LNinio Δημοσιεύτηκε October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 7, 2004 Υπάρχει ένα πρόβλημα! Έκανα εγκατάσταση το Adobe Illustrator και όλα πήγαν μια χαρά. Άνοιξα το πρόγαρμμα και λειτουργούσε. Για κάποιο λόγο στη συνέχεια έκανε "επαναφορά" και το Illustrator αν και υπήρχε στη λίστα του Uninstall των Win XP, δεν λειτουργούσε βγάζοντάς μου πρόβλημα!!! Προσπάθησα να κάνω Uninstall αλλά δεν μπορούσα! Έβαλα ξανά το CD αλλά και από εκεί δεν γινόταν τίποτα (ούτε uninstall, ούτε repair και φυσικά ούτε καθαρή εγκατάσταση). Τι μπορώ να κάνω για να το απεγκαταστήσω και να το εγκαταστήσω από την αρχη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Μήπως να δοκίμαζες κανέναν uninstaller από εδώ? Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Οταν τρέχεις το SETUP από το CD, τι μήνυμα σου βγάζει ; Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. October 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan ( 8 Οκτ. 2004 , 00:55) Οταν τρέχεις το SETUP από το CD, τι μήνυμα σου βγάζει ; Μιχάλης :alien: Με το CD της εγκατάστασης, μου βγάζει δύο επιλογές! "Repair" και "Remove". Και τα δύο δεν κάνουν τίποτα. Ξεκινούν την διαδικασία η οποία στην συνέχεια διακόπτεται βγάζοντας λάθος! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Πήγαινε σε ασφαλή λειτουργία και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LNinio ( 8 Οκτ. 2004 , 13:12) Με το CD της εγκατάστασης, μου βγάζει δύο επιλογές! "Repair" και "Remove". Και τα δύο δεν κάνουν τίποτα. Ξεκινούν την διαδικασία η οποία στην συνέχεια διακόπτεται βγάζοντας λάθος! :confused: Ναι, αυτό εννοούσα, τι μήνυμα σου βγάζει ; Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. October 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan ( 8 Οκτ. 2004 , 14:57) Ναι, αυτό εννοούσα, τι μήνυμα σου βγάζει ; Μιχάλης :alien: Ωχ τώρα κατάλαβα τι εννοούσες!!! Δεν το θυμάμαι ακριβώς γιατί δεν έχω το εν λόγο PC σε απόσταση "βολής"!!! Αν θυμάμαι καλά μιλάει για κάποιο αρχείο απο το installation που λείπει ή κάτι τέτοιο!!! Δεν θυμάμαι ακριβώς δυστυχως :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Μπορεις να μου εξηγησεις ποια ειναι η διαφορα αυτων των uninstallers με αυτον των windows; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts