3 With S8 Port Rom Όντως είναι απαράδεκτοι, και ήλπιζα οτι θα το επισκεύαζαν μετά τα όσα ακούγονται για το F τελευταία και ας ήταν εκτός εγγύησης. Και εδώ υπήρξαν συμφορουμίτες που ανέφεραν, οτι τους έχουν επισκευάσει το 4άρι και ας ήταν εκτός εγγύησης. Η ειρωνεία είναι οτι είχα το C και το αντάλλαξα για το F για να έχω 4G+ :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Όντως είναι απαράδεκτοι, και ήλπιζα οτι θα το επισκεύαζαν μετά τα όσα ακούγονται για το F τελευταία και ας ήταν εκτός εγγύησης. Και εδώ υπήρξαν συμφορουμίτες που ανέφεραν, οτι τους έχουν επισκευάσει το 4άρι και ας ήταν εκτός εγγύησης. Η ειρωνεία είναι οτι είχα το C και το αντάλλαξα για το F για να έχω 4G+ :cry: Τι να πεις να δοκιμάσεις να κάνει ένα τηλέφωνο στη Samsung στα κεντρικά? Ίσως να βγει κάτι τα 386 που σου ζητάνε είναι παράλογα. Γενικά η αναβάθμιση σε Marshallow κατέστρεψε πάρα πολλα 910F. Σκάρτη mmc αλλά τι φταίει ο καταναλωτής. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Τι να πεις να δοκιμάσεις να κάνει ένα τηλέφωνο στη Samsung στα κεντρικά? Ίσως να βγει κάτι τα 386 που σου ζητάνε είναι παράλογα. Γενικά η αναβάθμιση σε Marshallow κατέστρεψε πάρα πολλα 910F. Σκάρτη mmc αλλά τι φταίει ο καταναλωτής. Send From Note 3 With S8 Port Rom Άντε και τους πήρα! Τι να τους πω...! Σιγά να μην κάνουν κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Άντε και τους πήρα! Τι να τους πω...! Σιγά να μην κάνουν κάτι Μια καταγγελία θέλουν από πολλά άτομα να δεις αν κάνουν η όχι. Το τελευταίο πραγματικό note ήταν το Note 4 και αυτό το κατέστρεψαν. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Παιδια καλησπερα μπορουμε να βαλουμε adroid 7 στο νοτε4f? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Παιδια καλησπερα μπορουμε να βαλουμε adroid 7 στο νοτε4f? Με custom rom ναι. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Με custom rom ναι. Send From Note 3 With S8 Port Rom Κανενας οδηγος κατι?γτ εχω χρονια να ασχολειθω φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Κανενας οδηγος κατι?γτ εχω χρονια να ασχολειθω φιλε. Εδώ είσαι για το 910F https://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev Εφοσον έχεις ξανά ασχοληθεί παλιότερα ξέρεις πως γίνεται. Βάζεις recovery μέσω Odin κατεβάζεις τη Rom την περνάς στην SD μπαίνεις recovery και φλασαρεις. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Εδώ είσαι για το 910F https://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev Εφοσον έχεις ξανά ασχοληθεί παλιότερα ξέρεις πως γίνεται. Βάζεις recovery μέσω Odin κατεβάζεις τη Rom την περνάς στην SD μπαίνεις recovery και φλασαρεις. Send From Note 3 With S8 Port Rom Σευχαριστω φιλε μ,αυτη ειναι κομπλε?την περνας κ ολα οκ ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Σευχαριστω φιλε μ,αυτη ειναι κομπλε?την περνας κ ολα οκ ετσι? Για πια λες? Βάζεις οποια θέλεις. Οι nougat δεν έχουν τα χαρακτηριστικά του spen βασίζονται στην CM οι περισσότερες. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 καμια βοηθεια παιδια γτ δενθυμαμαι την τυφλα μου πως το κανω παλεβω τωρα αλλα δεν βγαζω ακρη<γερασα>:):):)κατι ειδα στο youtube οτι μπορουμε να βαλουμε κ την ρομ του s8 ξερετε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος απο το Νοτε 4.Παρολο το πηρα μεταχειρισμενο κ πριν μερικους μηνες εληξε κ η εγγυηση του δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα.Δεν το σκαλιζω ουτε το εχω κανει ρουτ.Μονο μια καινουργια μπαταρια πρεπει να βαλω κ ενα αλλο τζαμακι προστασιας.Ολα καλα.Δυστυχως τα οικονομικα μου δεν με παιρνουν να παω σε αλλο μοντελο Νοτε.Οποτε Νοτε 4 παραμενει μαζι μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 καμια βοηθεια παιδια γτ δενθυμαμαι την τυφλα μου πως το κανω παλεβω τωρα αλλα δεν βγαζω ακρη<γερασα>:):):)κατι ειδα στο youtube οτι μπορουμε να βαλουμε κ την ρομ του s8 ξερετε κατι? https://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev ορίστε Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriseas Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Παιδιά Καλημέρα. Είμαι και γω κάτοχος Note 4 (Ν910f) εκει που μίλαγα παίρνω το τηλέφωνό από το αυτί και δεν άνοιγε η οθόνη. Συνέχισα την κλήση και μόλις τελείωσα ξανα μαύρη οθόνη. Βγάζω μπαταρία την ξαναβάζω και έκτοτε δεν ξανά άναψε ποτέ. Ανοίγει κανονικά ακούω τον ήχο αλλά μαύρη οθόνη. Τι λετε? Ήταν με custom Rom λέτε να φταίει Αυτό? Μητρική μυρίζομαι . Βρίσκω στο eBay με 55ευρω και λέω να τολμήσω.. Τι λέτε και σεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Αν μπουταρει, δεν ειναι μητρικη. Δοκιμασε να το βαλεις σε recovery ή download mode και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriseas Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 (edited) Δε μπορώ να το βάλω. Η οθόνη είναι εντελώς νεκρή. Ακούω τον ήχο της Samsung όταν το ανοίγω αλλά η οθόνη είναι εντελώς νεκρη. Δοκίμασα το κόλπο με την κατάψυξη Επίσης έβγαλα τη μπαταρία και κράτησα πατημένο το power button. Πάλι τιποτα Edited October 28, 2017 by dimitriseas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Τα capacitive πληκτρα φωτιζονται? Την επισκεψη στο σερβις μαλλον δεν τη γλιτωνεις, απλα σου ευχομαι να ειναι πχ οθονη ή κατι αλλο ανωδυνο κι οχι μητρικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriseas Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 (edited) Όχι τα πλήκτρα δεν ανάβουν ούτε αυτά. Πήγα σε μαγαζί που φτιάχνει κινητά και μου είπε μητρική. Δεν τον έκοψα όμως να κατέχει απλα βαριόταν. Μου είπε η μητρική θα βγει γύρω στα 200. Εγώ στο eBay τη βρίσκω 55 ευρω τη μητρική και 90 την οθόνη. Το θέμα είναι τωρα τι να αγοράσω. Μητρική η οθονη Edited October 28, 2017 by dimitriseas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Ειναι αυτονοητο οτι πρεπει να πας σε ενα υπευθυνο σερβις, τοσο για τη διαγνωση, οσο και για την τοποθετηση. Ειδικα αν τελικα χρειαστεις μητρικη, πολυ μεγαλη προσοχη απο που θα αγορασεις, να εχει εγκυρο IMEI και να ειναι συμβατη με το κινητο σου. Η οθονη μπορει να ειναι ακριβοτερη αλλα δεν εχει τετοια θεματαα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Ειναι αυτονοητο οτι πρεπει να πας σε ενα υπευθυνο σερβις, τοσο για τη διαγνωση, οσο και για την τοποθετηση. Ειδικα αν τελικα χρειαστεις μητρικη, πολυ μεγαλη προσοχη απο που θα αγορασεις, να εχει εγκυρο IMEI και να ειναι συμβατη με το κινητο σου. Η οθονη μπορει να ειναι ακριβοτερη αλλα δεν εχει τετοια θεματαα. Το έγκυρο IMEI πως μπορείς να το διαπιστώσεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriseas Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Αυτό με το imei δεν το κατάλαβα και γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trusted Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 (edited) Εστειλα ενα Note 4 συγγενη μου στη Smartec με βλαβη εντος εγγυησης την Δευτερα που μας περασε με courier , παρελαβαν την Τριτη............. Πεμπτη τους παιρνω τηλ και μου λενε το τηλ ειναι ετοιμο το εχουμε στειλει πισω ...... Παρασκευη ειδα πολλα χαμογελα απο τον κατοχο του που δουλευει το κινητο του ξανα. Υ.Σ Το κινητο επειδη το ειχα πιασει στα χερια μου πριν πεθανει κολλαγε συνεχεια .... εγινε αναβαθμιση reset και μετα απο δυο μερες παρεδωσε πνευμα ..... εδω θελω να πω οτι πρεπει να ηταν απο χαλασμενο απο το κουτι........ ο θανατος του χτυπησε την πορτα μετα απο ενα χρονο. Αφου εκανε το πρωτο boot μετα το service ανακαλυψαμε οτι εχει και IR που δεν ειχε δουλεψει ποτε απο καινουργιο. Πηγαινει σφαιρα σε ολες τις λειτουργιες και το κυριοτερο δεν ανεβαζει πια θερμοκρασια οπως παλια. Ευχαριστουμε την Smartec για το αψογο service !!!!!!!!!!! :D Edited November 4, 2017 by trusted 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts