chourdis Δημοσιεύτηκε August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 28, 2014 Ενας φιλος μου θελει δικαρτο Smartphone μεχρι τα 250 μπορει να ανεβει οριακα μεχρι τα 300. Θελει να Dual Sim Να εχει οσο το δυνατον καλυτερη καμερα (μπρος και πισω) Να μην εχει lag Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Ενας φιλος μου θελει δικαρτο Smartphone μεχρι τα 250 μπορει να ανεβει οριακα μεχρι τα 300. Θελει να Dual Sim Να εχει οσο το δυνατον καλυτερη καμερα (μπρος και πισω) Να μην εχει lag lg g 2 αν του φτανουν 10gb. αλλιως υπαρχει το Oneplus One. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. August 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 lg g 2 αν του φτανουν 10gb. αλλιως υπαρχει το Oneplus One. Θελει να ειναι dual sim Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Θελει να ειναι dual sim zte nubia z7 mini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. August 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 zte nubia z7 mini Ποιο δικαρτο εχει την καλυτερη καμερα μεχρι 300 ευρω; Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Ποιο δικαρτο εχει την καλυτερη καμερα μεχρι 300 ευρω; αυτό που ανέφερα και το Huawei Honor 6 dual sim (από όσα εχω δοκιμάσει εγώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 το honor 6 εχει πολυ καλη καμερα. μη δικαρτο το lg g 2. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Γιατί το LENOVO VIBE Z K910 δεν κάνει!? Είναι δίκαρτο, πολύ καλό και με μόλις 220€! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Γιατί το LENOVO VIBE Z K910 δεν κάνει!? Είναι δίκαρτο, πολύ καλό και με μόλις 220€! αθλια camerula........ πραγματικά άθλια για να βγάλεις καθαροί φώτο πρέπει να κάνεις αμάν............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 αθλια camerula........ πραγματικά άθλια για να βγάλεις καθαροί φώτο πρέπει να κάνεις αμάν............. Πάρε φωτογραφική μηχανή..........!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Πάρε φωτογραφική μηχανή..........!!! εχω dslr αλλα δεν την κουβαλάω μαζί μου απο την άλλη πολλά κινητά καλύπτουν της αναγκες μου μου........ απλός το 910 απλα δεν οτι αφορα την camera ........... τόσο άπλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Πριν προτείνετε ή επιλέξετε διάφορα Κινέζικα καλό είναι να έχετε ιδία εμπειρία ή να έχετε διαβάσει τουλάχιστον το νήμα τους. Πολλά από αυτά παρουσιάζουν προβλήματα προσαρμογής στα Ελληνικά δεδομένα . Δεν έχουν όλοι οι χρήστες την Ικανότητα ή τις γνώσεις ή την διάθεση του Root και άλλων αναγκαίων εργασιών ... :cool: Καμιά φορά κάνω και εγώ το ίδιο λάθος , αλλά συνέρχομαι γρήγορα μόλις ρίξω μια ματιά στο νήμα του τηλεφώνου ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Πριν προτείνετε ή επιλέξετε διάφορα Κινέζικα καλό είναι να έχετε ιδία εμπειρία ή να έχετε διαβάσει τουλάχιστον το νήμα τους. Πολλά από αυτά παρουσιάζουν προβλήματα προσαρμογής στα Ελληνικά δεδομένα . Δεν έχουν όλοι οι χρήστες την Ικανότητα ή τις γνώσεις ή την διάθεση του Root και άλλων αναγκαίων εργασιών ... :cool: Καμιά φορά κάνω και εγώ το ίδιο λάθος , αλλά συνέρχομαι γρήγορα μόλις ρίξω μια ματιά στο νήμα του τηλεφώνου ... ;) 90 95% απο τα κινέζικα που δεν εχουν multilanguage rom by default σου δίνουν δυνατότητα (πλέον) κατά την αγορά να το παραγγείλεις με multilanguage rom :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Δεν διαφωνώ , αλλά πόσα από αυτά έχουν για παράδειγμα ένα σωρό σαβούρες μέσα φορτωμένες που κάποιος θέλει - πρέπει να ξηλώσει . ( μην κατηγορούμε μόνο την Samsung ... :lol: ) Πόσα από αυτά έχουν θέμα με τους καταλόγους και το +30 ... και άλλα τέτοια που στον απλό χρήστη κάνουν την ζωή δύσκολη :cool: ή οι μέτριες κάμερες χωρίς καλό λογισμικό ... ή προβλήματα σε wifi με αποσυνδέσεις και BT ... ? Γιαυτό λέω απλά , Μην βαριέστε να ρίξετε μία ματιά στις 4-5 τελευταίες σελίδες του τηλεφώνου που αποφασίσατε να προτείνετε ή να διαλέξετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Δεν διαφωνώ , αλλά πόσα από αυτά έχουν για παράδειγμα ένα σωρό σαβούρες μέσα φορτωμένες που κάποιος θέλει - πρέπει να ξηλώσει . ( μην κατηγορούμε μόνο την Samsung ... :lol: ) Πόσα από αυτά έχουν θέμα με τους καταλόγους και το +30 ... και άλλα τέτοια που στον απλό χρήστη κάνουν την ζωή δύσκολη :cool: ή οι μέτριες κάμερες χωρίς καλό λογισμικό ... ή προβλήματα σε wifi με αποσυνδέσεις και BT ... ? Γιαυτό λέω απλά , Μην βαριέστε να ρίξετε μία ματιά στις 4-5 τελευταίες σελίδες του τηλεφώνου που αποφασίσατε να προτείνετε ή να διαλέξετε οχιιιιιιιιιιιιι σαβούρα είναι προνόμιο samsung/sony (ισος και τώρα που έγινε διάσημη η lg και εκει θα δούμε) :lol: τα κινεζικα τα καλα εστο (xiaomi/huawei/zte/ lenovo/oppo/one plus) που ειδα δεν εχουν τπτ (αντε μια εφαρμογή πχ το κινεζικο market) το +30 λινετε με ενα κλικ (πλεον) cameres κλπ στης γνωστές κινεζικες δεν πάσχουν (πλέον) και ναι εκει εχεις απόλυτο δίκαιο πριν αγοράζουμε ριχνουμε μια διο δεκα ματιες μιν σου πω :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Αρκετή σαβούρα είχε το thl μου. Αλλά έχει και μια backup and restore εφαρμογή, πολύ χρήσιμη. Από κει και πέρα ένα περίεργο Twitter client, και ένα no name καλενταρι. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Αρκετή σαβούρα είχε το thl μου. Αλλά έχει και μια backup and restore εφαρμογή, πολύ χρήσιμη. Από κει και πέρα ένα περίεργο Twitter client, και ένα no name καλενταρι. τα noname κινέζικα (η έστω σχετικά άγνωστα έξω όπως η thl) έχουνε κάτι κουφά μέσα.. οκ την Samsung δεν την φτάνουν αλλά και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 τα noname κινέζικα (η έστω σχετικά άγνωστα έξω όπως η thl) έχουνε κάτι κουφά μέσα.. οκ την Samsung δεν την φτάνουν αλλά και πάλι Τουλάχιστον έχει το backup and restore, Πραγματικά αξία εφαρμογή. Δουλεύει και χωρίς ρουτ, αυτό είναι το καλό της. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Τουλάχιστον έχει το backup and restore, Πραγματικά αξία εφαρμογή. Δουλεύει και χωρίς ρουτ, αυτό είναι το καλό της. παίρνει τα πάντα? αν ναι μπράβο τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Γιατί το LENOVO VIBE Z K910 δεν κάνει!? Είναι δίκαρτο, πολύ καλό και με μόλις 220€! αθλια camerula........ πραγματικά άθλια για να βγάλεις καθαροί φώτο πρέπει να κάνεις αμάν............. O Smod @athanaso77 λέει ότι είναι επιπέδου Note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. September 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Δειγμα απο φωτογραφιες που μπορω να παρω; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δειγμα απο φωτογραφιες που μπορω να παρω; Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Ρώτα τον S-mod @athanaso77, ανέφερε κάτι σαν review ( αλλά πάει καιρός και δεν θυμάμαι καλά ) άν λάβεις απάντηση πόσταρε την και εδώ ή θα την ήθελα με PM ... tnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts