Jump to content

και ομως δεν ειναι PPC!!

kostas73
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε μια εβδομάδα θα ειναι διαθέσιμο συμφωνα με το infosynchworld.com το νέο OQO 01.

specifications

• 1GHz Transmeta processor
  • 20GB hard drive (shock-mounted)
  • 256MB DDR RAM
  • Dimensions: 4.9" x 3.4" x .9"
  • Weight: 14 ozs
  • 800 x 480 W-VGA 5" transflective display (indoor/outdoor readable)
  • 3D accelerated graphics with 8mb video RAM
  • QWERTY thumb keyboard with mouse buttons and TrackStik®
  • 802.11b wireless
  • Bluetooth® wireless
  • 4-pin FireWire® (1394)
  • USB 1.1
  • 3.5mm stereo headphone jack
  • Microphone
  • Digital pen
  • Removable lithium polymer battery
  • Battery life up to three hours, depending on usage

attachment.php?s=&postid=584954

Για περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα

πολυ καλο ..... τελειο θα ελεγα ... αλλα δεν οπως εχω πει δεν ξερω σε μια τοσο μικρη σησκευη κατα ποσο θα ειναι ευχρηστα τα χρ

Δεν μου αρέσει... Και δεν βρίσκω καθόλου πρακτικό το σχήμα του...

Επιπλεόν, ΧΡ, σκληρός, 1000άρης προσέσορας σε συσκευή χειρός... Πλάκα μας κάνουν?! :blink: (Δεν εννοώ αν είναι ή όχι δυνατόν η ενσωμάτωση όλων αυτών σε μια συσκευή...)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 7 Οκτ. 2004 , 13:55)

Δεν μου αρέσει... Και δεν βρίσκω καθόλου πρακτικό το σχήμα του...

Επιπλεόν, ΧΡ, σκληρός, 1000άρης προσέσορας σε συσκευή χειρός... Πλάκα μας κάνουν?! :blink: (Δεν εννοώ αν είναι ή όχι δυνατόν η ενσωμάτωση όλων αυτών σε μια συσκευή...)

ναι και εγω νομιζω οτι ειναι λιγακι υπερβολικη για συσκευη χειρος αλλα ισως να το πουλανε ως ενα πολυ μικρος υπολογιστης

Έχει τις χρησιμότητές του...σαφώς πιο φορητό από ένα Tablet PC...σου προσφέρει την ευελιξία των ΧΡ σε ένα πολύ φορητό πακέτο...Φυσικά δεν περιμένω να έχει διάρκεια μπαταρίας παραπάνω από 1,5 ώρα...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 7 Οκτ. 2004 , 16:01)

Φυσικά δεν περιμένω να έχει διάρκεια μπαταρίας παραπάνω από 1,5 ώρα...

Oύτε την ευελιξία, ούτε την ασφάλεια ούτε την φορητότητα ενος PPC ¨η HPC...

Μόνο για γκάτζετ φριξ :p

paidia einai pio megalo apo ena PDA an kai oxi polu apo oti blepw...twra gia to an xreiazete to 1ghz sklhros ktlp h oxi fysika kai xreiazete an den xreiazotan kai ta PDA 8a stamatousan stous 400mhz kai oxi oso pane na ta anebazoun,prospa8ontas ousiasitika na ginoun mikroi ypologistes..An htan ligaki pio mikro isws to koitousa,analoga fysika thn timh.Eks alou apo oti blepw an h syskeues autes mikrinoun ligo akoma ta PDA 8a perasoun dyskoles wres!!!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Oύτε την ευελιξία, ούτε την ασφάλεια ούτε την φορητότητα ενος PPC ¨η HPC...

Ευελιξία: Αντί για Pocket Word και Pocket Excel, έχεις Office XP ή 2003, αντί για Pocket IE και Νετφροντ έχεις IE 6.0 και Μοζίλα. Αντί για 1-4 giga memory cards, έχεις 20 γιγα δίσκο...πόσο πιο ευέλικτο να είναι;

Ασφάλεια: shock proof δίσκος, άρα κανένα πρόβλημα...και δεν καίγεσαι μήπως τελειώσει η μπαταρία και πάθει hard reset το μηχάνημα...

Φορητότητα: Μόνο πρόβλημα η μπαταρία, το μέγεθος είναι μία χαρά για αυτά που προσφέρει.

εγω θα έλεγα οτι πιο πολυ απ'ολα με χαλάει το digital pen και η τιμή (περίπου $1900). Εντάξει δεν ειναι και το μικρότερο που έχει κυκλοφορήσει αλλά ειναι ουσιαστικά ενα laptop στην τσέπη σου....

αν σκεφτεί κανεις οτι ειναι και η μοναδική (απ'οτι εχω δει εγώ) προσπάθεια μετα το Toshiba Libretto........

Βασικά το digital pen είναι κορυφαίο, είναι ευχαρίστηση να το χρησιμοποιείς για να γράφεις...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona ( 7 Οκτ. 2004 , 16:25)

twra gia to an xreiazete to 1ghz sklhros ktlp h oxi fysika kai xreiazete an den xreiazotan kai ta PDA 8a stamatousan stous 400mhz kai oxi oso pane na ta anebazoun,

Mα δεν είπα εγώ ότι δεν χρειάζεται επεξεργαστική ισχύς. Για όνομα!!! Φυσικά χρειάζεται! Απλά λέω ότι είναι νωρίς να μπουν τέτοιες προδιαγραφές σε συσκευή χειρός. Τόσο απλά.

Ασφάλεια: shock proof δίσκος, άρα κανένα πρόβλημα...και δεν καίγεσαι μήπως τελειώσει η μπαταρία και πάθει hard reset το μηχάνημα...

Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Δεν μιλάω μόνο για τον σκληρό δίσκο. Βασικά ασφαλής σκληρός δίσκος απλά ΔΕΝ υπάρχει, οπότε το προσπερνάμε. Για την δυνατότητα άμεσου backup&restore εντός δευτερολέπτων μιλάω. Και για την παντελή έλλειψη ιών κτλ. , την κατάρα των επιτραπέζιων παραθύρων δλδ. :!:

Ευελιξία: Αντί για Pocket Word και Pocket Excel, έχεις Office XP ή 2003, αντί για Pocket IE και Νετφροντ έχεις IE 6.0 και Μοζίλα. Αντί για 1-4 giga memory cards, έχεις 20 γιγα δίσκο...πόσο πιο ευέλικτο να είναι;

Να χωράει στην τσέπη. Τόσο ευέλικτο.

Φορητότητα: Μόνο πρόβλημα η μπαταρία, το μέγεθος είναι μία χαρά για αυτά που προσφέρει.

Σόρυ αλλά το ζήτημα της μπαταρίας σε μια φορητή συσκευή δεν είναι αρκετό, είναι ύπερ-αρκετό πρόβλημα.

καλα Trobocop μην το κανουμε τόσο μεγάλο θέμα. Ουτε το (κατα τα αλλα πολύ ωραίο) NEC που εχεις στην υπογραφή σου πληρεί ολες τις προυποθέσεις αλλά χαρατηρίζεται ως Handheld.

Πάντως εχω υπ'οψιν μου μερικές (επαγγελματικές κυρίως) εφαρμογες που χρειάζονται ΧΡ παρόλα αυτά θα ήταν τελειο να μπορούν να τρέχουν σε μια συσκευή χειρός (π.χ. οι εφαρμογές ραδιομετρήσεων στο πεδίο...).

Σιγουρα αυτό δεν ειναι αρκετό για μια εμπορική επιτυχία του μοντέλου στο ευρυ κοινό, πάντως σίγουρα δείχνει τη θέληση για ανοδο της ισχυος, πτωση του μεγέθους και φορητότητα.

Αλλωστε, και οσον αφορά την παρατηρηση σου για ιούς, μπορώ να βρω το link που διάβασα για ιούς ακόμα και στα κινητα. (αν και μπορεί να υπάρχει ηδη thread στα φορα των κινητων).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas73 ( 8 Οκτ. 2004 , 13:06)

καλα Trobocop μην το κανουμε τόσο μεγάλο θέμα. Ουτε το (κατα τα αλλα πολύ ωραίο) NEC που εχεις στην υπογραφή σου πληρεί ολες τις προυποθέσεις αλλά χαρατηρίζεται ως Handheld.

To Νec είναι Laptop replacement. To ΟQO είναι laptop... τέτοιες προδιαγραφές έχει τέλος πάντων..

Αλλωστε, και οσον αφορά την παρατηρηση σου για ιούς, μπορώ να βρω το link που διάβασα για ιούς ακόμα και στα κινητα. (αν και μπορεί να υπάρχει ηδη thread στα φορα των κινητων).

Ioi υπάρχουν ή είναι δυνατόν να υπάρξουν σε όλες τις συσκευές με ανοιχτό λειτουργικό. Συγκρίνεται όμως η... ποικιλία ιών, σκουληκιών τρυπών κτλ σε ΧΡ με την αντίστοιχη σε CE?

πέρα από την πλακα εδώ που τα λέμε το μηχάνημα είναι super και αν το συγκρίνω με τα νέα ΡPC δεν έχει και μεγάλες διαφορες στο μέγεθος :whistle: απλά για μένα είναι πολύ μεγάλο..όπως και τα νέα PDA δεν μπορώ τέτοια μεγέθη είναι άβολα
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

έχουμε ΜΙΛΗΣΕΙ για αυτό εδώ και ΕΝΑ χρόνο. δεν έχει θέση στο φόρουμ. παρακαλώ πολύ να μεταφερθεί άμεσα.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)