toykaki Δημοσιεύτηκε August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2014 Καλησπερα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 3 κινητα,πιο να διαλεξω απο τα 3?H μνημη μου αρκει 16gb ..Mετα απο θεμα ταχυτητας και γενικα ενα ολο συνολο?Κλεινω περισσοτερο στο g2 να πω την αληθεια αλλα ακουω κ αλλες γνωμες...Επισεις οσο αφορα το G2 και σε ασπρο και σε μαυρο να φανταστω το καλυπτη το ελληνικο service τις lg ε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Κανενα δεν ειναι τελειο, overall προτεινω g2 λογω αυτονομιας και οθονης-μεγεθους. Παντως το ερωτημα εχει διερευνηθει διεξοδικα αρκετες φορες στις προηγουμενες σελιδες, κανε μια ερευνα. Αν δεν αποκλειεις αγορα απο κινα υπαρχουν αξιολογοτερες προτασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toykaki Δημ. August 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 οσο αφορα το χρωμα στο g2 και ασπρο και μαυρο εχει service στην ελλαδα κανονικα?το 16gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 οσο αφορα το χρωμα στο g2 και ασπρο και μαυρο εχει service στην ελλαδα κανονικα?το 16gb Φρόντισε όταν το αγοράσεις να έχει την ένδειξη EU δίπλα.. Δες ας πούμε εδώ http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html Όλα έχουν ένδειξη EU. Τότε έχεις 2ετη εγγύηση κανονικότατα. Για το 16άρι μιλάμε πάντα.. Το παρήγγειλα την πέμπτη που μας πέρασε και θα το έχω δεύτερα στα χέρια μου. Λευκό χρώμα γιατί τα σπάει!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toykaki Δημ. August 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Φρόντισε όταν το αγοράσεις να έχει την ένδειξη EU δίπλα.. Δες ας πούμε εδώ http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html Όλα έχουν ένδειξη EU. Τότε έχεις 2ετη εγγύηση κανονικότατα. Για το 16άρι μιλάμε πάντα.. Το παρήγγειλα την πέμπτη που μας πέρασε και θα το έχω δεύτερα στα χέρια μου. Λευκό χρώμα γιατί τα σπάει!!! :D απο πιο μαγαζι το πηρες φιλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toykaki Δημ. August 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Κατι ακομα διαβασα σε διαφορετικα site Για το λογισμικο στον ενα ελεγε Λειτουργικό σύστημα : Android 4.2.2 Jelly Bean στο αλλο ANDROID V4.4 KITKAT ... Πιο ισχυει τελικα και πιο η διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Κατι ακομα διαβασα σε διαφορετικα site Για το λογισμικο στον ενα ελεγε Λειτουργικό σύστημα : Android 4.2.2 Jelly Bean στο αλλο ANDROID V4.4 KITKAT ... Πιο ισχυει τελικα και πιο η διαφορα? και τα 2 σωστα ειναι , η jelly bean ειναι η παλια εκδοση , η κιτ κατ η καινουρια ... στο g2 η κιτ κατ ειναι πιο smooth , αλλα εχει χειροτερη μπαταρια Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doom4 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 αν δεν σε νοιάζει η κάμερα και η αυτονομία, τότε καρφωτός Nexus. αλλιώς G2 S4 για κανέναν λόγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Πολύ σύντομα θα βγεί η έκδοση L για το Nexus 5 που θα έχει σηματικότατες και εμφανέστατες βελτιώσεις. Όλα τα υπόλοιπα κινητά θα την κοιτάν και θα τους τρέχουν τα σάλια γιατί θα την πάρουν...ξέρετε ποιανού Αγίου ανήμερα! ;) Πάρε ένα κόκκινο Nexus 5 και θα είσαι πρώτος...και μοναδικός! Συμφωνώ απόλυτα Nexus και απο εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Πολύ σύντομα θα βγεί η έκδοση L για το Nexus 5 που θα έχει σηματικότατες και εμφανέστατες βελτιώσεις. Όλα τα υπόλοιπα κινητά θα την κοιτάν και θα τους τρέχουν τα σάλια γιατί θα την πάρουν...ξέρετε ποιανού Αγίου ανήμερα! ;) Πάρε ένα κόκκινο Nexus 5 και θα είσαι πρώτος...και μοναδικός! Παιρνει το G2 και την φλασαρει μονος του σιγα... Η αυτονομια του Ν5 δεν παλευεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts