Jump to content

Καλο κινεζικο κινιτο μεχρι 120 ευρω

vaskas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια, ειμαι νεος εδω στο myphone. θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει κανεις σας κανενα καλο κινεζικο κινητο με ανωτερο οριο τις 5'' μεχρι τα 120 ευρω που να μην ειναι προβληματικο? :)

Γεια σας παιδια, ειμαι νεος εδω στο myphone. θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει κανεις σας κανενα καλο κινεζικο κινητο με ανωτερο οριο τις 5'' μεχρι τα 120 ευρω που να μην ειναι προβληματικο? :)

Xiaomi hongmi 1s. Μια χαρά συσκευή στις 4,7 ίντσες.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Στην αρχη θα πηγαινα για το hongmi 1s αλλα ειδα μετα το iocean x8 mini http://www.merimobiles.com/iocean-x8-mini-5-0-inch-hd_p/meri10425.htm και τωρα που ειδα και αλλα κινητα εμεινα αναποφασιστος. Αλλα το iocean x8 mini μπορω να πω πως ειναι και πολυ ομορφο πραγμα που του δινει 1+

Οριακα το εξαιρετικο Coolpad F1 στα 160$.

Ακομα Iocean X7 HD,Iocean X8 Mini,Asus Zenfone 1GB,Xiaomi Hogmi 1S.

Κορυφαιο το Hogmi oπως διαβαζουμε ολοι,απλα μ αρεσουν πιο πολυ εμφανισιακα τα Iocean.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Οντως το coolpad f1 για τα λεφτα του ειναι οτι πρεπει, αλλα οπως ειπες τα iocean ειναι πολυ ωραια εμφανισιακα :)

Xiaomi & lenovo ψάξε. Έχε κατά νου ότι η lenovo από Σεπτέμβριο θα έχει επίσημο αντιπρόσωπο ενώ η xiaomi όχι και σε περίπτωση προβλήματος πρέπει να σταλεί Κίνα.

Ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ηδη παρηγγειλα το iocean x8 mini. Αλλη φορα θα εχω υποψην μου πιο πολυ την lenovo και xiaomi. :)

Παιδιά και εγώ είμαι ανάμεσα σε Iocean X8 mini και Lenovo S850.. Νομίζω πως είναι πολύ κοντά... Σχεδόν ίδιο μέγεθος, ίδια οθόνη και επεξεργαστής, το ένα μεγαλύτερη μνήμη, το άλλο λέει είναι από γυαλί και είναι και Lenovo που ακούγεται καλύτερα στο αυτί... Εσείς τι πιστεύετε;

Πρωτού μου προτείνετε κάποιο άλλο να πω πως πρέπει να είναι ολόλευκο, καθώς πρόκειται για κορίτσι με απαιτήσεις...

Edited by fitifititis