beton Δημοσιεύτηκε September 19, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 19, 2003 Θέλω να επεξεργαστώ το κείμενο σε κάποια αρχεία swf. Με ποιό πρόγραμμα τα επεξεργάζομαι; Υπάρχει κανένα free; Έχω ακούσει για κάποιο της macromedia αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ξανά με το θέμα :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2003 Εννοείς το Flash της macromedia (http://www.macromedia.com). Με αυτό γίνεται αυτό που θέλεις. Νομίζω όμως ότι υπάρχουν και shareware προγράμματα που κάνουν τέτοιες δουλειές αλλά δεν έχω κάποιο υπόψη μου. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
net Δημ. September 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2003 μπορείς να δοκιμάσεις και το Swish free για 15 μέρες swishmax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2003 Κάνε μια βόλτα κι εδώ. Έχει πολλά κι ενδιαφέροντα για το θέμα που σε ενδιαφέρει. Συμπτωματικά το έψαχνα μόλις χθες γιατί ήθελα να μετατρέψω ένα βιντεάκι σε flash. Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psaxtiris Δημ. September 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2003 αν "κλέψεις" ένα swf από το internet, οπότε δεν έχεις το fla αρχείο του, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το flash toolset(trial) για επεξεργασία ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beton Δημ. September 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2003 Έχω κάποια templates για flash sites και θέλω να επεξεργαστώ το κείμενο που εμφανίζεται. Ποιό από τα παραπάνω κάνει γιαυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beton Δημ. September 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2003 Τελικά τα κατέβασα αλλά μου φαίνονται χάος... :( Βρήκα κάποια templates που έχουν το flash αρχείο και επίσης κάποια αρχεία txt τα οποία μπορείς να επεξεργαστείς για να φανούν οι αλλαγές στο flash. Η μόνη απορία μου είναι γιατί δεν αναγνωρίζονται οι ελληνικοί χαρακτήρες. Δείτε τι σας λέω εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts