strokt Δημοσιεύτηκε August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 24, 2014 Καλησπέρα σας. Μιας και έχω μείνει χωρίς κινητό (nokia 1208 έχω τώρα) σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο android. Σκέφτομαι για κάποιο lenovo (μιας και μόνο αυτή ξέρω και εμπιστεύομαι απο κινέζικα site). Έχω βρεί το A630T και με ικανοποιεί πλήρως (έχει σχετικά καλή κάμερα-οθόνη-gps κλπ) Το μόνο που με προβληματίζει είναι τα 512mb ram που έχει και όλοι μου λένε πως είναι λίγα. Έχω βρεί επίσης και το THL T6S το οποίο έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή αντί για διπύρηνο του lenovo, 1gb ram, δεύτερη κάμερα, φλας, μεγαλύτερη οθόνη κλπ με 8€ περισσότερα. Ποιό απο τα 2 να προτιμήσω; Το lenovo ή το thl; Στο lenovo μπορώ να επεκτείνω την ram του; Επίσης αν μπορείτε προτεινετέ μου και κάποιο άλλο κινητό μέχρι 70€ Παράθεση Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 αν πάρεις android απέφυγε σαν φωτιά τα 512 mb ram.............. εδω τα 1 gb πλέων δεν φτάνουν ούτε για καλήμερα αλλά οκ.......... και δυστυχώς με 70 ευρω δεν αγοραζεις τπτ αξιόπιστο............ απο 110 120 και μετα ξεκινάνε τα "σωστά" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strokt Δημ. August 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Μα το κινητό δεν το θέλω για τίποτα απαιτητικό (παιχνίδια και τέτοια) , το θέλω μόνο για τηλέφωνα, κανένα φβ, αν πάρω με 2η κάμερα(skype) κλπ. Ακόμα και τα 512mb του τάμπλετ που έχω μου αρκούν θα έλεγα. Το θέμα που έχω αφορά στην αξιοπιστία της εταιρείας και όχι των χαρακτηριστικών του κινητού. Παράθεση Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Μα το κινητό δεν το θέλω για τίποτα απαιτητικό (παιχνίδια και τέτοια) , το θέλω μόνο για τηλέφωνα, κανένα φβ, αν πάρω με 2η κάμερα(skype) κλπ. Ακόμα και τα 512mb του τάμπλετ που έχω μου αρκούν θα έλεγα. Το θέμα που έχω αφορά στην αξιοπιστία της εταιρείας και όχι των χαρακτηριστικών του κινητού. ενα θα σου πω απο 512 ειναι διαθεσιμα 380 (τα υπόλοιπα κάρτα γραφικών τα τρώει) από 380 τα 260 270 τροει το λειτουργικό τα 100 120 που μαινουν ισα ισα αρκουν να τρεξει ενα skype πλέον.......... και με αρκετα κωλύματα μάλιστα που θα σου σπάσουν τα νεύρα .......... αν μπουν και 2 3 εφαρμογές πχ skype, viber, fb θα πατώσει το σύστημα κανονικότατα και θα εχεις ενα lag σαν κανένα άλλο :) αν θα το έχεις για κλήσεις, sms, και άντε να μπεις καμία φορά σε καμία ιστοσελίδα είσαι οκ αν θέλεις για κάτι παραπάνω τα 512 δεν φτάνουν ούτε για αστείο.............. οσο android ηταν στο gingerbread (2.3)οριακα ηταν οκ με 512 (γιατι και εφαρμογες τοτε δεν ηταν τοσο βαριες) αλλα τωρα με 4,2 και πανω την ram την τροει για προινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strokt Δημ. August 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Γνωμη για το thl; Παράθεση Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Καλησπέρα σας. Μιας και έχω μείνει χωρίς κινητό (nokia 1208 έχω τώρα) σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο android. Σκέφτομαι για κάποιο lenovo (μιας και μόνο αυτή ξέρω και εμπιστεύομαι απο κινέζικα site). Έχω βρεί το A630T και με ικανοποιεί πλήρως (έχει σχετικά καλή κάμερα-οθόνη-gps κλπ) Το μόνο που με προβληματίζει είναι τα 512mb ram που έχει και όλοι μου λένε πως είναι λίγα. Έχω βρεί επίσης και το THL T6S το οποίο έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή αντί για διπύρηνο του lenovo, 1gb ram, δεύτερη κάμερα, φλας, μεγαλύτερη οθόνη κλπ με 8€ περισσότερα. Ποιό απο τα 2 να προτιμήσω; Το lenovo ή το thl; Στο lenovo μπορώ να επεκτείνω την ram του; Επίσης αν μπορείτε προτεινετέ μου και κάποιο άλλο κινητό μέχρι 70€ Τα Lenovo που λες είναι καλά κινητά. Τώρα ή περιμένεις να έρθουν Ελλάδα από τον επόμενο μήνα (το πιο φθηνό μοντέλο που θα διαθέτουν νομίζω είναι κάπου σε αυτή την τιμή) ή μπορείς από Κίνα λίγο καλύτερο μοντέλο. Βέβαια με τα χρήματα που διαθέτεις οι επιλογές είναι λίγες.Έχουμε και λέμε... 1) LENOVO A680 MTK6582 1.3GHz Quad Core 5.0 Inch FWVGA Screen Android 4.2 - €74.59 τελική 2) LENOVO A369 MTK6572 1.2GHz Dual Core 4.0 Inch WVGA Screen Android 4.2 - €55.94 τελική 3) LENOVO A269 MTK6572 1.2GHz Dual Core 3.5 Inch HVGA Screen Android 2.3 - €40.28 τελική 4) LENOVO A316 MTK6572 1.3GHz Dual Core 4.0 Inch 480*800 Screen Android 2.3 - €41.77 τελική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strokt Δημ. August 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Το μονο lenovo που με καλυπτει ειναι αυτο που γραφω πιο πανω, αλλα θα με καλυπτε καλυτερα ενα με 1gb ram. Παράθεση Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Σ αυτα τα χρηματα η Lenovo δεν εχει συσκευες με καλα χαρακτηριστικα.Εχει δηλαδη 512ΜΒ ram,2-5ΜΡ καμερα (και συνηθως μια). Θεωρω το THL T6s εξαιρετικη ευκαιρια. Επισης οι παρακατω συσκευες απο το κορυφαιο και πλεον αξιοπιστο καταστημα,μεχρι 70 Ευρω θα σε υπερκαλυψουν. http://www.vickmall.com/jiayu-g2f-wcdma-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-4-3-screen-1g-ram-4g-rom-8mp.html http://www.vickmall.com/doogee-dg310-smartphone-android-4-4-mtk6582-quad-core-5inch-ram-1gb-rom-8gb.html http://www.vickmall.com/zte-q705u-smartphone-mtk6582-quad-core-dual-sim-with-5-7inch-hd-3g-wcdma-1gb-ram-4gb-rom.html http://www.vickmall.com/elephone-p6i-martphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-4-s1gb-ram-4gb-rom-5-0-inch-qhd-ips-screen-3g.html Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpace Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Μα το κινητό δεν το θέλω για τίποτα απαιτητικό (παιχνίδια και τέτοια) , το θέλω μόνο για τηλέφωνα, κανένα φβ, αν πάρω με 2η κάμερα(skype) κλπ. Ακόμα και τα 512mb του τάμπλετ που έχω μου αρκούν θα έλεγα. Το θέμα που έχω αφορά στην αξιοπιστία της εταιρείας και όχι των χαρακτηριστικών του κινητού. Σε τόσο χαμηλή τιμή που ψάχνεις, μην πάρεις Android. To Nokia 520 προχθές είχε 77€, πιστεύω θα πέσει κιάλλο. Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Το μονο lenovo που με καλυπτει ειναι αυτο που γραφω πιο πανω, αλλα θα με καλυπτε καλυτερα ενα με 1gb ram. Αν δεις σε αυτό το συγκριτικό, το πρώτο που σου πρότεινα είναι καλύτερο....! ;) http://www.gsmchoice.com/en/compare/8603/7110/0/0/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Γνωμη για το thl; κακος ποιοτιτκος έλεγχος............. με λίγα λόγια κορόνα γράμματα αν πάρεις σωστή συσκευή :):) και επιμένω στα δικά μου στα λεφτά που δίνεις δεν αγοραζεις τπτ, και απο το να παρεις κατι μαυρα χαλια κράτα τα για κατι αλλο η μαζεψε μεχρι 110 120 ευρω να παρεις κατι σοστο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 εστω elephone p10c (85€) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strokt Δημ. August 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Σε τόσο χαμηλή τιμή που ψάχνεις, μην πάρεις Android. To Nokia 520 προχθές είχε 77€, πιστεύω θα πέσει κιάλλο. πήγε στα 84€, αλλά το έχω αποκλείσει απο την αρχή μιας και θέλω δίκαρτο, βασικά αυτός είναι και ο κύριος λόγος που αλλάζω κινητό και δεν μένω με το NOKIA με τα κουμπιά. ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά παρήγγειλα το Thl T6S την δευτέρα και τώρα περιμένω.... Παράθεση Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts