Jump to content

Το πιο φθηνο 5"-5.7" smartphone που μπορω να αγορασω;

alexkokkibp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα πουλησω μαλλον το iphone μου 5αρι 32gb 280 ευρω (δυσκολες εποχες για τον ελληνα δεν σκαει παραπανω...) και θελω να το αντικαταστησω με ενα smartphone μεγαλης οθονης...εχω δει στο σαιτ μεχρι και 8πυρηνο 5αρι με κατω απο 100 ευρω!!!επειδη ακριβως δινω υπερκινητο σε τιμη χωμα δεν μου παει η καρδια να δωσω πανω απο 100αρικο αλλα βλεπω οτι υπαρχει εξελιξη και μπορεις να βρεις αξιοπρεπεστατο κινεζικο...εσεις τι λετε να προτιμησω;

Το ότι ένα κινητό είναι κινέζικο, δεν σημαίνει εδώ και αρκετό καιρό ότι είναι "κινέζικο". Προτάσεις μέχρι 100€ υπάρχουν αρκετές. Δες εδώ μερικές από καλό, αξιόπιστο και φθηνό μαγαζί που έχω αγοράσει κάμποσες φορές χωρίς πρόβλημα:

1) JIAKE X3W MTK6582 Quad Core 1.3GHz 5.0 Inch QHD Screen Android - €99.96 τελική (δίκαρτο κινητό)

2) ELEPHONE P7 BLADE MTK6582 1.3GHz Quad Core 5.5 Inch QHD OGS Screen - €99.96 τελική

3) INEW V5 / INEW I8000 MTK6582M Android 4.2 5.5 inch QHD - €99.21 τελική

4) NO.1 S7 MTK6582 1.3GHz Quad Core 5.0 Inch QHD IPS Screen Android 4.2 (θεωρείται ο καλύτερος κλώνος του Samsung S5) - €95.48 τελική

5) LENOVO A850 MTK6582 1.3GHz Quad Core 5.5 Inch QHD (Υπόψιν η Lenovo έρχεται επίσημα και στην Ελλάδα από τον άλλο μήνα) - €96.97 τελική

Εγώ έχω πιο ακριβό κινητό -> Xiaomi Mi3 64GB . Φαίνεται και στην υπογραφή μου. Πριν είχα και εγώ iphone και το άλλαξα, επειδή με εκνεύριζε το κλείδωμα του IOS, ε και ήταν και πιο παλιό από το δικό σου.

Εάν μπορείς να φτάσεις στα 113€ θα σου πρότεινα ένα άλλο κινητό της Xiaomi, που είναι πολύ καλό και πουλάει πολύ -> XIAOMI HONGMI REDMI 1S MSM8228 1.6GHz 4.7 Inch HD Screen MIUI V5

καλο!αλλα θελω 5 ιντσες τουλαχιστον...καποιο κοντα στα 100 εχεις να μου προτεινεις;με συγχωρεις αν σε πρηζω απλα φαινεται οτι εχεις ψαχτει στο θεμα αγορας γιαυτο...

καλο!αλλα θελω 5 ιντσες τουλαχιστον...καποιο κοντα στα 100 εχεις να μου προτεινεις;με συγχωρεις αν σε πρηζω απλα φαινεται οτι εχεις ψαχτει στο θεμα αγορας γιαυτο...

Όλα όσα σου πρότεινα πιο πάνω είναι τουλάχιστον 5 ίντσες. Πιο κοντά στα 100€ Xiaomi δεν υπάρχει. Από αυτά που σου πρότεινα, διαβάζω ότι είναι καλά για τα λεφτά τους. Ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο θέμα εδώ στο φόρουμ και διάλεξε αυτό που σου γεμίζει το μάτι. Η επιλογή κινητού είναι υποκειμενική για τον καθένα γιατί κάτι που αρέσει σε μένα, εσύ μπορεί να μην το ανέχεσαι με τίποτα! Επίσης 4.7 με 5 μην νομίζεις ότι έχει και καμία φοβερή διαφορά.... ;)

στις 5,5 εχει το coolpad 7320. πολυ καλο κινητο. θα σου προτεινα να ανεβεις στα 200 για το Mi3 ομως, και δεν θα καταλαβεις διαφορα στην ποιοτητα με την απλ.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

στις 5,5 εχει το coolpad 7320. πολυ καλο κινητο. θα σου προτεινα να ανεβεις στα 200 για το Mi3 ομως, και δεν θα καταλαβεις διαφορα στην ποιοτητα με την απλ.

Προσωπική άποψη...πιο καλό το Xiaomi, αλλά προσωπική άποψη. Επίσης είναι και λίγο πιο φθηνό (€117.86)

Για 2 GB Ram θέλεις κι άλλο χρήμα.... ;)

Edited by maddoctor

Στη θέση σου θα απέφευγα μάρκες τύπου elephone,iNew,jiake,doogee κλπ.. όχι ότι δεν είναι καλές, απλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο αξιόπιστες σε σχέση με τις γνωστές κινέζικες εταιρείες, τύπου xiaomi,lenovo,huawei,oppo,one plus one. Επίσης προσπάθησε να ανέβεις τουλάχιστον στα 130-140 ευρώ και εκεί έχεις πολύ καλές προτάσεις από τις γνωστές κινέζικες εταιρείες + του asus zenfone 5..

εννοώ ότι μπορεί να βρεις μικρό προβλήματα στα κινητά τους, επίσης οι εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν οι μεγάλες εταιρείες συγκριτικά με αυτές δεν συγκρίνονται.. και από άποψη υποστήριξης μη περιμένεις να έχεις την ίδια υποστήριξη όπως θα έχεις με την xiaomi ας πουμε..

Το ότι ένα κινητό είναι κινέζικο, δεν σημαίνει εδώ και αρκετό καιρό ότι είναι "κινέζικο". Προτάσεις μέχρι 100€ υπάρχουν αρκετές. Δες εδώ μερικές από καλό, αξιόπιστο και φθηνό μαγαζί που έχω αγοράσει κάμποσες φορές χωρίς πρόβλημα:

1) JIAKE X3W MTK6582 Quad Core 1.3GHz 5.0 Inch QHD Screen Android - €99.96 τελική (δίκαρτο κινητό)

2) ELEPHONE P7 BLADE MTK6582 1.3GHz Quad Core 5.5 Inch QHD OGS Screen - €99.96 τελική

3) INEW V5 / INEW I8000 MTK6582M Android 4.2 5.5 inch QHD - €99.21 τελική

4) NO.1 S7 MTK6582 1.3GHz Quad Core 5.0 Inch QHD IPS Screen Android 4.2 (θεωρείται ο καλύτερος κλώνος του Samsung S5) - €95.48 τελική

5) LENOVO A850 MTK6582 1.3GHz Quad Core 5.5 Inch QHD (Υπόψιν η Lenovo έρχεται επίσημα και στην Ελλάδα από τον άλλο μήνα) - €96.97 τελική

Webgains? Seriously?

Τόσα καλύτερα affiliate sites υπάρχουν :lol:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Όποτε πατάω σε κάποιο λινκ σου, με στέλνει στο track.webgains.com..... Και λόγω adblock στο κινητό, κολλάει εκεί πέρα

Δεν ξέρω αν το βάζει το site η εσυ ;) αλλά είναι εκνευριστικό :p

Όποτε πατάω σε κάποιο λινκ σου, με στέλνει στο track.webgains.com..... Και λόγω adblock στο κινητό, κολλάει εκεί πέρα

Δεν ξέρω αν το βάζει το site η εσυ ;) αλλά είναι εκνευριστικό :p

Εγώ κάνω copy/paste το λινκ από το site. Τι μεσολαβεί ενδιαμεσα δεν ξέρω....

ΥΣ. Εμένα από τον πλοηγό του Mi3 με κατευθύνει κατευθείαν στο site. Μήπως έχεις κολλήσει κανά ιο!? Για ψάξου.... ;)

Εγώ κάνω copy/paste το λινκ από το site. Τι μεσολαβεί ενδιαμεσα δεν ξέρω....

ΥΣ. Εμένα από τον πλοηγό του Mi3 με κατευθύνει κατευθείαν στο site. Μήπως έχεις κολλήσει κανά ιο!? Για ψάξου.... ;)

Μου το έκανε και στον υπολογιστή μόλις έκλεισα το redirect, όχι όμως όλες τις φορές, οπότε είναι θέμα coolicool :)

θα πουλησω μαλλον το iphone μου 5αρι 32gb 280 ευρω (δυσκολες εποχες για τον ελληνα δεν σκαει παραπανω...) και θελω να το αντικαταστησω με ενα smartphone μεγαλης οθονης...εχω δει στο σαιτ μεχρι και 8πυρηνο 5αρι με κατω απο 100 ευρω!!!επειδη ακριβως δινω υπερκινητο σε τιμη χωμα δεν μου παει η καρδια να δωσω πανω απο 100αρικο αλλα βλεπω οτι υπαρχει εξελιξη και μπορεις να βρεις αξιοπρεπεστατο κινεζικο...εσεις τι λετε να προτιμησω;

αλλα βλεπω οτι υπαρχει εξελιξη και μπορεις να βρεις αξιοπρεπεστατο κινεζικο Αξιοπρεπεστατα κινέζικα είναι λίγα και με επεξεργαστές Αμερικάνικους, xiaomi, lenovo, oneplus, zte, huawei και δεν θα βρεις κανένα κατω απο 200 ευρώ στην καλύτερη. Τι ανωμαλία είναι αυτη να δίνεις FERRARI για SMARTάκι?

Φίλε πήγαινε στο xiaomi hongmi 1s..Το έχει ο πατέρας μου και είναι ικανοποιημένος.. Το κινητό έχει καλές κάμερες, δυνατό wifi εμβέλεια.. Άριστο GPS και δυνατό επεξεργαστή.. Έχει miui rom και παίρνει συνέχεια αναβαθμίσεις που είναι και εύκολη διαδικασία , δεν θα μπλέξεις με custom rom κ.τ.λ...

Έχει πολύ υποστήριξη γενικά η συσκευή αυτήν .. Κοστίζει μόλις 113-115 ευρώ και είναι dual sim, από μία αξιόπιστη κινεζική εταιρία..Από φτηνά κινέζικα κινητά να κοιτάξεις από Huawei, xiaomi, Lenovo, ZTE και coolpad..

ΥΓ. rec συνέχισε να τρολαρεις...

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Φίλε πήγαινε στο xiaomi hongmi 1s..Το έχει ο πατέρας μου και είναι ικανοποιημένος.. Το κινητό έχει καλές κάμερες, δυνατό wifi εμβέλεια.. Άριστο GPS και δυνατό επεξεργαστή.. Έχει miui rom και παίρνει συνέχεια αναβαθμίσεις που είναι και εύκολη διαδικασία , δεν θα μπλέξεις με custom rom κ.τ.λ...

Έχει πολύ υποστήριξη γενικά η συσκευή αυτήν .. Κοστίζει μόλις 113-115 ευρώ και είναι dual sim, από μία αξιόπιστη κινεζική εταιρία..Από φτηνά κινέζικα κινητά να κοιτάξεις από Huawei, xiaomi, Lenovo, ZTE και coolpad..

ΥΓ. rec συνέχισε να τρολαρεις...

Εγώ τρολαρω ή εσύ? Έχει ο ανθρωπος συσκευη με 32 gb αποθηκευτικό χώρο και του λες να πάρει ενα με 4 επειδή είναι φτηνό?????

Εγώ τρολαρω ή εσύ? Έχει ο ανθρωπος συσκευη με 32 gb αποθηκευτικό χώρο και του λες να πάρει ενα με 4 επειδή είναι φτηνό?????

Το είδες ότι είσαι άσχετος με τα κινέζικα κινητά; 8GB έχει εσωτερική και δέχεται και εξωτερική κάρτα.. Και κοστίζει 113 ευρώ και όχι 600+ ευρώ..Ούτε να συγκρίνεις συσκευές σωστά δεν ξέρεις φίλε μου..Αλλά αυτό δεν είναι κακό, το άσχημο είναι ότι δεν βοηθάς τον άλλον και απλά μπαίνεις και τρολαρεις όταν ακούς κινέζικα κινητά... Τεσπα το βλέπεις το τίτλο του παιδιού τι ψάχνει και με πόσα χρήματα; Ελπίζω να του βρεις κινητό με 100+ ευρώ με 32GB, απο Αμερική μεριά.. Τότε ναι θα σε παραδεχτώ και θα είσαι πιο χρήσιμος για συμβουλές και βοήθειες από το να τρολαρεις.. Καληνύχτα σου...

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Το είδες ότι είσαι άσχετος με τα κινέζικα κινητά; 8GB έχει εσωτερική και δέχεται και εξωτερική κάρτα.. Και κοστίζει 113 ευρώ και όχι 600+ ευρώ..Ούτε να συγκρίνεις συσκευές σωστά δεν ξέρεις φίλε μου..Αλλά αυτό δεν είναι κακό, το άσχημο είναι ότι δεν βοηθάς τον άλλον και απλά μπαίνεις και τρολαρεις όταν ακούς κινέζικα κινητά... Τεσπα το βλέπεις το τίτλο του παιδιού τι ψάχνει και με πόσα χρήματα; Ελπίζω να του βρεις κινητό με 100+ ευρώ με 32GB, απο Αμερική μεριά.. Τότε ναι θα σε παραδεχτώ και θα είσαι πιο χρήσιμος για συμβουλές και βοήθειες από το να τρολαρεις.. Καληνύχτα σου...

Δες τα μπολταρισμένα και μην κάνεις τον πονηρό, μπορούσες απλα να πεις δεν αξίζει να δώσεις το iphone εκτος και θες να δώσεις καμια 300αρα

Δες τα μπολταρισμένα και μην κάνεις τον πονηρό, μπορούσες απλα να πεις δεν αξίζει να δώσεις το iphone εκτος και θες να δώσεις καμια 300αρα

Ο άνθρωπος το δίνει για ένα κινητό με μεγαλύτερη οθόνη.