Jump to content

LG G2 D802 16GB vs NEXUS 5 vs Samsung Galaxy S4 i9505 (16GB)

toykaki
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 3 κινητα,πιο να διαλεξω απο τα 3?H μνημη μου αρκει 16gb ..Mετα απο θεμα ταχυτητας και γενικα ενα ολο συνολο?Κλεινω περισσοτερο στο g2 να πω την αληθεια αλλα ακουω κ αλλες γνωμες...Επισεις οσο αφορα το G2 και σε ασπρο και σε μαυρο να φανταστω το καλυπτη το ελληνικο service τις lg ε??

Κανενα δεν ειναι τελειο, overall προτεινω g2 λογω αυτονομιας και οθονης-μεγεθους.

Παντως το ερωτημα εχει διερευνηθει διεξοδικα αρκετες φορες στις προηγουμενες σελιδες, κανε μια ερευνα.

Αν δεν αποκλειεις αγορα απο κινα υπαρχουν αξιολογοτερες προτασεις.

οσο αφορα το χρωμα στο g2 και ασπρο και μαυρο εχει service στην ελλαδα κανονικα?το 16gb

Φρόντισε όταν το αγοράσεις να έχει την ένδειξη EU δίπλα.. Δες ας πούμε εδώ http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html

Όλα έχουν ένδειξη EU. Τότε έχεις 2ετη εγγύηση κανονικότατα. Για το 16άρι μιλάμε πάντα.. Το παρήγγειλα την πέμπτη που μας πέρασε και θα το έχω δεύτερα στα χέρια μου. Λευκό χρώμα γιατί τα σπάει!!! :D

Φρόντισε όταν το αγοράσεις να έχει την ένδειξη EU δίπλα.. Δες ας πούμε εδώ http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html

Όλα έχουν ένδειξη EU. Τότε έχεις 2ετη εγγύηση κανονικότατα. Για το 16άρι μιλάμε πάντα.. Το παρήγγειλα την πέμπτη που μας πέρασε και θα το έχω δεύτερα στα χέρια μου. Λευκό χρώμα γιατί τα σπάει!!! :D

απο πιο μαγαζι το πηρες φιλε?

Κατι ακομα διαβασα σε διαφορετικα site Για το λογισμικο στον ενα ελεγε

Λειτουργικό σύστημα : Android 4.2.2 Jelly Bean

στο αλλο ANDROID V4.4 KITKAT ...

Πιο ισχυει τελικα και πιο η διαφορα?

Κατι ακομα διαβασα σε διαφορετικα site Για το λογισμικο στον ενα ελεγε

Λειτουργικό σύστημα : Android 4.2.2 Jelly Bean

στο αλλο ANDROID V4.4 KITKAT ...

Πιο ισχυει τελικα και πιο η διαφορα?

και τα 2 σωστα ειναι , η jelly bean ειναι η παλια εκδοση , η κιτ κατ η καινουρια ...

στο g2 η κιτ κατ ειναι πιο smooth , αλλα εχει χειροτερη μπαταρια

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Πολύ σύντομα θα βγεί η έκδοση L για το Nexus 5 που θα έχει σηματικότατες και εμφανέστατες βελτιώσεις. Όλα τα υπόλοιπα κινητά θα την κοιτάν και θα τους τρέχουν τα σάλια γιατί θα την πάρουν...ξέρετε ποιανού Αγίου ανήμερα! ;)

Πάρε ένα κόκκινο Nexus 5 και θα είσαι πρώτος...και μοναδικός!

Συμφωνώ απόλυτα Nexus και απο εμένα.

Πολύ σύντομα θα βγεί η έκδοση L για το Nexus 5 που θα έχει σηματικότατες και εμφανέστατες βελτιώσεις. Όλα τα υπόλοιπα κινητά θα την κοιτάν και θα τους τρέχουν τα σάλια γιατί θα την πάρουν...ξέρετε ποιανού Αγίου ανήμερα! ;)

Πάρε ένα κόκκινο Nexus 5 και θα είσαι πρώτος...και μοναδικός!

Παιρνει το G2 και την φλασαρει μονος του σιγα...

Η αυτονομια του Ν5 δεν παλευεται...