vriz27 Δημοσιεύτηκε August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 27, 2014 ο,τι ακριβως λεει ο τιτλος!:lol: προοριζεται για την γυναικα οποτε θελω να ειναι οοοοσο πιο απροβληματιστο στην καθημερινη χρηση(αλλιως καταστραφηκα:ninja: στην γκρινια...) η χρηση θα ειναι η κλασικη ,fb ,candy crush, μπολικο browsing αλλα να μπορει να βγαζει και καμια φωτο της προκοπης μιας και μαζι κυνηγαμε τον μικρο:D. τι λετε παιδες? καθε γνωμη δεκτη κι ευπροσδεκτη Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 ο,τι ακριβως λεει ο τιτλος!:lol: προοριζεται για την γυναικα οποτε θελω να ειναι οοοοσο πιο απροβληματιστο στην καθημερινη χρηση(αλλιως καταστραφηκα:ninja: στην γκρινια...) η χρηση θα ειναι η κλασικη ,fb ,candy crush, μπολικο browsing αλλα να μπορει να βγαζει και καμια φωτο της προκοπης μιας και μαζι κυνηγαμε τον μικρο:D. τι λετε παιδες? καθε γνωμη δεκτη κι ευπροσδεκτη Θες απροβλημάτιστο αλλα έχεις στις επιλλογές Android και μαλιστα χαμηλου κοστους και μάλιστα Κινέζικου????? Πάρτο ξανά απ την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Αγνοησε το απο πανω σχολιο και πηγαινε ασυζητητι για Coolpad F1.Κορυφαια ποιοτητα,καλο μεγεθος για γυναικα,θα την υπερκαλυψει σιγουρα,με καλη μπαταρια,οθονη καμερα στα 160$.Το κορυφαιο VFM αυτη την στιγμη. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 (edited) Αυτήν την χρήση που λες , κάνει ακριβώς η μάνα μου με το lenovo s820 που της είχα πάρει .. ναι μεν δεν είναι όπως το coolpad f1 σε δύναμη , αλλά είναι σίγουρα πιο στυλάτο το lenovo s820 πιο καλές διαστάσεις και πολύ όμορφο κινητό με καλή κάμερα και βγαίνει και σε κόκκινο :p και γι αυτήν την χρήση που το θες για το έτερόν σου ήμισυ μια χαρά πιστεύω θα είναι .. πάλι πολύ καλή λύση είναι και το xiaomi hongmi 1s με πολύ καλή κάμερα και γενικά δυνατό επεξεργαστή .. Το iocean x8 mini φαίνεται όμορφο και έχει καλά specs με 32gb αποθηκευτικό χώρο, αλλά είναι φρέσκο και δεν το έχει κάποιο παιδί στο forum .. Εσύ αυτό που έχεις να κανείς είναι να της δείξεις το lenovo s820 , xiaomi hogmi 1s , coolpad f1 ,το iocean x8 mini και το x7HD και άσε να διαλέξει από μόνη της από εμφάνιση πιο προτιμάει..(όλα θα την καλύψουν για την χρήση που θέλει , αυτό είναι το σίγουρο) Ναι μεν μπορεί να κανείς την κίνηση να της πάρεις το coolpad f1 , που είναι το πιο δυνατό, αλλά να μην της κάνει κλικ εμφανισιακά (είναι και το μεγαλύτερο από αυτά που σου πρότεινα σε διαστάσεις ) και μετά εσύ θα έχεις κεβατομουρμούρα .. :lol: Edited August 27, 2014 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. August 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Χαχα.. Όντως! Ευχαριστώ παιδιά. Θα παίξει ενημέρωση μέσω εικόνας και μετά ο καθένας θα είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του... ;-) Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 εγω λεω περιμενε να παει το νεο lenovo a8 (a806) απο 150 στα 130€ κ παρε το. δεν εχει δοκιμαστει αλλα ηδη το παραγγειλαν καποιοι. θεωρω οτι ειναι απιστευτο vfm Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 εγω λεω περιμενε να παει το νεο lenovo a8 (a806) απο 150 στα 130€ κ παρε το. δεν εχει δοκιμαστει αλλα ηδη το παραγγειλαν καποιοι. θεωρω οτι ειναι απιστευτο vfm Απίστευτο vfm δεν το λες ακόμα... και καμία συσκευή άμα δεν την πιάσεις στα χέρια σου, τη δουλέψεις και δεις άμα τα πάει καλά, να μην έχει κραυγαλέα προβλήματα και να ανταποκρίνετε στα χρήματα που έδωσες ..Είναι πολλές συσκευές κινέζικες που οι περισσότερες τις λέμε vfm για τα χρήματα τους και με τα χαραχτηριστικά που έχουν... και όταν τις πάρεις και βγάλουν θέματα μετά τις λέμε τσάμπα(πεταμένα) money :p Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Απίστευτο vfm δεν το λες ακόμα... και καμία συσκευή άμα δεν την πιάσεις στα χέρια σου, τη δουλέψεις και δεις άμα τα πάει καλά, να μην έχει κραυγαλέα προβλήματα και να ανταποκρίνετε στα χρήματα που έδωσες ..Είναι πολλές συσκευές κινέζικες που οι περισσότερες τις λέμε vfm για τα χρήματα τους και με τα χαραχτηριστικά που έχουν... και όταν τις πάρεις και βγάλουν θέματα μετά τις λέμε τσάμπα(πεταμένα) money :p Όπως το F1. Sorry για τους κατόχους του,αλλά πολύ σκάλισμα θέλει ρε παίδες για να δουλέψει σωστά!!!!!!!!!! Έβλεπα πως άπαντες το ονόμαζαν vfm και έκανα τον κόπο να διαβάσω το αντίστοιχο θέμα γιατί ήθελα να το πάρω. Μια να αλλαχτεί η Rom,κάτσε να αλλάξουμε και τον ήχο,να και το ηχείο που είναι από κάτω και δεν τ'ακούς,μισό να αλλάξουμε και λειτουργικό στην κάμερα (Lenovo???)..... Αυτό δεν είναι vfm,η χαρά του μαστροχαλαστή είναι !!!!!! Μέχρι και σε ένα βιντεάκι στο utube,κάποιος που έκανε συγκριτικό με άλλα 2 κινητά,άνοιγε το καπάκι και τα κουνούσε για να δει την εφαρμογή της μπαταρίας. Τα 2 κινητά δεν,του Coolpad τοίχο έπιασε με τη μία....... Συγγνώμη και πάλι από τους κατόχους,αν και χωρίς αυτούς και τα σχόλιά τους,θα το αγόραζα και εγώ. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέχασα και το αρχικό ποστ ......:p:p:p Χτύπα ένα Lenovo S850 σε ροζ...... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Όπως το F1. Sorry για τους κατόχους του,αλλά πολύ σκάλισμα θέλει ρε παίδες για να δουλέψει σωστά!!!!!!!!!! Έβλεπα πως άπαντες το ονόμαζαν vfm και έκανα τον κόπο να διαβάσω το αντίστοιχο θέμα γιατί ήθελα να το πάρω. Μια να αλλαχτεί η Rom,κάτσε να αλλάξουμε και τον ήχο,να και το ηχείο που είναι από κάτω και δεν τ'ακούς,μισό να αλλάξουμε και λειτουργικό στην κάμερα (Lenovo???)..... Αυτό δεν είναι vfm,η χαρά του μαστροχαλαστή είναι !!!!!! Μέχρι και σε ένα βιντεάκι στο utube,κάποιος που έκανε συγκριτικό με άλλα 2 κινητά,άνοιγε το καπάκι και τα κουνούσε για να δει την εφαρμογή της μπαταρίας. Τα 2 κινητά δεν,του Coolpad τοίχο έπιασε με τη μία....... Συγγνώμη και πάλι από τους κατόχους,αν και χωρίς αυτούς και τα σχόλιά τους,θα το αγόραζα και εγώ. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέχασα και το αρχικό ποστ ......:p:p:p Χτύπα ένα Lenovo S850 σε ροζ...... :cool: Άμα είναι θέμα software και λύνετε με αλλαγή rom κτλ .. είμαστε εντάξει(γι αυτό γουστάρω android γιατί με αλλαγές rom μπορείς να διορθώσεις διάφορα και γενικά πέρνει σκάλισμα) το θέμα είναι να μην έχει πρόβλημα στο hardware(οθόνη,touch,wifi, ,ηχεία ,sim κτλ ) ..εκεί τι κάνουμε ? το coolpad f1 δεν έχει θέματα σε hardware από τι έχω διαβάσει και αυτό είναι θετικό (απλά θέλει να είσαι λίγο γνωστής και να έχεις όρεξη και υπομονή να κανείς τροποποιήσεις) .. Y.Γ όντως και το lenovo s850 δείχνει όμορφο κινητό .. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Προχτες παρελαβα ενα Coolpad F1 για φιλο και μεσα στη βδομαδα περιμενω το δικο μου.Ολα δουλευαν ρολοι.Ηχειο δυνατο και καθαρο και οτι αλλο προλαβα να δοκιμασω δουλευε ρολοι.Μεχρι στιγμης δεν μου εχει παραπονεθει για το παραμικρο. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Προχτες παρελαβα ενα Coolpad F1 για φιλο και μεσα στη βδομαδα περιμενω το δικο μου.Ολα δουλευαν ρολοι.Ηχειο δυνατο και καθαρο και οτι αλλο προλαβα να δοκιμασω δουλευε ρολοι.Μεχρι στιγμης δεν μου εχει παραπονεθει για το παραμικρο. Αν είχες την οικονομική δυνατότητα θα έπαιρνες το COOLpad f1? AΝ είχες την οικονομική δυνατότητα θα έπαιρνες το κινέζικο HAMMER ή το Αμερικάνικο? Μην θεωρούμε τις κινέζικιες γελοιότητες VFM επειδή μας λοιπουν, να λέμε και αλήθειες και εμένα μου λοιπουν αλλά να πάω στο αλλο ακρο και να υμνό αυτο που μέχρι εχτές κορόιδευα εχει μεγάλη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Αν είχες την οικονομική δυνατότητα θα έπαιρνες το COOLpad f1? AΝ είχες την οικονομική δυνατότητα θα έπαιρνες το κινέζικο HAMMER ή το Αμερικάνικο? Μην θεωρούμε τις κινέζικιες γελοιότητες VFM επειδή μας λοιπουν, να λέμε και αλήθειες και εμένα μου λοιπουν αλλά να πάω στο αλλο ακρο και να υμνό αυτο που μέχρι εχτές κορόιδευα εχει μεγάλη διαφορα. rec από τα σχόλια σου που διαβάζω στο forum, νομίζω πως έχεις σχέση με κάποιο κατάστημα που πουλάει κινητά, από germanos/public/wind κλπ. μέχρι κανένα απλό μαγαζάκι στην αθήνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 rec από τα σχόλια σου που διαβάζω στο forum, νομίζω πως έχεις σχέση με κάποιο κατάστημα που πουλάει κινητά, από germanos/public/wind κλπ. μέχρι κανένα απλό μαγαζάκι στην αθήνα.. Φίλε μου σεβαστή η αποψή σου, μακάρι να είχα μαγαζι, έστω και μαγαζάκι, μόνο να βοηθησω θέλω γιατι βλέπω μία Κινεζολαγνεία απο συγκεκριμένα ατομα, ξαφνικά ανακαλύψαμε την Αμερική. Ήμουν απο τους πρώτους θεωρώ που ψάχτηκε στην Κινέζικη αγορα, αλλωστε έχω κάνει τόσες εισαγωγές και εχω επαφες με κινέζους, όχι στον τομέα κινητης τηλεφωνίας. Αλλά να βλέπω συνέχεια να προτείνονται κινεζιές, ναι κινεζίες με κανουν να θέλω να εκφέρω αποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 συνήθως τα κινέζικα που προτείνονται είναι xiaomi, huawei ,zte , lenovo και coolpad.. σίγουρα κάποιες φορές προτείνονται και άλλα κινέζικα τύπου doogie (κάπως έτσι). Το να τις θεωρείς όλες κινεζιές.. (προφανώς με τον αρνητικό χαρακτήρα της λέξης) για μένα είναι πολυ εσφαλμένο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Φίλε μου σεβαστή η αποψή σου, μακάρι να είχα μαγαζι, έστω και μαγαζάκι, μόνο να βοηθησω θέλω γιατι βλέπω μία Κινεζολαγνεία απο συγκεκριμένα ατομα, ξαφνικά ανακαλύψαμε την Αμερική. Ήμουν απο τους πρώτους θεωρώ που ψάχτηκε στην Κινέζικη αγορα, αλλωστε έχω κάνει τόσες εισαγωγές και εχω επαφες με κινέζους, όχι στον τομέα κινητης τηλεφωνίας. Αλλά να βλέπω συνέχεια να προτείνονται κινεζιές, ναι κινεζίες με κανουν να θέλω να εκφέρω αποψη. Πρωτοπορε,επειδη κανεις μπαμ απο χιλλιομετρα οτι δεν εχεις την παραμικρη ιδεα απο Κινεζικα smartphones και φυσικα δεν θες να βοηθησεις αυτον που ψαχνει αλλα να τρολλαρεις,σταματα να σχολιαζεις στο θεμα των Κινεζικων.Πηγαινε στα αλλα που δεν ειναι Κινεζικα.Που γινονται στον πλανητη του Avatar απο εξωγηινους. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 @vagos συμφωνω, ειναι νεο κ δε δοκιμαστηκε ακομα. ομως νομιζω αξιζει να το ψαξεις. ηδη καποιοι απο το φορουμ το παραγγειλαν κ θα εχουμε περισσοτερες γνωμες. αν ηταν δικαρτο θα το αγοραζα μολις πηγαινε €130 Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Πρωτοπορε,επειδη κανεις μπαμ απο χιλλιομετρα οτι δεν εχεις την παραμικρη ιδεα απο Κινεζικα smartphones και φυσικα δεν θες να βοηθησεις αυτον που ψαχνει αλλα να τρολλαρεις,σταματα να σχολιαζεις στο θεμα των Κινεζικων.Πηγαινε στα αλλα που δεν ειναι Κινεζικα.Που γινονται στον πλανητη του Avatar απο εξωγηινους. Δεν έχεις δικιο και δεν θα μου πεις που θα σχολιαζω. Το ότι δεν κατακρίνω την OPPO δεν σου πέρασε απο το μυαλο? Ναι αυτο το λίγο που διαθέτεις. Η OPPO όπως και η xiaomi lenovo που θα έρθουν απο σεπτεμβρη ευρώπη είναι κινέζικιες σοβαρες εταιρίες, όλες οι άλλες ειναι κινεζιές, εσυ αγόρασε κινεζιες να θεωρεις τον εαυτό σου έξυπνο για την αγορα που έκανε. Υ.Γ το θέμα δεν ειναι τα Κινέζικα αλλά επιλογή συσκευης, γιαυτο μιλαω για κινεζολαγνεία απο συγκεκριμένους τελευταία Υ.Γ σε κανα χρόνο σε βλέπω να προτείνεις Ινδικές-Πακιστανικές συσκευές με τρέλα και να λες χαρακτηριστικα δεν ξέρεις εσυ(αλλωστε οι Ινδοι έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο τελευταία) Edited August 30, 2014 by rec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Δεν έχεις δικιο και δεν θα μου πεις που θα σχολιαζω. Το ότι δεν κατακρίνω την OPPO δεν σου πέρασε απο το μυαλο? Ναι αυτο το λίγο που διαθέτεις. Η OPPO όπως και η xiaomi lenovo που θα έρθουν απο σεπτεμβρη ευρώπη είναι κινέζικιες σοβαρες εταιρίες, όλες οι άλλες ειναι κινεζιές, εσυ αγόρασε κινεζιες να θεωρεις τον εαυτό σου έξυπνο για την αγορα που έκανε. Υ.Γ το θέμα δεν ειναι τα Κινέζικα αλλά επιλογή συσκευης, γιαυτο μιλαω για κινεζολαγνεία απο συγκεκριμένους τελευταία Υ.Γ σε κανα χρόνο σε βλέπω να προτείνεις Ινδικές-Πακιστανικές συσκευές με τρέλα και να λες χαρακτηριστικα δεν ξέρεις εσυ(αλλωστε οι Ινδοι έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο τελευταία) Αν είναι καλές, γιατί να μην τις δοκιμάσουμε? Εγώ ρίσκαρα την thl που δεν φημίζεται, και μου βγήκε μια χαρά. Από Ινδία έχουμε την micromax, που είναι εξαιρετική απ ότι ακούγεται. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Θα προτεινα να κοιταξεις μεταξυ αυτων εφοσον ειναι για γυναικα και το design εχει μεγαλυτερη σημασια απο οτι οι απολυτες επιδοσεις: lenovo s850(νεο και ηδη δοκιμασμενο) , iocean x8 mini, iocean x8 mini pro(μολις κυκλοφορησε σε μερικα καταστηματα) , lenovo a806(νεο υποσχομενο) , lenovo s820(περσινο αλλα καλο) . Εδω εχω βρει ινστοκ το iocean x8 mini pro http://www.pompmall.com/iocean-x8-mini-pro-android-4-4-mtk6592-octa-core-2gb-32gb-smartphone-5-0-inch.html ΥΓ: παιδια χαλαρωστε, ο καθενας ας επιλεξει ελευθερα αν θελει κινεζικο ή οχι, δεν χρειαζεται ουτε η μια ουτε η αλλη πλευρα υπερμαχους . Καποτε τα ιδια λεγαμε για τα κορεατικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) Θα προτεινα να κοιταξεις μεταξυ αυτων εφοσον ειναι για γυναικα και το design εχει μεγαλυτερη σημασια απο οτι οι απολυτες επιδοσεις: lenovo s850(νεο και ηδη δοκιμασμενο) , iocean x8 mini, iocean x8 mini pro(μολις κυκλοφορησε σε μερικα καταστηματα) , lenovo a806(νεο υποσχομενο) , lenovo s820(περσινο αλλα καλο) . Εδω εχω βρει ινστοκ το iocean x8 mini pro http://www.pompmall.com/iocean-x8-mini-pro-android-4-4-mtk6592-octa-core-2gb-32gb-smartphone-5-0-inch.html ΥΓ: παιδια χαλαρωστε, ο καθενας ας επιλεξει ελευθερα αν θελει κινεζικο ή οχι, δεν χρειαζεται ουτε η μια ουτε η αλλη πλευρα υπερμαχους . Καποτε τα ιδια λεγαμε για τα κορεατικα... Ξέρεις ποια είναι η διαφορά? οτι τα Κορεατικα εισαγωνταν επίσημα, με εγγύηση εντός Ελλάδος. ο κινέζος σου χρεώνει τα έξοδα αποστολης και περιμένεις ένα μήνα να παραλάβεις Υ,Γ συν οτι δίνει ένα χρόνο μόνο εγγύηση. Edited August 31, 2014 by rec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. August 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις σας. Τελικά καταλήξαμε στο f1. 142€. Πάντως και το lenovo a806 είναι πολύ δυνατό. Καλό βράδυ Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Γιατι 142 Ευρω?160$ κανει σε vickmall,minideal και to2c. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. September 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Το πηρα από από geekbuying γιατί είχα ένα εκπτωτικο κουπόνι από άλλη αγορά. Στην πραγματικότητα μου ήρθε 75€. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ωχ.......τώρα τι γίνεται ????? Μια "κινεζιά" ήρθε και επίσημα. Τώρα είναι καλό το κινητό ή μάπα????? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398696 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts