Tolis_1987 Δημοσιεύτηκε August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2014 Μπορείτε παρακαλώ να μου προτείνετε κάποιες αξιόπιστες κινέζικες μάρκες κινητών και site για παραγγελία ;; Παράθεση Tolis:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Μάρκες... Xiaomi, Lenovo, Oneplus One είναι οι καλύτερες. Καταστήματα υπάρχουν 2-3 αξιόπιστο, εγώ εμπιστεύομαι το Coolicool γιατί ποτέ δεν είχα πρόβλημα από εκεί και έχει πολύ καλές τιμές. Το θέμα είναι τι ψάχνεις, με τι χαρακτηριστικά και μέχρι πόσο!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 καλα site ειναι και το minideal και το to2c, vickmall, geekbuying. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolis_1987 Δημ. August 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Μάρκες... Xiaomi, Lenovo, Oneplus One είναι οι καλύτερες. Καταστήματα υπάρχουν 2-3 αξιόπιστο, εγώ εμπιστεύομαι το Coolicool γιατί ποτέ δεν είχα πρόβλημα από εκεί και έχει πολύ καλές τιμές. Το θέμα είναι τι ψάχνεις, με τι χαρακτηριστικά και μέχρι πόσο!? Για huawei και oppo ποιά η άποψή σου;; Βασικά ψάχνω μέχρι 200 ευρώ. Για χαρακτηριστικά τι μου προτείνεις;; Σ' ευχαριστώ !! ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για huawei και oppo ποιά η άποψή σου;; Βασικά ψάχνω μέχρι 200 ευρώ. Για χαρακτηριστικά τι μου προτείνεις;; Σ' ευχαριστώ !! Το fastcardtech ποιά η γνώμη σας;; Παράθεση Tolis:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Για huawei και oppo ποιά η άποψή σου;; Βασικά ψάχνω μέχρι 200 ευρώ. Για χαρακτηριστικά τι μου προτείνεις;; Σ' ευχαριστώ !! ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το fastcardtech ποιά η γνώμη σας;; Με 215€ τελική παίρνεις από τα καλύτερα κινητά, σίγουρα vfm - Xiaomi Mi3 16GB. Εάν δεν έχεις πρόβλημα με τα 16GB, σου το προτείνω ανεπιφύλακτα και ξέχνα όλα τ' άλλα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolis_1987 Δημ. August 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Με 215€ τελική παίρνεις από τα καλύτερα κινητά, σίγουρα vfm - Xiaomi Mi3 16GB. Εάν δεν έχεις πρόβλημα με τα 16GB, σου το προτείνω ανεπιφύλακτα και ξέχνα όλα τ' άλλα! ;) Λες ε;; Θα το κοιτάξω ναι... Σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια ... Παράθεση Tolis:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Λες ε;; Θα το κοιτάξω ναι... Σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια ... Εγώ έχω την 64GB έκδοση και είμαι ενθουσιασμένος. Ξεκίνα το διάβασμα.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Μπορείτε παρακαλώ να μου προτείνετε κάποιες αξιόπιστες κινέζικες μάρκες κινητών και site για παραγγελία ;; xiaomi/huawei/lenovo/zte/asus/one plus one/oppo sites to2c, minideal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolis_1987 Δημ. August 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 xiaomi/huawei/lenovo/zte/asus/one plus one/oppo sites to2c, minideal Ευχαριστώ !! Παράθεση Tolis:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Το mi3 είναι όντως κορυφή. Αν ήμουν εσύ θα το προτιμούσα :D Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolis_1987 Δημ. August 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Το mi3 είναι όντως κορυφή. Αν ήμουν εσύ θα το προτιμούσα :D Το μόνο που δε μου αρέσει πολύ είναι ο σχεδιασμός του... Μου φαίνεται πολύ απλός... Παράθεση Tolis:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Το μόνο που δε μου αρέσει πολύ είναι ο σχεδιασμός του... Μου φαίνεται πολύ απλός... Πάρτο και φόρτωσέ το μπιχλιμπίδια !!!!!! Απλό είναι...... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Το μόνο που δε μου αρέσει πολύ είναι ο σχεδιασμός του... Μου φαίνεται πολύ απλός... Ίσα ίσα που θα εκτιμήσεις τις θήκες... Συν ότι το μαγνήσιο του είναι πολύ όμορφο στο χέρι και ελαφρύ σχετικά. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ίσα ίσα που θα εκτιμήσεις τις θήκες... Συν ότι το μαγνήσιο του είναι πολύ όμορφο στο χέρι και ελαφρύ σχετικά. από μαγνήσιο είναι ο σκελετός, εξωτερικά είναι πλαστικό (καπάκι δλδ), εκτός και αν έχεις δυνατότητα να περνάς μέσα από αντικείμενα δεν το φτάνεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts