vaskas Δημοσιεύτηκε August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 31, 2014 Γεια σας παιδια, ειμαι νεος εδω στο myphone. θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει κανεις σας κανενα καλο κινεζικο κινητο με ανωτερο οριο τις 5'' μεχρι τα 120 ευρω που να μην ειναι προβληματικο? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Γεια σας παιδια, ειμαι νεος εδω στο myphone. θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερει κανεις σας κανενα καλο κινεζικο κινητο με ανωτερο οριο τις 5'' μεχρι τα 120 ευρω που να μην ειναι προβληματικο? :) Xiaomi hongmi 1s. Μια χαρά συσκευή στις 4,7 ίντσες. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Xiaomi hongmi 1s. Μια χαρά συσκευή στις 4,7 ίντσες. Ή Lenovo s660 με το γνωστό δώρο...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ή Lenovo s660 με το γνωστό δώρο...! Telefoneri! :p:p Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. August 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Στην αρχη θα πηγαινα για το hongmi 1s αλλα ειδα μετα το iocean x8 mini http://www.merimobiles.com/iocean-x8-mini-5-0-inch-hd_p/meri10425.htm και τωρα που ειδα και αλλα κινητα εμεινα αναποφασιστος. Αλλα το iocean x8 mini μπορω να πω πως ειναι και πολυ ομορφο πραγμα που του δινει 1+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 lenovo s660 & coolpad f1 @βιλλακο πανε δες αν ερχομαι Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasch2 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Hm 1s από μένα. Ο επεξεργαστής πάει σφαίρα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Οριακα το εξαιρετικο Coolpad F1 στα 160$. Ακομα Iocean X7 HD,Iocean X8 Mini,Asus Zenfone 1GB,Xiaomi Hogmi 1S. Κορυφαιο το Hogmi oπως διαβαζουμε ολοι,απλα μ αρεσουν πιο πολυ εμφανισιακα τα Iocean. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. September 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Οντως το coolpad f1 για τα λεφτα του ειναι οτι πρεπει, αλλα οπως ειπες τα iocean ειναι πολυ ωραια εμφανισιακα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Xiaomi & lenovo ψάξε. Έχε κατά νου ότι η lenovo από Σεπτέμβριο θα έχει επίσημο αντιπρόσωπο ενώ η xiaomi όχι και σε περίπτωση προβλήματος πρέπει να σταλεί Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. September 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ευχαριστω για την πληροφορια αλλα ηδη παρηγγειλα το iocean x8 mini. Αλλη φορα θα εχω υποψην μου πιο πολυ την lenovo και xiaomi. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Παιδιά και εγώ είμαι ανάμεσα σε Iocean X8 mini και Lenovo S850.. Νομίζω πως είναι πολύ κοντά... Σχεδόν ίδιο μέγεθος, ίδια οθόνη και επεξεργαστής, το ένα μεγαλύτερη μνήμη, το άλλο λέει είναι από γυαλί και είναι και Lenovo που ακούγεται καλύτερα στο αυτί... Εσείς τι πιστεύετε; Πρωτού μου προτείνετε κάποιο άλλο να πω πως πρέπει να είναι ολόλευκο, καθώς πρόκειται για κορίτσι με απαιτήσεις... Edited September 4, 2014 by fitifititis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts