kristi30837 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω κινητό.Μπορώ να διαθέσω μέχρι 150 ευρώ..έχω στο μυαλό μου το lG OPTIMUS L9 II..Είναι σωστή επιλογή;;Πια συσκευή είναι η καλύτερη κατά την γνώμη σας με αυτά τα λεφτά διότι δεν γνωρίζω και πολλά..Είναι αξιόπιστο να κάνω αγορά κινητού μέσω skroutz;Σε περίπτωση αγοράς μεσώ skoutz άμα υπάρξει πρόβλημα με την συσκευή τι κάνουμε;;Ευχαριστώ περιμένω απάντηση :) το lenovo A536?στα 150 αγορα απο εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. September 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 LG Optimus l9 II vs IPHONE 4S πιο αξίζει να αγοράσω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) χαχαχαχα εδώ στα μέρη μας τα αφήνουμε και τα κλειδιά από το αυτοκίνητο και το κινητό :)το LG είναι πανέμορφο άμα είναι και αξιόπιστο πολύ ωραία γιατί μου έχει μπει στο μάτι κανείς δεν έχει LG εδώ :) αυτο ονομαζεται καγκουρια και δεν νομιζω να εχει να κανει με τα μερη σας :lol: Χωρις παρεξηγηση ετσι :P LG Optimus l9 II vs IPHONE 4S πιο αξίζει να αγοράσω;; Λοιπον προφανως οταν λες iphone 4s εννοεις μεταχειρισμενο μιας και ξεφευγεις απο το budget που ειχες θεσει στην αρχη. Eαν οντως οπως λες το θελεις για λιγο ιντερνετ και για νατο αφηνεις στο τραπεζι νομιζω οτι το iphone θα την κανει την δουλεια του και μαλιστα στο επακρον,τα LG απο την αλλη οσα εχουν πεσει στα χερια μου η σε φιλων μου ειναι σκυλια αν και τρωνε καποια κολληματα και το συγκεκριμενο ειναι Value for money. Στην θεση σου θα πηγαινα στο LG μονο και μονο για να παρω κατι καινουριο και οχι μεταχειρισμενο.Αλλα πρωσοπικα θεωρω οτι και τα 2 μπορουν να σε καλυψουν. Edited September 17, 2014 by Aimar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. September 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 :lol: χαχαχα εδώ τότε όλοι καγκουρες είναι ανεξάρτητα απο την ηλικία :p εγώ το θέλω για λίγο Internet και θέλω να κρατάει η μπαταρία..ακούω για προβλήματα που βγάζει το LG L9 II η μπαταρία πως δεν κρατάει ένα τρίξιμο σε τέτοια περίπτωση τι πρέπει να κάνω για να γίνει αντικατάσταση;;και άμα γνωρίζεις πιο ειναι πιο όμορφο απο κοντά μαύρο ή άσπρο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. September 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 αυτή την εβδομάδα θα προχωρήσω στην αγορά κινητού..εχθές είδα στο επίσημο φορουμ LG Optimus L9 II ότι δεν αξίζει η αγορά αυτού του κινητού..θέλει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων 1 φορά την εβδομάδα,κολάι,δεν αλλάζει η φωτογραφία της αρχικής οθόνης..samsung galaxy s3 mini μήπως είναι καλύτερη επιλογή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 αυτή την εβδομάδα θα προχωρήσω στην αγορά κινητού..εχθές είδα στο επίσημο φορουμ LG Optimus L9 II ότι δεν αξίζει η αγορά αυτού του κινητού..θέλει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων 1 φορά την εβδομάδα,κολάι,δεν αλλάζει η φωτογραφία της αρχικής οθόνης..samsung galaxy s3 mini μήπως είναι καλύτερη επιλογή;; τίποτα απ ολα αυτά που αναφέρεις δεν εχω συναντήσει στο δικό μου l9ii το s3mini ειναι αρκετά κατώτερη συσκευή απο το lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. September 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 σε τι χρώμα το έχεις;;(γιατί είπε κάποιος ότι μαύρο είναι η παρτίδα προβληματικά)πόσο καιρό το έχεις;;από πιο κατάστημα το πείρες;;είναι η πρώτη φορά που θα παραγγείλω μέσω ίντερνετ..άκουσα ότι στέλνουν ανοιχτά κουτιά να τους τονίσω ότι θέλω να είναι σωστά σφραγισμένο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 σε τι χρώμα το έχεις;;(γιατί είπε κάποιος ότι μαύρο είναι η παρτίδα προβληματικά)πόσο καιρό το έχεις;;από πιο κατάστημα το πείρες;;είναι η πρώτη φορά που θα παραγγείλω μέσω ίντερνετ..άκουσα ότι στέλνουν ανοιχτά κουτιά να τους τονίσω ότι θέλω να είναι σωστά σφραγισμένο ; μαύρο εχω αγορασμένο απο τα public αρχές Ιουλίου. κανένα θέμα δεν έχω εκτός απο ενα πολύ μικρο τρίξιμο στο καπάκι πίσω ψηλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremakakao Δημ. September 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 θα παραγγείλω Δευτέρα..τι χρώμα είναι ωραιότερο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 θα παραγγείλω Δευτέρα..τι χρώμα είναι ωραιότερο;; αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα, όποιο σου αρέσει περισσότερο. εμένα μου αρέσει το μαύρο ας πούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts