one_tree_hill Δημοσιεύτηκε September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 5, 2014 Είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς γίνεται συσκευές με τετραπύρηνους και οκταπύρηνους επεξεργαστές να αγκομαχάνε και να μη σηκώνουν άνετα το Android. Για παράδειγμα θα θέσω 2 συσκευές που είναι (στα χαρτιά τουλάχιστον) η μέρα με τη νύχτα. Huawei Ascend P6 και Sony XPERIA M. Και τα 2 σε JellyBean, το πρώτο 4πύρηνο, το 2ο διπύρηνο, το 1ο 2GB RAM και το 2ο 1GB νομίζω. Το Μ είναι πολύ πιο smooth και αστραπιαίο και είναι διπύρηνο. Γιατί έτσι; Πώς γίνεται το iPhone 4, κινητό 4ετίας, να σηκώνει πλέον ικανοποιητικότατα iOS 7 που χτίστηκε με βασικό γνώμονα 64άρη επεξεργαστή και πώς γίνεται το S4 με 1.90Ghz να έχει λαγκαρίσματα εδώ κι εκεί; Συγγνώμη αν το ύφος μου φαίνεται εκνευρισμένο, αλλά πραγματικά απορώ. Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος γνώστης, με τεχνολογικούς όρους, αν είναι δυνατόν, για να το κατανοήσω πλήρως. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Το android σαν καθαρό android (kitkat 4.4.4) τρέχει σχεδόν τέλεια στον Galaxy S μου με 512mb μνήμη και 1Ghz στον μονό επεξεργαστή.Άν του βάλω μία επίσημη GingerBread (2.3.6) της Samsung με τον Touchwiz + bloatware σέρνεται ασύστολα. Πιό απλή εξήγηση δεν μπορώ να σου δώσω.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 καταρχάς επεξεργαστής του p6 είναι σχετικά αδύναμος οστε να έχει καλύτερη αυτονομία και δεύτερον το launcher της Huawei είναι σχετικά χάλια (τώρα με το emotion ui 3.0 έγινε καλός αλλά το p6 δεν το έχει). Βάλε Apex launcher από το market και lag είναι παρελθόν. Oso για το ios άλλο παραμύθι εδώ, εφόσον ούτε services έχει σαν ένα σωστό λογισμικό ούτε σωστό multitasking κλπ καταναλώνει πολύ λιγότερους πόρους, ναι μεν καλό ακούγεται αλλά δεν καλύπτει κάποιον που θέλει κάτι παραπάνω από την συσκευή του. +4 πύρινος από 4 πύρινο διαφέρει κατά πολύ λ, πχ έχω στο κινητό μου Snapdragon 800 (zte nubia z5s) και το xperia m2 έχει Snapdragon 400 και τα 2 4 πυρήνα αλλά μέρα με την νύχτα ένα με το άλλο το cpu του zte τουλάχιστον 10 20 φορές ποιο φυνατο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefty12 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς γίνεται συσκευές με τετραπύρηνους και οκταπύρηνους επεξεργαστές να αγκομαχάνε και να μη σηκώνουν άνετα το Android. Για παράδειγμα θα θέσω 2 συσκευές που είναι (στα χαρτιά τουλάχιστον) η μέρα με τη νύχτα. Huawei Ascend P6 και Sony XPERIA M. Και τα 2 σε JellyBean, το πρώτο 4πύρηνο, το 2ο διπύρηνο, το 1ο 2GB RAM και το 2ο 1GB νομίζω. Το Μ είναι πολύ πιο smooth και αστραπιαίο και είναι διπύρηνο. Γιατί έτσι; Πώς γίνεται το iPhone 4, κινητό 4ετίας, να σηκώνει πλέον ικανοποιητικότατα iOS 7 που χτίστηκε με βασικό γνώμονα 64άρη επεξεργαστή και πώς γίνεται το S4 με 1.90Ghz να έχει λαγκαρίσματα εδώ κι εκεί; Συγγνώμη αν το ύφος μου φαίνεται εκνευρισμένο, αλλά πραγματικά απορώ. Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος γνώστης, με τεχνολογικούς όρους, αν είναι δυνατόν, για να το κατανοήσω πλήρως. Εκτός από τις επιδόσεις του SoC παίζει ρόλο το γενικότερο hardware της κάθε συσκευής αλλά και το software που φοράει. Απλά πράγματα. ;) Παράθεση You can do anything, but not everything. —David Allen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Καταρχας οι πυρηνες δε λενε τιποτα απολυτως :) Παιζει τεραστιο λογο η ποιοτητα αυτων, τρανο παραδειγμα καποιοι αδυναμοι 4&8πυρηνοι ΜΤΚ Απο κει και περα, ειναι τι βελτιωσεις στο λογισμικο εχει κανει ο καθε κατασκευαστης. Το AOSP τρεχει νερο γιατι ειναι ΑΔΕΙΟ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Καταρχας οι πυρηνες δε λενε τιποτα απολυτως :) Παιζει τεραστιο λογο η ποιοτητα αυτων, τρανο παραδειγμα καποιοι αδυναμοι 4&8πυρηνοι ΜΤΚ Απο κει και περα, ειναι τι βελτιωσεις στο λογισμικο εχει κανει ο καθε κατασκευαστης. Το AOSP τρεχει νερο γιατι ειναι ΑΔΕΙΟ Νομίζω πάντως ότι οι MTK δεν είναι τόσο πίσω πλέον, τουλάχιστον στις μετρήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Νομίζω πάντως ότι οι MTK δεν είναι τόσο πίσω πλέον, τουλάχιστον στις μετρήσεις. Τα καινουργια μοντελα της οχι, ειναι σχεδον κορυφαια, αν και ακομα εχει θεματακια με την GPU, σε σχεση με την Adreno τουλαχιστον... Ειχα στο μυαλο μου κατι σε 6572 αν θυμαμαι καλα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Αν ο κατασκευαστής βάλει αδύναμο cpu, τι να σου πει ο ένας και οι δύο πυρήνες κλπ... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Τα καινουργια μοντελα της οχι, ειναι σχεδον κορυφαια, αν και ακομα εχει θεματακια με την GPU, σε σχεση με την Adreno τουλαχιστον... Ειχα στο μυαλο μου κατι σε 6572 αν θυμαμαι καλα :) Παλαιότερα όντως, τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Σίγουρα, οι Adreno υπερέχουν λίγο των αντίστοιχων GPU των MTK, αλλά η μεταξύ τους διαφορά έχει μειωθεί πάρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Αν ο κατασκευαστής βάλει αδύναμο cpu, τι να σου πει ο ένας και οι δύο πυρήνες κλπ... να ξελαφρώσει το λογισμικό δεν θα ήταν λογικό ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 να ξελαφρώσει το λογισμικό δεν θα ήταν λογικό ;;; ας το κανει. ακομα και το στοκ android θα ειναι too heavy για ενα αδυναμο επεξεργαστη. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 οπότε το λειτουργικό είναι από μόνο του βαρύ οπότε γιατί δεν δοκιμάζουν να φορέσουν κάτι ποιο ελαφρύ τότε για να δουλεύουν απροβλημάτιστα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 οπότε το λειτουργικό είναι από μόνο του βαρύ οπότε γιατί δεν δοκιμάζουν να φορέσουν κάτι ποιο ελαφρύ τότε για να δουλεύουν απροβλημάτιστα ; Γιατι αν βαζαν ολοι το ιδιο pure Android δυσκολα θα ξεχωριζε καποιος.Προσπαθουν με καθε τροπο να σε κερδισουν σαν πελατη. Οποτε ο ενας βαζει τον touchwiz,ο αλλος το sense κτλ. και πετανε και ο καθενας τις δικες του εφαρμογες μεσα για να γουσταρεις και να την βρισκεις με αυτο που αγορασες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 οπότε παραμυθάκι το ότι είναι από τα καλύτερα λειτουργικά και με ανοιχτό κώδικα αφού δεν μπορείς να αφαιρέσεις της εργοστασιακές άχρηστες εφαρμογές οι οποίες είναι ΚΑΙ κλειδωμένες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) οπότε παραμυθάκι το ότι είναι από τα καλύτερα λειτουργικά και με ανοιχτό κώδικα αφού δεν μπορείς να αφαιρέσεις της εργοστασιακές άχρηστες εφαρμογές οι οποίες είναι ΚΑΙ κλειδωμένες Εκτός από rout, custom rom, μπορείς να κάνεις και μια απλή απενεργοποιηση των εφαρμογών που δεν θες. Edited September 6, 2014 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Εκτός από ρουζ, custom rom, μπορείς να κάνεις και μια απλή απενεργοποιηση των εφαρμογών που δεν θες. και γιατί να μην τους αφαιρέσω ή ακόμα καλύτερα να μην περάσω custom rom και απλά να τους διαγράψω ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 και γιατί να μην τους αφαιρέσω ή ακόμα καλύτερα να μην περάσω custom rom και απλά να τους διαγράψω ;;;;; Δεν είπα κάτι διαφορετικό. Μπορείς και να μην μπλέξει με αυτά και απλά να κάνεις απενεργοποιηση. Το γιατί είναι σίγουρα ότι το δεύτερο είναι πολύ πολύ πιο απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 οπότε το λειτουργικό είναι από μόνο του βαρύ οπότε γιατί δεν δοκιμάζουν να φορέσουν κάτι ποιο ελαφρύ τότε για να δουλεύουν απροβλημάτιστα ; η δυνατότητες που προσφέρει τότε πρέπει να της κόψει μόνο έτσι θα ελαφρινει... είναι σαν να λες να τα xp είναι παναλαφρα τα γουστάρω, και τα 7 βαριά και ας προσφέρουν περισσότερα. Android είναι ένα πλήρες λειτουργικό με πολύ φορτωμένο πυρήνα που φτάνει τα desktop os, και τρέχουν αρκετά services πίσω για χίλια δυο πράγματα, έτσι όχι δεν μπορεί να ελαφρινει και άλλο χωρίς να χάσει από λειτουργίες η από γραφικά.) για pure Android μιλάω πάντα, τώρα αν μιλήσουμε για Tw της Samsung αυτό έχει τόσο χαλί που θέλει rewrite, το ίδιο και Sony timescape, υπόλοιποι απλός μικρές αλλαγές και βελτιώσεις σηκώνουν) ΔΥΣΤΥΧΏΣ Android είναι το μοναδικό Mobile OS (εν ζωή) που προσφέρει αυτή την πληρότητα. (παλιότερα ήταν meego και Windows Mobile) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) 5/9/14' άνοιξε τέτοιο θέμα χαχα.Τουλάχιστον αιφον/ικό θα το έλεγα χαχα, δεν υπάρχει ούτε ένα μονοπύρινο που να έχει πρόβλημα με αντρόιτ χαχα το μόνο πρόβλημα είναι στα bloatware της κάθε εταιρίας δηλαδή γιατρός που δεν ξέρουν, τα'σκουπίδια'εφαρμογές που τους πετάνε μέσα, να ήταν το θέμα πριν κάνα 2 2,5 χρόνια να πω μάλιστα, χεχε ωραία αστεία όμως οφείλω να παραδεχτώ χαχαχα καιρό έχω να γελάσω έτσι ας το καλό σου φίλε...χαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα ωραίος και επίκαιρος χαχαχαχαχαχαχα Καλή τύχη χαχαχαχαχαχα.....χα...χαχαχα Edited September 22, 2014 by sikuonas Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 ΔΥΣΤΥΧΏΣ Android είναι το μοναδικό Mobile OS (εν ζωή) που προσφέρει αυτή την πληρότητα. (παλιότερα ήταν meego και Windows Mobile) Ξέχασες (επίτηδες) κάποιο ακόμα :) Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Προφανώς και όσοι μιλάνε για lag δεν έχουν χρησιμοποιήσει AOSP/CM Roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Γιατί έχουν τα άλλα πρόβλημα τουλάχιστον από την 4.2 και μετά όλα πάνε μία χαρά και ακόμα καλύτερα,4.3 και ακόμα καλύτερα 4.4 και πολύ ακόμα καλύτερα με την L, άσε που με ρούτ είσαι άρχοντας ούτως η άλλως με δεκάδες όμορφα και παραμετροποιήσιμα λειτουργικά Αυτό το θέμα είναι εντελώς άκαιρο, έπρεπε να είχε γίνει όταν το αντρόιτ ήταν ανώριμο, τότε θα είχαμε πααααααρα πολλά να πούμε, σήμερα τι να πούμε; Edited September 22, 2014 by sikuonas Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Δανείζομαι από φίλους του σάιτ για να σε βοηθήσω. οπως ειχα υποσχεθει ανοιγω αυτο το vs μεταξυ του iPhone 5s 32GB gold και του Νexus 5 16gb white<br /> <br /> δεν με ενδιαφερει να τα αγορασω μια και τα εχω και τα δυο,ομως ηθελα να μοιραστω την αποψη μου για τα κινητα αυτα μια και ειχα την τυχη να τα εχω.<br /> Τα χρησιμοποιησα ταυτοχρονα για ακριβως μια εβδομαδα,στο ιδιο δικτυο,με συνδεση internet και στα δυο.To Nexus ειναι αγορασμενο στις 9.1.14 ενω το iPhone πριν 10 μερες.<br /> και τα δυο ειναι full stock χωρις καμμια αλλαγη,root,jailbreak,custom rom κλπ.Τιποτα.<br /> <br /> δεν χρησιμοποιουσα iPhone απο τις 8.1.2014 που εδωσα το 5αρι μου και αγορασα το Nexus<br /> ειχα μεινει στην 7.0.χ χωρις jb<br /> <br /> εχουμε λοιπον <br /> <br /> 1.Ποιοτητα κατασκευης. <br /> δεν υπαρχει συγκριση…αρτια στο iPhone με τελεια υλικα ,φινιρισμα και χαιρεσαι να το βλεπεις και να το αισθανεσαι στο χερι σου (δεν θελω σχολια… :lol: )<br /> αντιθετα στο nexus εχουμε στο μεν μαυρο ομορφα υλικα αλλα στο ασπρο απλο πλαστικο γυαλιστερο που γρατζουνιεται σαν το 3gs.Αν βαλω και τα πληκτρα στο Ν5 μαλλον τοτε δεν εχει τυχη…αρα καθαρη νικη στο iPhone.<br /> 2.Ακουστικο / Ηχειο<br /> ελαααχιστα πιο δυνατο στο Nexus το ακουστικο…αλλα πιο δυνατο στο iPhone το ηχειακι…με πολυ ανωτερο ηχο…<br /> 3.Φωτογραφικη μηχανη…<br /> δεν εχω βγαλει φωτο vs να τις βαλω διπλα γιατι βαριεμαι.αυτο που καταλαβα ειναι οτι την μερα το Nexus βγαζει εφαμιλλες φωτογραφιες με το 5s αλλα την νυχτα εχουμε ενα μικρο θεματακι…ομοιως με τα video .Εδω η google πρεπει να κανει ενα καλο update γιατι αλλιως βλεπω να μενει πισω.<br /> 4.Σημα…<br /> ναι το 5s ειναι ανωτερο στο σημα…μαλιστα ειναι αρκετα ανωτερο στο να πιανει σημα και να μενει στο σημα αυτο.Το εχω δοκιμασει στον χειροτερο χωρο,σπιτι μου και εκει πλεον ξερω πως συμπεριφερεται καθε κινητο.Απο την αλλη δυστυχως δεν μπορω να επιλεξω το 2g αποκλειστικα στο iPhone.Eτσι εχουμε κατι το αστειο.Σε νησια που το 3g ειναι ανυπαρκτο ( δεν μιλαω για LTE ) to nexus συμφερει αλλα αν καποιος εχει καλο σημα 3g τοτε ανωτερο και πιο σταθερο το iPhone5s.<br /> Απο την αλλη αν καποιος εχει LTE πιστευω ειναι πολυ ομοια στην χρηση αλλα και παλι ειναι ελαχιστα πιο σταθερο το iPhone5s.<br /> Απο την αλλη μην ξεχναμε βεβαια το SAR που εχει το iPhone και δικαιολογει την υπεροχη του,αλλα στην σταθεροτητα παιζει ρολο το λειτουργικο.<br /> 5.Μπαταρια.<br /> ανωτερη παλι του iPhone.To 5s βγαζει ανετα 3 με 4 ωρες αποκλειστικα με 3g/LTE και 6 ωρες με wifi και χρηση κλασσικη χωρις παιχνιδια…Ανετα δε βγαζει μια μερα.<br /> Το nexus αν βαλεις 3g.LTE εισαι στις 2,5 ωρες οθονη περιπου ενω με wifi εισαι στις 4+ Μιλαω αποκλειστικα με stock…μια και με custom kernel αλλαζει αρδην .<br /> 6.Οθονη…<br /> γωνια θεασης,φωτεινοτητα, και παλι το iPhone ειναι ανωτερο….ομως σε αποδοση χρωματων,ομοιομορφια στο ασπρο στην οθονη,και εννοειται εμπειρια θεασης και χρησης…εχουμε δυο κοσμους….το 2010 και το 2014…Ακομα και το touch ειναι πλεον ομοιο αν οχι ανωτερο στο Nexus.Τα χρωματα ειναι κρυα ομορφα,χωρις υπερβολες….αντιθετα σαν κιτρινισμενα στο iPhone…και αυτο ειναι επιλογη μια και για να περασουν στις IGZO πρεπει να συνηθισουν τους πελατες τους απο τωρα.(ειναι ελαφρα πιο κιτρινες).<br /> 7.λειτουργικο….<br /> θα πει καποιος εδω ειναι θεμα προσωπικης επιλογης…ΔΕΝ συμφωνω…το να κανεις κατι με 2 ταπ στο android και με 5/8 στο iphone δεν ειναι επιλογη ειναι κατι το υποδεεστερο.<br /> Ειναι πιο eye candy το iOS? Σιγουρα ειναι!!!!!Δεν ειναι ομως πιο ευχρηστο.Θα πω αυτο που λεω χρονια.Ξερεις τι θελεις και θελεις τα παντα απο το κινητο σου;Τοτε μονο το android μπορει να σου δωσει επιλογες….αν ομως εισαι αρκετα συνειδητοποιημενος ωστε να θελεις μονο 10 πραγματακια τοτε ναι εισαι οκ με το iPhone, εγω δεν εχω κανενα θεμα…Ομως πλεον ουτε εγω που κανω πραγματικα λιγα με το κινητο δεν ανεχομαι καποιες αγκυλωσεις.Ακομα και αν χρησιμοποιω iPad και Mac.<br /> <br /> στο τελος της ημερας,αν και τα δυο τα εχεις σε θηκη ,πραγμα που στο iphone ειναι σιγουρο μια και ειναι ευαισθητο,τοτε παιζει ρολο η μπειρια χρησης αφου βασικα στο χερια σου εχεις μια θηκη και ενα κινητο.<br /> Εκει, νικαει αποκλειστικα το Nexus για 2 πραγματακια….οθονη και λειτουργικο.<br /> ναι…η οθονη του nexus ειναι απολαυση το ιδιο και το λειτουργικο,οχι τοσο ομορφο αλλα σιγουρα πιο ευχρηστο και τελικα πιο γρηγορο και πιο πληρες…<br /> Αυτο συμβαλει στην τελικη εμπειρια χρησης ανωτερα απο το σημα,την μπαταρια και την ποιοτητα ή την καμερα ανωτερα ακομα και απο τις εφαρμογες.<br /> Στο τελος των 6 ημερων καταληγω οτι το nexus το εψαχνα σε ταξιδι να βρω οδους λογω οθονης,για να στειλω files ,για να χρησιμοποιησω το gps για να διαβασω τα αρθρα τις ειδησεις και ενα μικρο ebook και για να γραψω τα mails μου…<br /> <br /> και αυτο γιατι η οθονη του iPhone ειναι μικρη.Πολυ μικρη.Εως δυσχρηστη.<br /> Κριμα γιατι ειναι ανωτερη υλοποιηση στα σημεια…μια συσκευη με κλινικη λεπτομερεια και χειρουργικη ποιοτητα και λειτουργια,αλλα λιγη.<br /> <br /> σε καποιους μηνες η google πρεπει να αλλαξει πολλα για να εχει ακομα το καλυτερο τελικα κινητο,μια και τωρα κερδιζει λογω οθονης και λειτουργικου…Θα την βοηθουσε να γυαλισει ακομα πιο πολυ το UI και να φτιαξει πιο ποιοτικη συσκευη και καλυτερη μπαταρια.<br /> και σε καποιους μηνες η apple πρεπει απλα να φτιαξει ενα κινητο με οθονη 4,7+.<br /> <br /> να γιατι τοτε ,αν ακομα συμπραττω,θα περασω παλι σε iPhone.<br /> μεχρι τοτε ομως…ok google….<br/> ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακόμα ένα δανεικό από φίλο, Παρα πολυ καλο συγκριτικο.δεν εχω αποψη για οθονη κλπ του νεξους μιας και δεν τοχω δει.αλλα οσον αφορα τα λειτουργικα θα συμφωνησω.πιανω τον εαυτο μου να σερφαρω,να κοιτω μειλ,ειδησεις και ολα τα "ιντερνετικα" με το ipad αλλα οταν θελω να προωθησω ενα μειλ ή να στειλω πολλες φωτο στο κινητο της γυναικας μου να χρησιμοποιω το optimus g.ακομη και οταν θελω να γραψω μια σημειωση πανω σε φωτο ή οσο βλεπω κατι στο νετ να σημειωσω στην οθονη πχ εναν αριθμο τηλεφωνου τραβαω το qslide της lg ,σημειωνω ήχωριζω την οθονη στα δυο (multitasking) και σημειωνω.την ταχυτητα του ιος ως ωρας δεν την φτανει τιποτα.αλλα τις ευκολιες του αντροιντ πραγματικα μου λυνουν τα χερια.περιμενω την 4.4 για να κρινω καλυτερα.<br /> <br /> Υγ:τωρα απαντω απο το lumia 620 (το λεω για να δειξω πως δεν εχω κολληματα και διαλεγω καθε φορα αυτο μου ικανοποιει τις αναγκες μου.χωρις φανμποισμους).<br /> <br /> Υγ2:ας μη γινει flame το θεμα...<br/> ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το τελευταίοκαι ελπίζω να σε βοήθησα, έχεις λάθος μάλλον κάνει, άλλο θέμα έπρεπε να ανοίξεις η έτσι νομίζω εγώ; Δημήτρη επιστρέφω αύριο στην βάση μου στεναχωρημενος γιατί θα εχω μαζι μου το iphone5s και οχι το HTC one M8.<br /> Αυτο προκύπτει απο την δική μου συμβίωση με τις δυο παραπάνω συσκευές. <br /> <br /> Το iphone ειναι ξεπερασμένο σχεδόν παντού και σώζεται απο τον εξελιγμένο τεχνικά επεξεργαστη και την ποιότητα των υλικών. <br /> Αν ανεβάσω βίντεο κάνοντας τα ίδια πράγματα στο iPhone 5s και στο Nexus ......4 που κοντεύει 2 χρονών θα καταλάβετε την απογοήτευση μου.<br /> <br /> Το 5s ειναι γρήγορο οσο χρησιμοποιείς τις εφαρμογές που εχουν ηδη χρησιμοποιηθει πριν. <br /> Στο browsing είναι γρήγορο άλλο οχι πιο γρήγορο απο τα αντίστοιχης αξίας android συσκευές.<br /> <br /> Τα τεστ τα έκανα με χρονομετρηση γιατι οταν ανοιγεις ταυτόχρονα την ιδια σελίδα σε δυο συσκευές συνδεδεμενες στο ιδιο wifi, το αποτέλεσμα ειναι πλασματικό. Όποια απο τις δυο συσκευές "αρπάξει" πρώτη, παίρνει το μεγαλύτερο ποσοστό της δύναμης του router και οταν οι διαφορές στο άνοιγμα ειναι δέκατα του δευτερολεπτου αδικείται κάποια απο τις δυο. Στην προκειμένη περίπτωση το iphone ειδικά στo youtube.<br /> <br /> H μεγαλύτερη απογοήτευση στο iphone ειναι το touch στην οθόνη, που εκτός απο την περιοχή του πληκτρολόγιου που οπως ειναι γνωστό έχει αυξημένη ευαισθησία, στα υπόλοιπα σημεία χρειάζεται ακριβές και πιο δυνατό πάτημα απ οτι το S4, το Note 8, το Nexus 4 και το HTC One Μ8 που χρησιμοποιώ-ούσα.<br /> Το συνήθισα πλέον αλλά τις πρώτες μέρες είχα πολλά αποτυχημένα πατήματα καθως πατούσα οπως στις άλλες συσκευές μου.<br /> <br /> Για μένα η apple δεν έχει μόνο να αυξήσει το μέγεθος της οθόνης. <br /> Δυστυχώς το ios με το 7.Χ.Χ παρουσιάζει συμπτώματα android 2.3.Χ, με αστάθειες, κρασαρισματα, αδικαιολογητη κατανάλωση εξ αιτίας σκαλωματος εφαρμογών, ανάγκη reboot κλπ.<br /> <br /> Δεν μιλώ για ελείψεις γιατί εγω δεν εχω, λογο JB. Οπως δεν εχω και προβλήματα σαν αυτα που αναφέρω παραπάνω.<br /> Χρειάζεται λοιπόν μια γενική ανανέωση. Software, οθόνης, και εξωτερικής σχεδίασης. Και το βασικότερο: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ RAM για να μένουν περισσότερες εφαρμογές σε φάση ετοιμότητας. <br /> <br /> Πιστεύω οτι θα γίνουν ολα αυτα στο iphone 6 γιατι βρίσκεται σε σημείο καμπής.<br /> <br /> @@ stefanos_ma<br /> Η ποιότητα κατασκευής του M8 ειναι ανώτερη του 5s παντού.<br/> Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) η Google πουλάει υπηρεσίες(είναι κορυφαία σ' αυτό)ούτε λειτουργικά ούτε κινητά το android (και ο chrome)είναι η πλατφόρμα μέσω της οποίας διαθέτει τις υπηρεσίες της κακά τα ψέματα κανένας δεν θα έδινε λεφτά για smartphone που δεν θα παρείχε υπηρεσίες καθημερινότητας η Apple έχει πρωτοποριακές ιδέες αλλά λόγω της µονοπωλιακής διάθεσης του συστήματος της θα πάθει ότι έπαθε με τους mac http://el.wikipedia.org/wiki/Macintosh η microsoft πουλάει λειτουργικό(κανένας δεν πληρώνει σήμερα ) και προγράμματα οι προσπάθειες να πάρει από την google μερίδιο στην παροχή υπηρεσιών μέχρι στιγμής ήταν πλήρως αποτυχημένες όπως και στην κατασκευή συσκευών Edited April 30, 2015 by sergyma Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts