vagosvts7 Δημοσιεύτηκε September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 2, 2014 (edited) Είμαι σε ψάξιμο με το αμόρε για καινούργια συσκευή από κίνα μεριά .. Εχει ένα galaxy s duos αλλά πλέον έχει αποφασίσει να πάρει κάτι άλλο, γιατί δυσανασχετεί με τα κολλήματα που τρώει η συσκευή.. Τα θετικά που την βόλευαν στο galaxy είναι ότι έχει 2 sim και υποστηρίζει βίντεο κλήση από το πάροχο..και η κάμερα του αν και 5mp για τα κυβικά της , έβγαζε αξιόλογες φωτογραφίες, αν και αργή σε εστίαση κτλ.. θα έπερνε το xiaomi hongmi 1s αλλά το απέριψε γιατί δεν υποστηρίζει βίντεο κλήση μέσου sim.. Το lenovo s820 και το jiayu g2f υποστηρίζει βίντεο κλήση τα έχουμε στα υπόψην.. Συνοπτικά θέλει να είναι dual sim να υποστηρίζει βίντεο κλήση μέσου παρόχου κινητής τηλεφωνίας , να έχει καλή κάμερα , ανώτερη από το προηγούμενο κινητό της , να είναι βαριά 5 ίντσες και κάτω δεν θέλει δλδ μεγάλο κινητό σε διαστάσεις.. (Της αρέσουν τα καμπυλωτά περισσότερο,συνήθεια από το galaxy, παρά τα τετραγωνισμένα κινητά :X)να είναι απροβλημάτιστο και γρήγορο(τετραπύρηνο, 1GB ram τουλάχιστον) και τέλος σε κάτι που μας καίει όλους ,είναι το οικονομικό.. να μην ξεπερνάει τα 120 ευρώ.. Στο τέλος την κόβω με το jiayu g2f και μια χαρά θα της πέσει :lol: αν και θα έκανε την υπέρβαση για το coolpad f1 αλλά δεν υποστηρίζει λογικά βίντεο κλήση από μια απάντηση από το θέμα του κινητού που πήρα.. Υ.Γ. Περίεργα πλάσματα οι γυναίκες .. Edited September 2, 2014 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Δεν ειναι καμπυλωτο αλλα προσωπικα το θεωρω πανεμορφο και οτι πρεπει για γυναικα. Iocean X7 HD στα 143$ με δερματινη θηκη απο to2c.Τωρα για βιντεοκληση δεν θυμαμαι,νομιζω υποστηριζει. Εξαιρετικη καμερα που δεν βρισκεις σ αυτα τα λεφτα (ειδικα αφου απεκλεισε και το Hogmi) Edited September 2, 2014 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. September 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Δεν ειναι καμπυλωτο αλλα προσωπικα το θεωρω πανεμορφο και οτι πρεπει για γυναικα. Iocean X7 HD στα 143$ με δερματινη θηκη απο to2c.Τωρα για βιντεοκληση δεν θυμαμαι,νομιζω υποστηριζει. Της το έδειξα και εγώ το x7 HD και το x8 mini αλλά μου πέταξε αυτό περί σχεδίου δεν είναι καμπυλωτό αλλά άμα κάνουν βιντεοκλήσεις και έχουν καλή κάμερα , πιστεύω ότι θα ξεχαστεί :happy: , το θέμα είναι όμως να κάνουν γιατί μετά ποιος την ακούει .. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefanosKoz Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά έψαχνα και εγώ για την αδερφή μου. Μόλις βάλαμε παραγγελεία για coolpad f1..2GB rom 5αρα καμερα μπροστα και 13αρα πίσω και είναι και octa core. Δείτε το απο vickmall έχει δώρο και πολύ ωραίες θήκες και το έχει και προσφορά http://www.vickmall.com/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-13mp-camera.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. September 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά έψαχνα και εγώ για την αδερφή μου. Μόλις βάλαμε παραγγελεία για coolpad f1..2GB rom 5αρα καμερα μπροστα και 13αρα πίσω και είναι και octa core. Δείτε το απο vickmall έχει δώρο και πολύ ωραίες θήκες και το έχει και προσφορά http://www.vickmall.com/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-13mp-camera.html Άμα ήξερα ότι υποστηρίζει βιντεοκλήση θα το παράγγελνα ..και θα ξεμπερδευα.. @ arisg90 άμα δεν κάνω λάθος έχει περάσει από τα χέρια σου το coolpad f1 , Μπορείς να μου πεις άμα υποστηρίζει βιντεοκλήση? Και κάτι ακόμα επειδή έχουν περάσει από τα χέρια σου το iocean x7hd , hongmi 1s & coolpad f1 , ποιο είχε ανά σειρά την καλύτερη κάμερα ? Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Είμαι σε ψάξιμο με το αμόρε για καινούργια συσκευή από κίνα μεριά .. Εχει ένα galaxy s duos αλλά πλέον έχει αποφασίσει να πάρει κάτι άλλο, γιατί δυσανασχετεί με τα κολλήματα που τρώει η συσκευή.. .. Κοιτα κατι συμπτωσεις....:lol: Εγω την δικια μου για το g2f την πηγαινα, αλλα θελει να ...μεγαλωσει σε ιντσες. Μην ξεχνας οτι η γυναικα εχει τσαντα και βαζει το κινητο και οχι στην τσεπη οπως εμεις. ετσι σκεφτηκα να περιμενω λιγο την νεα σοδια συσκευων μηπως απο εκει προκυψει καποιο καταλληλο. πχ το Τ6s. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. September 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Κοιτα κατι συμπτωσεις....:lol: Εγω την δικια μου για το g2f την πηγαινα, αλλα θελει να ...μεγαλωσει σε ιντσες. Μην ξεχνας οτι η γυναικα εχει τσαντα και βαζει το κινητο και οχι στην τσεπη οπως εμεις. ετσι σκεφτηκα να περιμενω λιγο την νεα σοδια συσκευων μηπως απο εκει προκυψει καποιο καταλληλο. πχ το Τ6s. Το jiayu g2f φίλε το έχω δουλέψει πάντως , είναι πολύ καλό για τα κυβικά του .. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Όχι thl φίλε... Είναι δίκοπο μαχαίρι, στο λέω γιατί έχω εμπειρία από 3... Τα 2 βγήκαν πολύ καλά, το 1 όμως... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Όχι thl φίλε... Είναι δίκοπο μαχαίρι, στο λέω γιατί έχω εμπειρία από 3... Τα 2 βγήκαν πολύ καλά, το 1 όμως... +1000 σε αυτο... στα Thl ειναι πραγματικα τι θα σου τυχει... το x7s απο την στιγμη που εχει μπροστινη καμερα προφανως και υποστηριζει βιντεο κλησεις(διορθωστε με αν κανψ λαθος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. September 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 +1000 σε αυτο... στα Thl ειναι πραγματικα τι θα σου τυχει... το x7s απο την στιγμη που εχει μπροστινη καμερα προφανως και υποστηριζει βιντεο κλησεις(διορθωστε με αν κανψ λαθος) Και εμένα το haier έχει μπροστινή κάμερα αλλά δεν υποστηρίζει βιντεοκλήση μέσου sim είναι μόνο για skype κτλ .. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 +1000 σε αυτο... στα Thl ειναι πραγματικα τι θα σου τυχει... το x7s απο την στιγμη που εχει μπροστινη καμερα προφανως και υποστηριζει βιντεο κλησεις(διορθωστε με αν κανψ λαθος) Δυστυχώς όχι. Είναι όπως το otg, το ότι έχει Micro USB δεν σημαίνει ότι το υποστηρίζει. Χωρίς αυτό να σημαίνει το αντίθετο εννοείται. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παιδιά και εγώ είμαι στο ψάξιμο για κινητό για το κορίτσι. Θέλει λέει κάτι σε λευκό, να έχει χώρο για εφαρμογές, να μην κολλάει και να είναι μέχρι 150... Έχετε καμία πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Παιδιά και εγώ είμαι στο ψάξιμο για κινητό για το κορίτσι. Θέλει λέει κάτι σε λευκό, να έχει χώρο για εφαρμογές, να μην κολλάει και να είναι μέχρι 150... Έχετε καμία πρόταση; Redmi 1S white Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Redmi 1S white Αυτό όμως είναι άσπρο μόνο από πίσω ή και από μπροστά; Για κάποιους (ακατανόμαστες) έχει σημασία... Γενικά θέλει κάτι άσπρο μπρος πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Lenovo A880 WHITE, HUAWEI G6 WHITE, HUAWEI ASCEND HONOR3 WHITE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) Lenovo A880 WHITE, HUAWEI G6 WHITE, HUAWEI ASCEND HONOR3 WHITE Το Lenovo φαίνεται πολύ μεγάλο (5,5 inches), το Honor 3 πολύ ακριβό και το G6 φαίνεται καλό! Είναι όμως; Καμία προσωπική επαφή είχε κανείς μαζί του; Με προβληματίζει που έχει χώρο 4GB.. Το LG L5 που έχει τώρα έχει αυτή τη χωρητικότητα και δεν χωράει τίποτα... Μόνο Facebook έχει κατεβάσει και Viber, ούτε ένα παιχνίδι δεν παίρνει... Edit: Τα JIAYU G4s, Iocean X8 mini είναι καλά; Edited September 3, 2014 by fitifititis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) Το Lenovo φαίνεται πολύ μεγάλο (5,5 inches), το Honor 3 πολύ ακριβό και το G6 φαίνεται καλό! Είναι όμως; Καμία προσωπική επαφή είχε κανείς μαζί του; Με προβληματίζει που έχει χώρο 4GB.. Το LG L5 που έχει τώρα έχει αυτή τη χωρητικότητα και δεν χωράει τίποτα... Μόνο Facebook έχει κατεβάσει και Viber, ούτε ένα παιχνίδι δεν παίρνει... Edit: Τα JIAYU G4s, Iocean X8 mini είναι καλά; 250 το honor3 δεν είπες μέχρι 250? το g6 αρκετά όμορφο δεν χάνει ιδιαίτερα κάπου τα 4gb όντος είναι θέμα μετα πάμε για p6/6s White... αν το βρεις, έχουνε και p7 mini Edited September 3, 2014 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) 250 το honor3 δεν είπες μέχρι 250? το g6 αρκετά όμορφο δεν χάνει ιδιαίτερα κάπου τα 4gb όντος είναι θέμα μετα πάμε για p6/6s White... αν το βρεις, έχουνε και p7 mini Μέχρι 150 είπα :P Στο http://www.to2c.com/ έχει το Honor 3 στα 200 δολάρια, οπότε είναι κοντά στο budget.. Επίσης το Lenovo S850 φαίνεται οκ... Edited September 3, 2014 by fitifititis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Μέχρι 150 είπα :P Στο http://www.to2c.com/ έχει το Honor 3 στα 200 δολάρια, οπότε είναι κοντά στο budget.. Επίσης το Lenovo S850 φαίνεται οκ... Το έφεραν και Ελλάδα ΑΛΛΑ με + 100 περίπου έουρος.....! Και μάλλον χωρίς "δωράκια". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. September 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Τελικά της παράγγειλα το coolpad f1 σε ασημί.. Ελπίζω να μείνει ικανοποιημένη .. Αναμένουμε :rolleyes: Υ.Γ. Ευχαριστώ τον φίλο venividivici , που μου έλυσε την απορία με τη βιντεοκλήση , άμα υποστηρίζει η συσκευή.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts