stratos31 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω ένα tabletaki οικονομικό για τον γιο μου που ειναι 9 χρονών τι γνώμη έχετε γιαυτο: http://cycladesdeals.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-lenovo-a5500-f-tablet-8-16gb/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Animastic Δημ. September 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 ποιο zte είδες? publik εχει κάνα δυο τρία zte τα οποία ελαλδα κοστίζουν κάπου 150 ευρω και κίνα 70 80 είναι άκρος low end συσκευές αν είσαι θεσσαλονικη ελα να σου δειξω το zte nubia z5s mini να δεις τι σημαίνει καλή οθόνη εγω αγοράζω απο τοι to2c Οπότε είναι κομπλέ η οθόνη του.. ουφφφφ... ΤΕΛΕΙΑ!! ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ :D εγώ το είδα από vickmall.com καλό δεν είναι το site? (απαντήστε μου γρήγορα και σε αυτό να μην περιμένω άλλο!!! :DD) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Οπότε είναι κομπλέ η οθόνη του.. ουφφφφ... ΤΕΛΕΙΑ!! ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ :D εγώ το είδα από vickmall.com καλό δεν είναι το site? (απαντήστε μου γρήγορα και σε αυτό να μην περιμένω άλλο!!! :DD) από όσο ακούω πολύ καλό το site αν και δεν έχω πάρει από εκεί ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Animastic Δημ. September 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) Ρε παιδιά... το κεφάλι μου πάει να σπάσει :PP Εκεί που ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το ZTE Nubia z7 max μου έδειξε η κοπέλα μου το Sony Xperia Z1.. το οποίο ομολογώ πως είναι πάρα πολύ καλό... αλλά δεν είδα να έχει gorilla glass.. τι λέτε εσείς???? (παρεμπιπτόντως θέλει να πάρει για εκείνη το Samsung galaxy note 3 neo... τι άποψη έχετε για αυτό?) Edited September 19, 2014 by Animastic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts