dimxr Δημοσιεύτηκε August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 27, 2014 Γεια σας παίδες... Γι άλλη μια φορά θα χρειαστώ τα φώτα σας. Η αδερφή μου θέλει να πάρει android κινητό. Συγκρίνοντας με το δικό μου LG L9 II, θα ήθελε: 1. Να είναι μικρότερο (όχι η οθόνη απλά μικρότερη, η όλη συσκευή να είναι μικρότερη). π.χ. το Samsung S4 mini, έχει μικρότερη οθόνη, αλλά και πάλι έχει το ίδιο μέγεθος συνολικά με το L9 II που έχει οθόνη 4.7... Οπότε αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να πέσει στις 4άρες τις οθόνες. 2. Όσο το δυνατόν καλύτερη μπαταρία. 3. Προφανώς δεν ζητάει κορυφαίες επιδόσεις, αλλά σίγουρα στο επίπεδο του καλού-πολύ καλού. 4. Μέχρι 400€ είναι διατεθιμένη να ξοδέψει. Αλλά αν ξέρετε και τίποτα καλύτερο που είναι άξιο λόγου πείτε το. Υ.Γ. Το κινητό είναι για άμεση αγορά, οπότε κινέζικα που θα κάνουν να έρθουν 20+ μέρες, δεν χρειάζεται να αναφερθούν. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Σε τετοια μεγεθη θα προτεινα -moto g lte 16gb 4.5" 214e -moto x lte 16gb 4.7" 418e (πολλα μου φαινονται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. August 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Μάλλον σε κάτι μικρότερο φίλε μου διότι αυτά που λες έχουν περίπου ίδιο μέγεθος με το LG L9 II, οπότε ψάχνουμε κάτι σε μικρότερο μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Τι θα έλεγες για το Sony Z1 Compact; Είναι λίγο μικρότερο σε μέγεθος αλλά λίγο παχύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. August 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Έχεις δίκιο, είναι μικρότερο κατά 1mm. :p Κάτι σε κινητό που να είναι στις 4"; Νομίζω πως για να πέσει σε μέγεθος, πρέπει να πέσει και η οθόνη αρκετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Έχεις δίκιο, είναι μικρότερο κατά 1mm. :p Κάτι σε κινητό που να είναι στις 4"; Νομίζω πως για να πέσει σε μέγεθος, πρέπει να πέσει και η οθόνη αρκετά... :lol::lol: Αυτό φοβόμουν κι εγώ πως θα έλεγες όταν το έγραψα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Ας πάει να πάρει το μήλο 5 :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. August 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Το μήλο τι να το κάνει να το πάρει... :p Android θέλει (και κατ'εμέ καλά κάνει)... Άρα δηλαδή δεν υπάρχει τίποτα καλό στις 4 ίντσες (άντε 4 ίντσες και πολύ λίγο) ; Μόνο για τα σκουπίδια είναι τα μικρά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Πιο μικρό από z1 compact και αξιοπρεπές δε θα βρεις δυστυχώς Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 (edited) Το μήλο τι να το κάνει να το πάρει... :p Android θέλει (και κατ'εμέ καλά κάνει)... Άρα δηλαδή δεν υπάρχει τίποτα καλό στις 4 ίντσες (άντε 4 ίντσες και πολύ λίγο) ; Μόνο για τα σκουπίδια είναι τα μικρά; δεν υπάρχει τοτε αν βρει κάπου σε κάνα μαγαζί σε stock το Xiaomi Mi 2S καλλος αλλιος δεν υπάρχει απολύτως τπτ άλλο καλο η ακόμη και μέτριο :) edit: βρικα στα 195 ευρω(δεν ξέρω αν εινια αληθινό οτι το έχουν σε stock ρώτα τους) http://www.minideal.net/xiaomi-mi2s-qualcomm-600-quad-core-1-7ghz-android-phone-2gb-ram-16-32g-rom-8-0-13-0mp-camera-unlocked-in-stock.html μετά πάμε για Meizu MX2 αλλά αυτό κοστίζει το λιγότερο κανα 250 ευρώ οσο και να έψαξα αυτα τα δυο σε android βρήκα και μετά πάμε για μήλο Edited August 27, 2014 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. August 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Κι εγώ εκεί καταλήγω, ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο... Δυστυχώς φίλε πλέον βγάζει out of stock πλέον... Ευχαριστώ για την αναζήτηση και το ενδιαφέρον... Κάτι μου λέει ότι της κάνει κλικ το S4 mini... Να δούμε που θα οδηγήσει αυτή η αναζήτηση πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Κι εγώ εκεί καταλήγω, ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο... Δυστυχώς φίλε πλέον βγάζει out of stock πλέον... Ευχαριστώ για την αναζήτηση και το ενδιαφέρον... Κάτι μου λέει ότι της κάνει κλικ το S4 mini... Να δούμε που θα οδηγήσει αυτή η αναζήτηση πλέον... υπερβολικο το s4 mini...κοιτα το Z1 compact, θα ειναι φουλ ευχαριστημενη. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. August 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 υπερβολικο το s4 mini...κοιτα το Z1 compact, θα ειναι φουλ ευχαριστημενη. Ναι, αλλά το Ζ1 είναι και μεγαλύτερο σε μέγεθος, και ακριβότερο... Οπότε; :) Ρε μπας και καταλήξουμε σε κανένα S3 mini; Η μπαταρία του με προβληματίζει που είναι πολύ μικρή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Ναι, αλλά το Ζ1 είναι και μεγαλύτερο σε μέγεθος, και ακριβότερο... Οπότε; :) Ρε μπας και καταλήξουμε σε κανένα S3 mini; Η μπαταρία του με προβληματίζει που είναι πολύ μικρή... Όχι S3 mini, θα σου σπάσει τα νεύρα, μακριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Ναι, αλλά το Ζ1 είναι και μεγαλύτερο σε μέγεθος, και ακριβότερο... Οπότε; :) Ρε μπας και καταλήξουμε σε κανένα S3 mini; Η μπαταρία του με προβληματίζει που είναι πολύ μικρή... εδώ το s4 mini κολλάει και δεν βγάζει μέρα η μπαταρία το s3 mini φαντάσου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts