moyia Δημοσιεύτηκε August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 31, 2014 Θα ηθελα τη βοηθεια σας στην επιλογη κινητου και τη συμβουλη σας απο πιο site να το παραγγειλω. Τυχον tip θα ητανε ευπροσδεκτα. Το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 120ευρω και οι συσκευες που εχω παρατηρηση ειναι οι εξεις. http://www.minideal.net/doogee-dg130-smartphone-mtk6572-dual-core-android-4-2-4-3inch-ram-512m-rom-4gb.html http://www.aliexpress.com/item/OPPO-N1-android4-2-mtk6572-1-2GHz-206-degree-self-artifact-intelligent-mobile-phone-Android-mobile/1730247624.html http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-red-rice-1s-dual-sim-wcdma-quad-core-smartphone-with-4-7inch-screen.html Διαβαζοντας αρκετα στο φορουμ διαπιστωνω οτι πολες συσκευες δεν υποστηριζουνε 3g στην ευρωπη. Περιμενω την απαντηση σας θελω να παραγγειλω κινητο μεσα στις επομενες μερες γιατι το υπαρχων καταστραφηκε. Η χρηση του κινητου ειναι τηλεφωνα, e-books, ανοιγμα εγγραφων office και λιγο ιντερνετ. Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Καλή λύση είναι το xiaomi hongmi 1s. Υποστηρίζει τέλεια 3g, και σου μένουν και 10 ευρώ για θήκες. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Προφανώς το hongmi 1s,τα άλλα έχουν μόνο 512 RAM, δεν θέλει και ρώτημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyia Δημ. August 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας,θα παραγγειλω αυτο που προτεινετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) το hongmi 1s ειναι καλο αλλα μπαταρια υστερει. δες και lenovo s660, coolpad 7320, coolpad f1. Edited September 1, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 στο μόνο που κερδίζει το lenovo είναι η μπαταρία του, σε όλα τα άλλα το hongmi είναι μπροστά.. telefoneri τι κινητό έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) @avadonmod το 1s παιρνει πιο συχνα updates, αλλα το lenovo θα παρει android 4.4. σε πολλα αλλα χαρακτηριστικα εχουν περιπου ιδια αποδοση και ο χρηστης μπορει να μην αντιληφθει διαφορες αλλα το θεμα της αυτονομιας-μπαταριας ειναι σημαντικο. εχει σχολιαστει ξανα η συγκριση-γνωμη για αυτα τα δυο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=396821 για το αλλο που ρωτας, ενα prestigio 7500 δωρο. αλλα αλλαζω καθε τοσο. πχ θα βαλουν απο μισα χρηματα ο @βιλλακος και ο @εγοντεμης να μου αγορασουν ενα hongmi ^_^ Edited September 1, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 χαχαχα.. πάντως όντως θα συμφωνήσω στο θέμα μπαταρίας είναι σημαντικό. Προσωπικά με τη χρήση που κάνω θα έπαιρνα το Hongmi 1s, θα γιατί wifi 3G κλπ, θα τα άνοιγα μόνο όταν θα ήθελα να τα χρησιμοποιήσω. Άρα αφού θα μου έβγαζε 1-1.5 μέρα, θα ήμουν οκ.. Το prestigio που έχεις φαίνεται κινητάρα και πολύ όμορφο, ούτε καν που ήξερα την μάρκα.. δεν προτείνεται καθόλου εδώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 χαχαχα.. πάντως όντως θα συμφωνήσω στο θέμα μπαταρίας είναι σημαντικό. Προσωπικά με τη χρήση που κάνω θα έπαιρνα το Hongmi 1s, θα γιατί wifi 3G κλπ, θα τα άνοιγα μόνο όταν θα ήθελα να τα χρησιμοποιήσω. Άρα αφού θα μου έβγαζε 1-1.5 μέρα, θα ήμουν οκ.. Το prestigio που έχεις φαίνεται κινητάρα και πολύ όμορφο, ούτε καν που ήξερα την μάρκα.. δεν προτείνεται καθόλου εδώ.. εχω δουλεψει 2 μηνες το s660 και ηταν απροβληματιστο. για ποιο λογο να παρω το hongmi εφοσον το s660 εχει 3000mah μπαταρια κ πιο ωραιο design. τσπ. γουστα Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 εχω δουλεψει 2 μηνες το s660 και ηταν απροβληματιστο. για ποιο λογο να παρω το hongmi εφοσον το s660 εχει 3000mah μπαταρια κ πιο ωραιο design. τσπ. γουστα +1 ......έχω το S660 από Ιούνιο, απλά ΑΡΙΣΤΟ..... είχα 1 εβδομάδα το 1S, τραγική η μπαταρία του για την δικιά μου χρήση.....το έδωσα ΑΜΕΣΑ! Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyia Δημ. September 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ευχαριστω και παλι για ολλες τις χρησιμες πληροφοριες που παρεχετε, telefoneri οντως το θεμα μπαταρια ειναι σημαντικο για εμενα ειδικα τη στιγμη που καιω μπαταρια για να διαβαζω βιβλια. Δεν θελω να φυγω πανω +-10 ευρω απο το ποσο που μπορω να διαθεσω οι καιροι ειναι χαλεποι. Οπως και να εχει οτι κινητο και να παρω θα ειναι ταιραστια αναβαθμιση για εμενα μιας και τα τελευταια 4 χρονια ειμαι κατοχο του Ideos x3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) αν μπορεις να περιμενεις, τοτε παρακολουθησε λιγο την τιμη του νεου lenovo a8 (a806) (πχ απο to2c.com) και μολις παει 130€ παρε το. ξεκινησε απο 150 και θα πεσει. ετσι θα εχεις κ το χρονο να δεις γνωμες χρηστων. ηδη καποιοι απο εδω το παραγγειλαν κ θα το εχουν σε περιπου 2 εβδομαδες απο σημερα. ψαξε το θεμα-νημα του a806 εδω στο φορουμ. Edited September 1, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ευχαριστω και παλι για ολλες τις χρησιμες πληροφοριες που παρεχετε, telefoneri οντως το θεμα μπαταρια ειναι σημαντικο για εμενα ειδικα τη στιγμη που καιω μπαταρια για να διαβαζω βιβλια. Δεν θελω να φυγω πανω +-10 ευρω απο το ποσο που μπορω να διαθεσω οι καιροι ειναι χαλεποι. Οπως και να εχει οτι κινητο και να παρω θα ειναι ταιραστια αναβαθμιση για εμενα μιας και τα τελευταια 4 χρονια ειμαι κατοχο του Ideos x3 :) Ιδανικη επιλογη για αναγνωση ebooks, κορυφαια αυτονομια, σοβαρο design με ωραιο φινιρισμα το lenovo s860 5.3" ειναι πολυ κοντα στο μπατζετ 133 ευρω με κουπονι: http://www.merimobiles.com/lenovo-s860-5-3-inch-dual-sim-smartphone_p/meri8554.htm Δεν θα ειναι πυραυλος πχ για τα πολυ βαρια παιχνιδια αλλα για τον μεσο χρηστη ειναι επαρκεστατο κ με την αξιοπιστια lenovo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyia Δημ. September 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 χμμ εχει κανεις εμπειρια με το minideal ???? βαζω την παραγγελια και απο ευρω πηγενοντας να πληρωσω στο paypal μου το κανει δολλαρια...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Δες τις ρυθμισεις του προφιλ σου στο paypal, εχει επιλογη για κυριο νομισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyia Δημ. September 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Antdel σε ευχαριστω το εκανα. Τελικα πηρα το Lenovo S660 τωρα αναμενω να ερθει. Σας ευχαριστω ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλως να ερθει και οταν ερθει δοκιμασε να το βαλεις διπλα διπλα (ειδικα απο πισω) με καποιο και καλα "επωνυμο" των χρηματων αυτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyia Δημ. September 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Φιλε μου το κινητο δεν θα κανει τιποτα περισοτερο απο αυτα που εγραψα στο αρχικο μου ποστ "Η χρηση του κινητου ειναι τηλεφωνα, e-books, ανοιγμα εγγραφων office και λιγο ιντερνετ." το οτι αγορασα και ενα κινητο με 4.7 ιντζες οθονη ισως αποδειχθει και υπερβολη αλλα σιγουρο απιστευτα πιο βολικο στην αναγνωση ebook. Παραταυτα θα γραψω τις εντυπωσεις μου για αυτο μολις το εχω στα χερια μου μηπως μπορεσω να βοηθησω και εγω καποιον με τη σειρα μου,οπως και ο ιδιος ελαβα βοηθεια διαβαζοντας το υπαρχων φορουμ. Και παλι ενα ευχαριστω σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλως να ερθει και οταν ερθει δοκιμασε να το βαλεις διπλα διπλα (ειδικα απο πισω) με καποιο και καλα "επωνυμο" των χρηματων αυτων. Αν το κάνει αυτό,θα γελάνε και τα σαλιγκάρια!!!!!!!! :lol::lol::lol: Τι να συγκρίνεις με τις "τοπικές" συσκευές? Πρέπει να ανέβεις σε 2πλάσια τουλάχιστον τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyia Δημ. September 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλησπερα,ακομα δεν το εχω στα χερια μου συμφωνα με το track system των ελτα αναφερει οτι εχει ερθει Ελαδα στις 17 του μηνα και ειμαι ακομα στην αναμονη μεχρι να το παραλαβω. 9 στα 10 δεματα που εχω να λαβει απο εξωτερικο ο εντοπισμος του αντικειμενου σταματα κατα την αφιξη τους στο αεροδρομιο (εκτος και εαν ειναι συστημενο). Με το που το εχω στα χερια μου θα εχετε και τις εντυπωσεις μου απο τη συσκευη ελπιζω αρχες της αλλης εβδομαδας. Ευχαριστω για το χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 χμμ εχει κανεις εμπειρια με το minideal ???? βαζω την παραγγελια και απο ευρω πηγενοντας να πληρωσω στο paypal μου το κανει δολλαρια...! Πληρωσε σε δολαρια και ασε το paypal να το κανει €. Συμφερει. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyia Δημ. September 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 @Chalk αυτο ενοειτε. Με το τελευταιο track μου λεει "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 19-09-2014 15:39 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 νομιζω πως εφοσον πλεον διαλεξες-παραγγειλες, καταλληλοτερο μερος να συνεχισεις τη συζητηση ειναι στο νημα του κινητου. καλοριζικο Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts