D_Angelos Δημοσιεύτηκε September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 13, 2014 Για πείτε τη γνώμη σας .Χρηση όχι φοβερή,φωτογραφίες και κάνα παιχνιδι και viber.. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Για πείτε τη γνώμη σας .Χρηση όχι φοβερή,φωτογραφίες και κάνα παιχνιδι και viber.. Ευχαριστώ πολύ για φωτο ειναι καλυτερο το g2 mini, ενω γενικα εχει καλυτερα σπεκς. νομιζω λυθηκε η απορια σου. στην ιδια τιμη ομως παιρνεις πολυ καλυτερα κινητα(xiaomi mi3). Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 για φωτο ειναι καλυτερο το g2 mini, ενω γενικα εχει καλυτερα σπεκς. νομιζω λυθηκε η απορια σου. στην ιδια τιμη ομως παιρνεις πολυ καλυτερα κινητα(xiaomi mi3). Έχω συγκεκριμενα που μπορω να διαλεξω και ξεχωρισα αυτά γιαβαυτο Ρώτησα,τνχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Έχω συγκεκριμενα που μπορω να διαλεξω και ξεχωρισα αυτά γιαβαυτο Ρώτησα,τνχ τοτε το g2 mini, που για εμενα εχει και καλυτερο design :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 g2 mini πιο φρέσκο με μεγαλύτερη οθόνη και πολυ καλή αυτονομία. απλώς εχει λιγότερη ραμ απο το s4 mini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ειναι περιεργη η επιλογη.. Στο g2 mini θα δεις διαφορα στην αυτονομια αισθητη.. Αντίθετα στο s4 θα ειναι εμφανεστατη η υπαρξη exta 500mb ram.. Εγω θα διαλεγα s4 mini που το ειχα κιολας.. Τωρα εχω G2 (αλλα οχι mini) Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ειναι περιεργη η επιλογη.. Στο g2 mini θα δεις διαφορα στην αυτονομια αισθητη.. Αντίθετα στο s4 θα ειναι εμφανεστατη η υπαρξη exta 500mb ram.. Εγω θα διαλεγα s4 mini που το ειχα κιολας.. Τωρα εχω G2 (αλλα οχι mini) τα 500mb ram χρειαζονται λογω του bloatware. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Κι εγώ θα σου πρότεινα το G2 Mini. Μπορεί το S4 Mini να έχει περισσότερη RAM, αλλά είναι λίγο πιο βαρύ απ' το LG. Πρακτικά βέβαια δεν έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 G2 mini γιατι εχει μεγαλυτερη οθονη,ειναι πιο καινουριο,γιατι εχει μεγαλυτερη μπαταρια και γιατι το λογισμικο της LG ειναι ελαφρυτερο απο αυτο της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wardenangel Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 G2 mini γιατι εχει μεγαλυτερη οθονη,ειναι πιο καινουριο,γιατι εχει μεγαλυτερη μπαταρια και γιατι το λογισμικο της LG ειναι ελαφρυτερο απο αυτο της Samsung. +1 και από εμένα και θα προσθέσω και την κάμερα που είναι αρκετά καλή στο Lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Δεν έχω δοκιμάσει το s4 mini αλλά το G2 mini έχει πολύ αδύναμο πομποδέκτη wifi. Η σύζυγος πασχίζει να βρει σήμα στον ίδιο όροφο με το router, ενώ άλλες συσκευές συνδέονται κ με καλές ταχύτητες κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts