Jump to content

Smartphone μεχρι 250

chourdis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενας φιλος μου θελει δικαρτο Smartphone μεχρι τα 250 μπορει να ανεβει οριακα μεχρι τα 300.

Θελει να Dual Sim

Να εχει οσο το δυνατον καλυτερη καμερα (μπρος και πισω)

Να μην εχει lag

Ενας φιλος μου θελει δικαρτο Smartphone μεχρι τα 250 μπορει να ανεβει οριακα μεχρι τα 300.

Θελει να Dual Sim

Να εχει οσο το δυνατον καλυτερη καμερα (μπρος και πισω)

Να μην εχει lag

lg g 2 αν του φτανουν 10gb. αλλιως υπαρχει το Oneplus One.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

lg g 2 αν του φτανουν 10gb. αλλιως υπαρχει το Oneplus One.

Θελει να ειναι dual sim

Ποιο δικαρτο εχει την καλυτερη καμερα μεχρι 300 ευρω;

αυτό που ανέφερα και το Huawei Honor 6 dual sim (από όσα εχω δοκιμάσει εγώ)

Γιατί το LENOVO VIBE Z K910 δεν κάνει!? Είναι δίκαρτο, πολύ καλό και με μόλις 220€!

αθλια camerula........ πραγματικά άθλια για να βγάλεις καθαροί φώτο πρέπει να κάνεις αμάν.............

αθλια camerula........ πραγματικά άθλια για να βγάλεις καθαροί φώτο πρέπει να κάνεις αμάν.............

Πάρε φωτογραφική μηχανή..........!!!

Πάρε φωτογραφική μηχανή..........!!!

εχω dslr αλλα δεν την κουβαλάω μαζί μου απο την άλλη πολλά κινητά καλύπτουν της αναγκες μου μου........ απλός το 910 απλα δεν οτι αφορα την camera ........... τόσο άπλα

Πριν προτείνετε ή επιλέξετε διάφορα Κινέζικα καλό είναι να έχετε ιδία εμπειρία ή να έχετε διαβάσει τουλάχιστον το νήμα τους.

Πολλά από αυτά παρουσιάζουν προβλήματα προσαρμογής στα Ελληνικά δεδομένα . Δεν έχουν όλοι οι χρήστες την Ικανότητα ή τις γνώσεις ή την διάθεση του Root και άλλων αναγκαίων εργασιών ... :cool:

Καμιά φορά κάνω και εγώ το ίδιο λάθος , αλλά συνέρχομαι γρήγορα μόλις ρίξω μια ματιά στο νήμα του τηλεφώνου ... ;)

Πριν προτείνετε ή επιλέξετε διάφορα Κινέζικα καλό είναι να έχετε ιδία εμπειρία ή να έχετε διαβάσει τουλάχιστον το νήμα τους.

Πολλά από αυτά παρουσιάζουν προβλήματα προσαρμογής στα Ελληνικά δεδομένα . Δεν έχουν όλοι οι χρήστες την Ικανότητα ή τις γνώσεις ή την διάθεση του Root και άλλων αναγκαίων εργασιών ... :cool:

Καμιά φορά κάνω και εγώ το ίδιο λάθος , αλλά συνέρχομαι γρήγορα μόλις ρίξω μια ματιά στο νήμα του τηλεφώνου ... ;)

90 95% απο τα κινέζικα που δεν εχουν multilanguage rom by default σου δίνουν δυνατότητα (πλέον) κατά την αγορά να το παραγγείλεις με multilanguage rom :)

Δεν διαφωνώ , αλλά πόσα από αυτά έχουν για παράδειγμα ένα σωρό σαβούρες μέσα φορτωμένες που κάποιος θέλει - πρέπει να ξηλώσει . ( μην κατηγορούμε μόνο την Samsung ... :lol: )

Πόσα από αυτά έχουν θέμα με τους καταλόγους και το +30 ... και άλλα τέτοια που στον απλό χρήστη κάνουν την ζωή δύσκολη :cool: ή οι μέτριες κάμερες χωρίς καλό λογισμικό ... ή προβλήματα σε wifi με αποσυνδέσεις και BT ... ?

Γιαυτό λέω απλά , Μην βαριέστε να ρίξετε μία ματιά στις 4-5 τελευταίες σελίδες του τηλεφώνου που αποφασίσατε να προτείνετε ή να διαλέξετε

Δεν διαφωνώ , αλλά πόσα από αυτά έχουν για παράδειγμα ένα σωρό σαβούρες μέσα φορτωμένες που κάποιος θέλει - πρέπει να ξηλώσει . ( μην κατηγορούμε μόνο την Samsung ... :lol: )

Πόσα από αυτά έχουν θέμα με τους καταλόγους και το +30 ... και άλλα τέτοια που στον απλό χρήστη κάνουν την ζωή δύσκολη :cool: ή οι μέτριες κάμερες χωρίς καλό λογισμικό ... ή προβλήματα σε wifi με αποσυνδέσεις και BT ... ?

Γιαυτό λέω απλά , Μην βαριέστε να ρίξετε μία ματιά στις 4-5 τελευταίες σελίδες του τηλεφώνου που αποφασίσατε να προτείνετε ή να διαλέξετε

οχιιιιιιιιιιιιι σαβούρα είναι προνόμιο samsung/sony (ισος και τώρα που έγινε διάσημη η lg και εκει θα δούμε) :lol: τα κινεζικα τα καλα εστο (xiaomi/huawei/zte/ lenovo/oppo/one plus) που ειδα δεν εχουν τπτ (αντε μια εφαρμογή πχ το κινεζικο market)

το +30 λινετε με ενα κλικ (πλεον) cameres κλπ στης γνωστές κινεζικες δεν πάσχουν (πλέον)

και ναι εκει εχεις απόλυτο δίκαιο πριν αγοράζουμε ριχνουμε μια διο δεκα ματιες μιν σου πω :p:p:p

Αρκετή σαβούρα είχε το thl μου. Αλλά έχει και μια backup and restore εφαρμογή, πολύ χρήσιμη. Από κει και πέρα ένα περίεργο Twitter client, και ένα no name καλενταρι.

could you do it again?

Αρκετή σαβούρα είχε το thl μου. Αλλά έχει και μια backup and restore εφαρμογή, πολύ χρήσιμη. Από κει και πέρα ένα περίεργο Twitter client, και ένα no name καλενταρι.

τα noname κινέζικα (η έστω σχετικά άγνωστα έξω όπως η thl) έχουνε κάτι κουφά μέσα.. οκ την Samsung δεν την φτάνουν αλλά και πάλι

τα noname κινέζικα (η έστω σχετικά άγνωστα έξω όπως η thl) έχουνε κάτι κουφά μέσα.. οκ την Samsung δεν την φτάνουν αλλά και πάλι

Τουλάχιστον έχει το backup and restore, Πραγματικά αξία εφαρμογή. Δουλεύει και χωρίς ρουτ, αυτό είναι το καλό της.

could you do it again?

Τουλάχιστον έχει το backup and restore, Πραγματικά αξία εφαρμογή. Δουλεύει και χωρίς ρουτ, αυτό είναι το καλό της.

παίρνει τα πάντα? αν ναι μπράβο τους

Γιατί το LENOVO VIBE Z K910 δεν κάνει!? Είναι δίκαρτο, πολύ καλό και με μόλις 220€!

O Smod @athanaso77 λέει ότι είναι επιπέδου Note3

Δειγμα απο φωτογραφιες που μπορω να παρω;

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δειγμα απο φωτογραφιες που μπορω να παρω;

Ρώτα τον S-mod @athanaso77, ανέφερε κάτι σαν review ( αλλά πάει καιρός και δεν θυμάμαι καλά ) άν λάβεις απάντηση πόσταρε την και εδώ ή θα την ήθελα με PM ... tnx