nekrosouvlaki Δημοσιεύτηκε September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 5, 2014 Καλημέρα. Όσο καλή μπορεί να είναι. Χθες το βράδυ γυρίζοντας και μπαίνοντας στο ίντερνετ απο σταθερό η/υ μου πετούσε συνέχεια διαφημίσεις παντού σε σημείο που δε μπορουσα να διαβασω. Μου λέει ο αδερφός μου ότι κάποιος σε ένα φόρουμ έβαλε ένα λινκ για να δείτε λέει κάτι φωτογραφίες. Πάτησε ο αδερφός μου στο λινκ. Εκεί ξεκινάνε όλα. Έχει κολλήσει ιό και μάλλον βαρβάτο. Επειδή το eset που είχα μόλις είχε λήξει για κακή μου τυχη κατεβάζω απο γνωστή και τεσταρισμένη ιστοσελίδα ένα φόρουμ που μπαίνω χρόνια κατεβάζω το malware byte. Το τρέχω και βρίσκει κάμποσπυς ιούς και εκεί που πάω να πατήσω διαγραφή των ιών κολλάει ανελέητα και δεν κάνει τίποτα για ωρα. Κάνω επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Όλα μαύρα, μαύρη οθόνη, δεν βγάζει ούτε τα ασπρα γραμματα στην αρχη ουτε sm μπορώ να μπω. Κάποια στιγμή μετά απο 50 επανεκκινήσεις περίπου μπήκε στην επιφάνεια εργασίας αλλα κολλούσε και δεν έκανε τίποτα. Με όσο κουράγιο είχα προσπάθησα.να μπω σε ασφαλή λειτουργία μέσα απο τα windows. Βγαινει το εικονλιδοο και επιλέγω ασφαλής λειτπυργία κατα την επανεκκίνηση. Ξανα ανολιγει και πάλι τα ίδια. Εκεί που περίμενα να μπει με ασφαλή λειτπυργία δεν δείχνει τίποτα. Όλα μαύρα καμία απόκριση. Ουτε f8 πιάνει, ούτε winkey+R, ούτε τίποτα. Έβαλα και το δισκάκι των windows 7 μήπως και γίνει επιδιόρθωση αλλά δεν αναγνωρίζει ούτε αυτό. Δεν το διαβάζει. Δλδ ούτε φορμάτ μπορώ.να κάνω. Τι μπορώ.να κάνω εγώ άλλο λήπως και έχω πρόσβαση πριν πάω στον τεχνικό και μου πάρπυν τσάμπα λεφτά; Πιο πολύ με πεοράζει για τα αρχεία που έχω μέσα στο σκληρό και δεν θέλω να τα χάσω. Πήρα τηλ ο μου λένε μόνο για το σώσιμο αρχείων είναι 25€. Για φορμάτ λέει 50. Χαμένα λεφτά. Αφού έχω ξανα κάνει φορμάτ μόνη μου και εγλατάσταση λειτπυργικού εγώ.την κάνω δεν είναι τίποτα. Το θέμα είναι πως μπαίνω σε safe mode? .Πως μου αναγνωρίζει το δισκάκι; Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Βάλε τον δίσκο σε άλλο μηχάνημα , πάρε τα αρχεία που θες ,Καντο format, και μετα βάλτο και πάλι στο μηχάνημα σου και πέρασε windows. Φυσικά το αλλο μηχάνημα να έχει ενεργό antivirus. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) Καλημέρα. Όσο καλή μπορεί να είναι. Χθες το βράδυ γυρίζοντας και μπαίνοντας στο ίντερνετ απο σταθερό η/υ μου πετούσε συνέχεια διαφημίσεις παντού σε σημείο που δε μπορουσα να διαβασω. Μου λέει ο αδερφός μου ότι κάποιος σε ένα φόρουμ έβαλε ένα λινκ για να δείτε λέει κάτι φωτογραφίες. Πάτησε ο αδερφός μου στο λινκ. Εκεί ξεκινάνε όλα. Έχει κολλήσει ιό και μάλλον βαρβάτο. Επειδή το eset που είχα μόλις είχε λήξει για κακή μου τυχη κατεβάζω απο γνωστή και τεσταρισμένη ιστοσελίδα ένα φόρουμ που μπαίνω χρόνια κατεβάζω το malware byte. Το τρέχω και βρίσκει κάμποσπυς ιούς και εκεί που πάω να πατήσω διαγραφή των ιών κολλάει ανελέητα και δεν κάνει τίποτα για ωρα. Κάνω επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Όλα μαύρα, μαύρη οθόνη, δεν βγάζει ούτε τα ασπρα γραμματα στην αρχη ουτε sm μπορώ να μπω. Κάποια στιγμή μετά απο 50 επανεκκινήσεις περίπου μπήκε στην επιφάνεια εργασίας αλλα κολλούσε και δεν έκανε τίποτα. Με όσο κουράγιο είχα προσπάθησα.να μπω σε ασφαλή λειτουργία μέσα απο τα windows. Βγαινει το εικονλιδοο και επιλέγω ασφαλής λειτπυργία κατα την επανεκκίνηση. Ξανα ανολιγει και πάλι τα ίδια. Εκεί που περίμενα να μπει με ασφαλή λειτπυργία δεν δείχνει τίποτα. Όλα μαύρα καμία απόκριση. Ουτε f8 πιάνει, ούτε winkey+R, ούτε τίποτα. Έβαλα και το δισκάκι των windows 7 μήπως και γίνει επιδιόρθωση αλλά δεν αναγνωρίζει ούτε αυτό. Δεν το διαβάζει. Δλδ ούτε φορμάτ μπορώ.να κάνω. Τι μπορώ.να κάνω εγώ άλλο λήπως και έχω πρόσβαση πριν πάω στον τεχνικό και μου πάρπυν τσάμπα λεφτά; Πιο πολύ με πεοράζει για τα αρχεία που έχω μέσα στο σκληρό και δεν θέλω να τα χάσω. Πήρα τηλ ο μου λένε μόνο για το σώσιμο αρχείων είναι 25€. Για φορμάτ λέει 50. Χαμένα λεφτά. Αφού έχω ξανα κάνει φορμάτ μόνη μου και εγλατάσταση λειτπυργικού εγώ.την κάνω δεν είναι τίποτα. Το θέμα είναι πως μπαίνω σε safe mode? .Πως μου αναγνωρίζει το δισκάκι; Τι να κάνω; Προφανώς στο restart δεν προλαβαίνεις τα κουμπιά για να σου βγάλει το boot μενού. Κλείσε το μηχάνημα και άνοιξέ το πάλι, μπες στο bios και απλά βγες, έτσι κερδίζεις χρόνο στο να προλάβεις τον συνδυασμό πλήκτρων. Πάτησε F8 αμέσως με το που βγει από το bios, Επέλεξε Ασφαλή λειτουργία με δίκτυο και κατέβασε το Combofix, εαν ο ιός σου δίνει πρόσβαση στο ιντερνετ και γενικά στο δίσκο σου.. Ολα τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου (σκανάρισμα και επαναφορά). Εαν δεν γίνεται τότε με το cd μπαίνεις και επιδιορθώνεις το boot στα 7 τις γνωστές εντολές, systemroot, fixboot, fixmbr. Δεν υπάρχει περίπτωση ο συγκεκριμένος ιός να σου έχει χαλάσει το boot, αλλά εσύ με τα άπειρα ρεσετ. Εαν δεν γίνεται ούτε αυτό δοκίμασε με live cd linux (όποια έκδοση θέλεις) να μεταφέρεις τα αρχεία σου και στην συνέχεια μιας και θα είσαι εκεί με το gparted μπορείς να φορμάρεις ον δίσκο σου σαν καινούργιο. Τώρα αν τα 50 € που σου ζήτησαν για το φορματ είναι πεταμένα λεφτά, και έχεις μιλήσει με επαγγελματία και όχι με τον πιτσιρικά της γειτονιάς σου που με το ECDL !!! στήνει και δίκτυα, Be my guest. Προσπάθησε να το επαναφέρεις. Καλή δύναμη, εμείς πάντως έστω και δωρεάν, είμαστε εδώ. Edited September 5, 2014 by George_Kont Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. September 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) Δεν μπαίνει καν στα bios. Δεν εμφανίζει καν τη σελίδα με τα άσπρα γράμματα μητρικής ή την παύλα που αναβοσβήνει κλπ. Απο τη στιγμή που πατάω κουμπί να ανοιξει δείχνει μαύρο που δε κάνειαπολύτως τίποτα. Βάζω και το δισκάκι με τα windows μήπως κάνω αποκατάσταση αλλά δεν το διαβάζει καν. Δεν γυρνάει ο δίσκος. Νς βγαλώ τον σκληρό και να το βάλω σε άλλο μηχάνημα αλλα ποιο μηχάνημα. Είναι δύσκολο πρακτικά. Προσπαθώ διάφορες λύσεις κ τρόπους αλλα δε γίνεται τίποτα. Όσο στενεύουν τα περιθώρια το πολύ πολύ θα δώσω καιν20€. Να μου κάνουν back up τα αρχεία. Φορμάτ.εγώ έκανα μςχρι τώρα. Αλλά.εαν είναι όλα μαύρα και δέν bootαρει τι γίνεται βρε παιδιά; Σας ευχαριστώ. Edited September 5, 2014 by nekrosouvlaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Beep κάνει? Έλεγξε τα καλώδια μην έχει βγει κάποιο μετά άνοιξε το κουτί και πίεσε ελαφρά τις μνήμες μήπως έχουν ξεκουμπωσει. Έλεγξε το καλώδιο ωτου δίσκο σου και βγάλε την μπαταρία από την μητρική για 15 λεπτά . Τοποθέτησε την πάλι και άνοιξε το.... Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Δεν μπαίνει καν στα bios. Δεν εμφανίζει καν τη σελίδα με τα άσπρα γράμματα μητρικής ή την παύλα που αναβοσβήνει κλπ. Απο τη στιγμή που πατάω κουμπί να ανοιξει δείχνει μαύρο που δε κάνειαπολύτως τίποτα. Βάζω και το δισκάκι με τα windows μήπως κάνω αποκατάσταση αλλά δεν το διαβάζει καν. Δεν γυρνάει ο δίσκος. Νς βγαλώ τον σκληρό και να το βάλω σε άλλο μηχάνημα αλλα ποιο μηχάνημα. Είναι δύσκολο πρακτικά. Προσπαθώ διάφορες λύσεις κ τρόπους αλλα δε γίνεται τίποτα. Όσο στενεύουν τα περιθώρια το πολύ πολύ θα δώσω καιν20€. Να μου κάνουν back up τα αρχεία. Φορμάτ.εγώ έκανα μςχρι τώρα. Αλλά.εαν είναι όλα μαύρα και δέν bootαρει τι γίνεται βρε παιδιά; Σας ευχαριστώ. Οταν πατας το κουμπι να "αναψει" αρχιζουν να γυρνανε τα ανεμιστηρακια και δεν σταματανε ποτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. September 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Κάνει μπιπ κανονικά. Ακούγεται να δουλεύει η μητρική απλά.εγώ δε.βλέπω τίποτα στην οθόνη. Παίζει ο ιός να κάθισε πάνω σε κανένα αρχείο των windows. Το πήγα προς το παρόν για να μου σώσπυν τα αρχεία που με καίει. Περιμενω τηλ να μου πει αν γίνεται τελικά. Μετά όταν τον παραλάβω θα κάνω μόνη μου το φορμάτ. Αυτοί ζητάνε 30€. Το θέμα είναι μην είναι πάλι πλα μαύρα και δεν διαβάζει πάλι το cd των windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Αφου περνάει το POST (φαντάζομαι κάνει 1 beep έτσι;) η ερωτηση που μου έρχεται είναι:Κάρτα γραφικών έχεις; Παιζει να εχει βγει εκτός (δηλάδη να έχεις και hardware βλάβη που να μην σε αφηνει να εχεις εξοδο εικόνας). Βγάλτην και προσπαθησε με την vga card που λογικά έχει η motherboard σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. September 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Η κάρτα γραφικών είναι μια χαρά κουμπωμένη. Ευτυχώς μου έσωσε ο τεχνικός τα αρχεία απο τον σκληρό (πάλι καλά). Τα έλεγξε όλα και δεν έχουν κάποιο πρόβλημα λέει. Ίσως να έχει κάποιο θέμα το τροφοδοτικό ανεμιστηράκι λέει αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται να μην κάνει τίποτα σαν να είναι νεκρό τελείως. Δεν το δοκίμασε ακόμη αλλά απ'ότι μου είπε του φαίνεται περίεργο αφού όλα είναι μια χαρά.:blink: Δεν μπαίνει καν στα bios και δεν κάνει safe mode. Περίεργα πράγματα. Μου λέει να κάνω το φορμάτ και θα λυθεί. (ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΜΑΤ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΒΙΟS??) Χμμμμ περιμένω αύριο να πάρω απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Προφανώς η οθόνη σου και τα καλώδια της είναι εντάξει ? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Η κάρτα γραφικών είναι μια χαρά κουμπωμένη. :lol::lol::lol: Λάθος συννενόηση...εννοώ εκτός λειτουργίας (δηλαδή χαλασμένη) και όχι εκτός θυρας (ξεκουμπωτη...).Αφαιρεσε την τελείως και βάλε την onboard.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. September 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Προφανώς η οθόνη σου και τα καλώδια της είναι εντάξει ? H οθόνη λειτουργεί κανονικά. Απλά μπορεί να μπει στα windows, μου έδειξε επιφάνεια εργασίας μόνο μια φορά, αλλα δε μπορούσα να κάνω τίποτα, μόλις μετακινούσα το βελάκι κολλούσαν τα πάντα! :lol::lol::lol: Λάθος συννενόηση...εννοώ εκτός λειτουργίας (δηλαδή χαλασμένη) και όχι εκτός θυρας (ξεκουμπωτη...).Αφαιρεσε την τελείως και βάλε την onboard.. Ααα όχι δεν είναι η κάρτα διότι την έλεγξε ο τεχνικός και είπε ότι είναι όλα μια χαρά. Δεν τον βλέπω διατεθειμένο να το ψάχνει πάντως επειδή του ζήτησα να μου σώσει προς το παρών τα αρχεία με back up για να μην τα χάσω. Επειδή ξέρω πως δουλεύουν αυτοί θα μου πει "σου έκανα διάγνωση φέρε άλλα 30€ επειδή είχα ώρα και ασχολιόμουν". Απ'ότι λέει το εσωτερικό μέρος το κουτάκι του τροφοδοτικού είναι σε άσχημη κατάσταση και θέλει αλλαγή και θέλει 50€. Αλλά μου λέει πως του άνοιξε κανονικά, απλά μπήκε στα windows και απο κει και πέρα δεν κάνει τίποτα κολλάει. Με έχει μπερδέψει και μου τη δίνει πιο πολύ που δεν μου λέει πολλά για να αναγκαστώ να του πω "φτιάχτα" και να πάρει κανα 70άρι σύνολο. Γι΄'αυτό περιμένω να μου κάνει το buck up να τελείωνω απ'αυτό και μετά θα δω πως θα βρω την άκρη. Αν ήταν όμως το τροφοδοτικό ρε παιδιά θα άνοιγε και θα κολλούσε στα windows? Εδώ δε μπαίνει ούτε στα bios ούτε σε safe mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 H οθόνη λειτουργεί κανονικά. Απλά μπορεί να μπει στα windows, μου έδειξε επιφάνεια εργασίας μόνο μια φορά, αλλα δε μπορούσα να κάνω τίποτα, μόλις μετακινούσα το βελάκι κολλούσαν τα πάντα! Ααα όχι δεν είναι η κάρτα διότι την έλεγξε ο τεχνικός και είπε ότι είναι όλα μια χαρά. Δεν τον βλέπω διατεθειμένο να το ψάχνει πάντως επειδή του ζήτησα να μου σώσει προς το παρών τα αρχεία με back up για να μην τα χάσω. Επειδή ξέρω πως δουλεύουν αυτοί θα μου πει "σου έκανα διάγνωση φέρε άλλα 30€ επειδή είχα ώρα και ασχολιόμουν". Απ'ότι λέει το εσωτερικό μέρος το κουτάκι του τροφοδοτικού είναι σε άσχημη κατάσταση και θέλει αλλαγή και θέλει 50€. Αλλά μου λέει πως του άνοιξε κανονικά, απλά μπήκε στα windows και απο κει και πέρα δεν κάνει τίποτα κολλάει. Με έχει μπερδέψει και μου τη δίνει πιο πολύ που δεν μου λέει πολλά για να αναγκαστώ να του πω "φτιάχτα" και να πάρει κανα 70άρι σύνολο. Γι΄'αυτό περιμένω να μου κάνει το buck up να τελείωνω απ'αυτό και μετά θα δω πως θα βρω την άκρη. Αν ήταν όμως το τροφοδοτικό ρε παιδιά θα άνοιγε και θα κολλούσε στα windows? Εδώ δε μπαίνει ούτε στα bios ούτε σε safe mode. Προφανώς είναι στα τελευταία του. Αλλαξε το γρήγορα , μπορεί να σου κάψει όλο τον υπολογιστή :!::!: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. September 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Προφανώς είναι στα τελευταία του. Αλλαξε το γρήγορα , μπορεί να σου κάψει όλο τον υπολογιστή :!::!: Λες να είναι δηλαδή τροφοδοτικό μόνο; Το πρόβλημα ξεκίνησε τη μέρα που κατέβασε ιό ο αδερφός μου και πετούσε διαφημίσεις. Με το που έκανα καθαρισμό με malware και μου βρήκε τους ιούς έκλεισε και δεν άνοιγε. Έτσι έγινε όλο το θέμα. Μπορεί δλδ ο ιός να δημιουργησε πρόβλημα στο τροφοδοτικό; Απ'ότι πρόλαβα να δω ο ένας ιός πρέπει να ήταν worm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Λες να είναι δηλαδή τροφοδοτικό μόνο; Το πρόβλημα ξεκίνησε τη μέρα που κατέβασε ιό ο αδερφός μου και πετούσε διαφημίσεις. Με το που έκανα καθαρισμό με malware και μου βρήκε τους ιούς έκλεισε και δεν άνοιγε. Έτσι έγινε όλο το θέμα. Μπορεί δλδ ο ιός να δημιουργησε πρόβλημα στο τροφοδοτικό; Απ'ότι πρόλαβα να δω ο ένας ιός πρέπει να ήταν worm. Δεν έκανε πρόβλημα ο ιός στο τρφοδοτικό, μπορεί να είναι σύμπτωση. Το μέτρησες να δεις αν βγάζει σωστά volt? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. September 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Δεν έκανε πρόβλημα ο ιός στο τρφοδοτικό, μπορεί να είναι σύμπτωση. Το μέτρησες να δεις αν βγάζει σωστά volt? Τέτοια σύμπτωση; Όχι δεν ξέρω πως γίνεται η μέτρηση; Μπορεί να ξέρω κάποια πράγματα σχετικά με τα pc όπως το φορμάτ που είναι απαραίτητο και οι άλλοι μου ζητάνε 30€, αλλά τόσο εξειδικευμένα δε γνωρίζω. Πήρα τη μονάδα σήμερα. Έσωσα τα αρχεία τουλάχιστον. Το δοκίμασε ο τεχνικός και μπαίνει κανονικά σε safe mode και στα bios αλλά όχι στα windows ενώ σε εμένα έδειχνε μαύρο μονίμως. ΘΑ ελέγξω αύριο μήπως είναι η οθόνη μου ή το καλώδιο. Πάντως το σίγουρο είναι πως ο ιός κατέστρεψε τα windows. Το φορμάτ είναι σίγουρο. Μεγάλη σύμπτωση πάντως αν όντως υπάρχει και πρόβλημα βλάβης σε κάποιο υλικό του Η/Υ και έτυχε ταυτόχρονα. Αύριο θα το ελέγξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Κάνει μπιπ κανονικά. Ακούγεται να δουλεύει η μητρική απλά.εγώ δε.βλέπω τίποτα στην οθόνη. Παίζει ο ιός να κάθισε πάνω σε κανένα αρχείο των windows. Το πήγα προς το παρόν για να μου σώσπυν τα αρχεία που με καίει. Περιμενω τηλ να μου πει αν γίνεται τελικά. Μετά όταν τον παραλάβω θα κάνω μόνη μου το φορμάτ. Αυτοί ζητάνε 30€. Το θέμα είναι μην είναι πάλι πλα μαύρα και δεν διαβάζει πάλι το cd των windows. Απλά δεν έχει προλάβει να ανοίξει η οθόνη ακόμα για αυτό δεν βλεπεις κάτι.Πατα στα τυφλά το κουμπι για το bios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. September 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Εχω εξελίξεις. Παρέλαβα τη μονάδα και μπαίνει κανονικά και σε safe mode και στα bios. Κατα περίεργο τρόπο. Αλλά δεν μπαίνει σε κανονική λειουργία των windows αλλά αυτόματα μόνο του σε safe mode και μου βγάζει μήνυμα ότι είναι απαραίτητη η εγκατάσταση ή επιδιόρθωση των windows format. Αν μου έβγαζε αυτό εξαρχης καλά θα ήταν. Οπότε πάω για φορμάτ. Αλλά για να διαπιστώσω αν όντως το τροφοδοτικό θέλει αλλαγή τι πρέπει να κάνω για να το τεστάρω; Πάντως ακόμη δε μπορώ να διασταυρώσω τα γεγονότα.Περίεργα πράματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Εχω εξελίξεις. Παρέλαβα τη μονάδα και μπαίνει κανονικά και σε safe mode και στα bios. Κατα περίεργο τρόπο. Αλλά δεν μπαίνει σε κανονική λειουργία των windows αλλά αυτόματα μόνο του σε safe mode και μου βγάζει μήνυμα ότι είναι απαραίτητη η εγκατάσταση ή επιδιόρθωση των windows format. Αν μου έβγαζε αυτό εξαρχης καλά θα ήταν. Οπότε πάω για φορμάτ. Αλλά για να διαπιστώσω αν όντως το τροφοδοτικό θέλει αλλαγή τι πρέπει να κάνω για να το τεστάρω; Πάντως ακόμη δε μπορώ να διασταυρώσω τα γεγονότα.Περίεργα πράματα. Εγώ το ανέφερα γιατί είπες ότι δεν άναβε πουθενά, αφού τώρα ανάβει κάνεις το format και είσαι άρχοντας. :) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. September 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Εγώ το ανέφερα γιατί είπες ότι δεν άναβε πουθενά, αφού τώρα ανάβει κάνεις το format και είσαι άρχοντας. :) Ναι, ευτυχώς απ'ότι φαίνεται τελείωσε η ταλαιπωρία μου. Σας ευχαριστώ όλους που προσπαθήσατε να βοηθήσετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUPER4 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) μαλλον πρεπει να εχει παθει ζημια ο δισκος..αλλαξε ενα δισκο και δοκιμασε αν δουλευει στον ιδιο υπολογιστη...πες μου την ωρα που ανοιγεις τον υπολογιστη αν ακους τικ-τικ στον δισκο..βαλε τα αυτια σου κοντα στον δισκο και προσπαθα να ακουσεις κατι ασυνηθιστο ..αν καπου κολλαει..κοιταξε και την πριζα αν κανει επαφη...η αν δινει περισσοτερο ρευμα ..απο οσα λες ,πρωτον μην ξαναβαλεις το ESET ,,πολλοι υπολογιστες εχουν παθει ζημια...! Δεν βρισκει τους ιους...κοιμαται με λιγα λογια..! Αν θελεις να δουλευει καλα ο υπολογιστης σου Να αφησεις μονο το malwarebytes antimalware Premium 2.0..και τιποτα αλλο.! Το πιο πιθανο καταστραφηκε ο δισκος σου.! Την επομενη φορα να κανεις backup system image και system repair Disc απο το Control panel>> Backup and restore,,,για να εχεις εφεδρεια...και μην αφηνεις φωτο και αλλα εγγραφα και προγραμματα εγκαταστασης στον υπολογιστη.Παρε ενα USB και να τα μεταφερεις για αποθηκευση..ωστε αν οτιδηποτε συμβει να τα εχεις ,για να μπορεις να τα ξαναστειλεις στον υπολογιστη που θα εχεις η στον καινουργιο δισκο που θα βαλεις. Τα προγραμματα που εχω..>>κοιταξε το DESKTOP που αναρτησα και πες μου τι διαφορα βλεπεις.. Edited September 12, 2014 by SUPER4 Αναρτηση εικονας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. September 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Λοιπόν το πήγα σε έναν γνωστό μου που ήξερα πως δεν θα με κοροιδέψει. (δυστυχώς το κάνουν πάρα πολλοί) Είναι όλα σε άριστη κατάσταση. Ούτε τροφοδοτικό που μου είπε ο άλλος ο "τίμιος άνθρωπος", ούτε μητρική, ούτε σκληρός. ΌΛα είναι σε άριστη κατάσταση και το μηχάνημα πετάει. Απλά το malware anti-malware μου έκανε όλη τη ζημιά. Βρήκε βαρύ ιό σε αρχείο των windows και το διέγραψε... Με λίγα λόγια μετά τη διαγραφή του αρχείου των windows δεν μπορούσε να λειτουργήσει. Λοιπόν και έχω να αναφέρω έτσι πληροφοριακά και κάτι άλλο. Νομίζοντας κι εγώ πως ο σκληρός μπορεί να κάηκε, αρχικά με ενδιέφερε να σώσω τα αρχεία, σε κάποιο κατάστημα που βρήκα εύκαιρο. Είπα πως φορμάτ θα κάνω μόνη μου απο την αρχή. Με ρώτησε αν ξέρω και του λέω έκανα και άλλες φορές. Του λέω απλά τσέκαρε να δεις αν έχω κάποιο θέμα με τη μονάδα.. Ο τύποτας μου έβγαλε ελαττωματικό το τροφοδοτικό και μου είχε πει θέλει 50€ ανταλλακτικό+εργασία, 20€ για το backup, και μου είπε και όταν έφευγα πως το φορμάτ έχει 30€ και αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα να τον πάρω τηλέφωνο. Σαν να ήξερε τι θα με περίμενε στη συνέχεια. Στην προσπάθειά μου να κάνω format και να ορίσω ποιο θα κάνει πρώτο boot εκεί που έπρεπε να λέει CD/DVD έλεγε removed. Κάτι μου βρώμισε. Αφού το πήγα σε δικό μου άτομο να έχω το κεφάλι ήσυχο μου είπε ότι εκτός που ήταν όλα σε άριστη κατάσταση τροφοδοτικά σκληρός μητρικές κλπ, "αόρατη δύναμη" αποσυνέδεσε το dvd απο τη SATA. ΣΑΤΑνικό ε; Το έβγαλε αυτός; Αν όχι, αφού έκανε έλεγχο γιατί δεν το είδε; Να γιατί μου τα μασούσε για το τι έχει. Του ζητησα να το ελέγξει και μου τα έβγαλε όλα άχρηστα αλλά για dvd ούτε λόγος. Τελικά, απλά ένα φορμάτ ήθελε γιατί είχε διαγραφεί αρχείο των windows. Προσοχή με απατεώνες που πάνε να μας τα φάνε. Ο τύποτας έχει κατάστημα επισκευής H/Y κανονικά και με το νόμο. Είναι να μη σου τύχει. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μαλλον πρεπει να εχει παθει ζημια ο δισκος..αλλαξε ενα δισκο και δοκιμασε αν δουλευει στον ιδιο υπολογιστη...πες μου την ωρα που ανοιγεις τον υπολογιστη αν ακους τικ-τικ στον δισκο..βαλε τα αυτια σου κοντα στον δισκο και προσπαθα να ακουσεις κατι ασυνηθιστο ..αν καπου κολλαει..κοιταξε και την πριζα αν κανει επαφη...η αν δινει περισσοτερο ρευμα ..απο οσα λες ,πρωτον μην ξαναβαλεις το ESET ,,πολλοι υπολογιστες εχουν παθει ζημια...! Δεν βρισκει τους ιους...κοιμαται με λιγα λογια..! Αν θελεις να δουλευει καλα ο υπολογιστης σου Να αφησεις μονο το malwarebytes antimalware Premium 2.0..και τιποτα αλλο.! Το πιο πιθανο καταστραφηκε ο δισκος σου.! Την επομενη φορα να κανεις backup system image και system repair Disc απο το Control panel>> Backup and restore,,,για να εχεις εφεδρεια...και μην αφηνεις φωτο και αλλα εγγραφα και προγραμματα εγκαταστασης στον υπολογιστη.Παρε ενα USB και να τα μεταφερεις για αποθηκευση..ωστε αν οτιδηποτε συμβει να τα εχεις ,για να μπορεις να τα ξαναστειλεις στον υπολογιστη που θα εχεις η στον καινουργιο δισκο που θα βαλεις. Τα προγραμματα που εχω..>>κοιταξε το DESKTOP που αναρτησα και πες μου τι διαφορα βλεπεις.. Το πρόβλημα λύθηκε. Αλλά τη ζημιά δεν την έκανε το NOD είχε λήξει όπως είχα αναφέρει και στην αρχή οπότε δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω. Το Malware anti-malware μου έκανε τη ζημιά... Απο δικό μου λάθος ίσως; Μπορεί. Απλά διέγραψε τον ιό μαζί με το αρχείο κι εκει ξεκίνησαν όλα. Edited September 13, 2014 by nekrosouvlaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts