Jump to content

Lg g2 mini vs Samsung s4 mini

D_Angelos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για πείτε τη γνώμη σας .Χρηση όχι φοβερή,φωτογραφίες και κάνα παιχνιδι και viber..

Ευχαριστώ πολύ

Για πείτε τη γνώμη σας .Χρηση όχι φοβερή,φωτογραφίες και κάνα παιχνιδι και viber..

Ευχαριστώ πολύ

για φωτο ειναι καλυτερο το g2 mini, ενω γενικα εχει καλυτερα σπεκς. νομιζω λυθηκε η απορια σου. στην ιδια τιμη ομως παιρνεις πολυ καλυτερα κινητα(xiaomi mi3).

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

για φωτο ειναι καλυτερο το g2 mini, ενω γενικα εχει καλυτερα σπεκς. νομιζω λυθηκε η απορια σου. στην ιδια τιμη ομως παιρνεις πολυ καλυτερα κινητα(xiaomi mi3).

Έχω συγκεκριμενα που μπορω να διαλεξω και ξεχωρισα αυτά γιαβαυτο Ρώτησα,τνχ

Έχω συγκεκριμενα που μπορω να διαλεξω και ξεχωρισα αυτά γιαβαυτο Ρώτησα,τνχ

τοτε το g2 mini, που για εμενα εχει και καλυτερο design :)

could you do it again?

g2 mini πιο φρέσκο με μεγαλύτερη οθόνη και πολυ καλή αυτονομία. απλώς εχει λιγότερη ραμ απο το s4 mini

Ειναι περιεργη η επιλογη.. Στο g2 mini θα δεις διαφορα στην αυτονομια αισθητη.. Αντίθετα στο s4 θα ειναι εμφανεστατη η υπαρξη exta 500mb ram.. Εγω θα διαλεγα s4 mini που το ειχα κιολας.. Τωρα εχω G2 (αλλα οχι mini)

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

Ειναι περιεργη η επιλογη.. Στο g2 mini θα δεις διαφορα στην αυτονομια αισθητη.. Αντίθετα στο s4 θα ειναι εμφανεστατη η υπαρξη exta 500mb ram.. Εγω θα διαλεγα s4 mini που το ειχα κιολας.. Τωρα εχω G2 (αλλα οχι mini)

τα 500mb ram χρειαζονται λογω του bloatware.

could you do it again?

Κι εγώ θα σου πρότεινα το G2 Mini. Μπορεί το S4 Mini να έχει περισσότερη RAM, αλλά είναι λίγο πιο βαρύ απ' το LG. Πρακτικά βέβαια δεν έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους..

G2 mini γιατι εχει μεγαλυτερη οθονη,ειναι πιο καινουριο,γιατι εχει μεγαλυτερη μπαταρια και γιατι το λογισμικο της LG ειναι ελαφρυτερο απο αυτο της Samsung.

G2 mini γιατι εχει μεγαλυτερη οθονη,ειναι πιο καινουριο,γιατι εχει μεγαλυτερη μπαταρια και γιατι το λογισμικο της LG ειναι ελαφρυτερο απο αυτο της Samsung.

+1 και από εμένα και θα προσθέσω και την κάμερα που είναι αρκετά καλή στο Lg

Δεν έχω δοκιμάσει το s4 mini αλλά το G2 mini έχει πολύ αδύναμο πομποδέκτη wifi. Η σύζυγος πασχίζει να βρει σήμα στον ίδιο όροφο με το router, ενώ άλλες συσκευές συνδέονται κ με καλές ταχύτητες κιόλας.