manolisg10 Δημοσιεύτηκε August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 21, 2014 Γειά σας έχω τον Epson wf 2530 κάνα δίμηνο και του άλλαξα μελάνια αφτερ μαρκετ ενώ τα βλέπει κανονικά δεν εκτυπώνει έγχρωμα έχω αλλάξει τα έγχρωμα και δεν μου βγάζει κάποιο μήνυμα τα έχω βγάλει και τα έχω βάλει αρκετές τα δοχεία είναι γεμάτα τι μπορεί να φταίει έχω κάνει καθαρισμό - ευθύγραμμη και όλα τα άλλα που λέει.... Τα φώτα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Μάπα τα μελάνια απλά! Πήγαινέ τα πίσω και πάρε άλλα !;) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Ή η κεφαλή να βουλωσε από τα @@μελανια . Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. August 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Έβαλα καινούργια γιατί είχα πάρει 10 από το ebay από Γερμανό οποίος είχε 99,4% και πάλι τα ίδια εκτυπώνει μόνο το μαύρο που είναι γνήσιο μάλλον είναι πατέντα της Epson να αγοράζεις μόνο γνήσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 πορείς να δοκιμάσεις και από ελληνικά καταστήματα. Δεν είναι η μοναδική εταιρεία που έχει ''πατέντα'' //// ;);) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts